Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Με τον Κώστα Χαραλαμπιδη στον πάγκο (μετά την απομάκρυνση του Φλεβαρακη..).
Νίκη uber alles!
Μακάρι να έχουμε κόσμο, ώστε από την αρχή του ματς να απαιτήσουμε (χωρίς ακρότητες) το 50-50 απο τους κόρακες.
Πριν απο 11 χρονια ειμασταν ακριβως στην ιδια θεση και ο κοσμος ειχε στηριξει πολυ.....ελπιζω να κανει και φετος το ιδιο.......με αυτο το ροστερ αν δεν ειναι γεματο το γηπεδο σε ΚΑΘΕ ματς ωστε να παρεις τις νικες που χρειαζεσαι τοτε η Α2 ειναι σιγουρη...επιπλεον αν γεμιζει το γηπεδο θα μπορεσει η διοικηση να κανει τις απαραιτητες 2 (τουλαχιστον) αλλαγες.....
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τη βοήθειά σου με την παρουσία σου στο “PAOK Sports Arena” και την υποστήριξή σου στην ομάδα, η οποία θέλει να επιστρέψει στις νίκες σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα για την εξέλιξη της χρονιάς.
Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στις 15:45, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ήφαιστο Λήμνου για την 6η αγωνιστική της EKO Basket League.
Από αύριο, Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου, κυκλοφορούν τα εισιτήρια του αγώνα του Σαββάτου, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 5 ευρώ!
Σας περιμένουμε όλους στο «Παλατάκι», δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας. Αυτό το Σάββατο δεν πρέπει να λείπει κανείς…
Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση.
Ο Μπιδης θα επανεμφανιστεί ως βασικός κόουτς μετά το νικηφόρο ματς με την αεκ (Νοε 2018), όπου λόγω αποβολής του κόουτς Ηλια, είχε αναλάβει αυτός για 1,5 περίοδο!
Δηλώσεις του εδώ
(05/11/2018)
Χαραλαμπίδης: «Δεν έχω αποβάλλει τη σκέψη του παίκτη ακόμη»
O βοηθός του Ηλία Παπαθεοδώρου, Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Τσεχία για την εμπειρία του ως πρώτος προπονητής απέναντι στην ΑΕΚ αλλά και το μέλλον του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Χαραλαμπίδη:
Για το γεγονός ότι κάθισε ξαφνικά στον πάγκο ως πρώτος προπονητής στο παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Δεν είναι κλισέ ότι ήμουν απροετοίμαστος. Θα έλεγα το ακριβώς αντίθετο, γιατί η δουλειά του βοηθού είναι να αποτελεί ένα… άγρυπνο μάτι, όσον αφορά το παιχνίδι και τη βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε στον κόουτς. Η αλήθεια είναι ότι σχεδιάζοντας το πλάνο του παιχνιδιού, πως θα κινηθούμε τακτικά, έχω διάφορα πράγματα στο μυαλό μου, όπως έχω επίσης όταν παίρνει μια τεχνική ποινή ο κόουτς. Οπότε, πάντα, είναι ένα πιθανό σενάριο αυτό».
Για την κρισιμότητα του αγώνα στο σημείο που έπρεπε να αναλάβει αυτός: «Δεν υπήρχε κάποιο άγχος. Εγώ απλά κινήθηκα στο πλάνο που είχαμε κάνει για το παιχνίδι με τον κόουτς και αυτό εφάρμοσα ως το τέλος. Μπήκε και ο κόσμος στην «εξίσωση» μετά την αποβολή, αλλά και τα παιδιά ενεργοποιήθηκαν ακόμα περισσότερο».
Για τη διαχείριση της κατάστασης μετά το σερί του ΠΑΟΚ και την επιστροφή της ΑΕΚ: «Είναι γνωστό ότι η ΑΕΚ δεν είναι τυχαία ομάδα. Είναι πολύ καλή, με πάρα πολύ καλό προπονητή. Περιμέναμε κάποια αντίδραση. Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά έδωσαν πολλή ενέργεια μετά την αποβολή του κόουτς και σε εκείνο το σημείο αμυντικά, υπερέβαλαν εαυτό, ενώ βάλαμε και πολύ μεγάλα σουτ. Περιμέναμε την αντίδραση της ΑΕΚ, αλλά θεωρώ ότι οι παίκτες ήταν απόλυτα ψύχραιμοι και αυτό μπορεί να φανεί από τις 22/22 βολές. Αυτό είχα πολλά χρόνια να το δω! Είχαν πολύ μεγάλη ψυχραιμία, εκτός από κάποιες μικρές κακές επιλογές στην επίθεση. Γενικά πιστεύω ότι πήγαμε το παιχνίδι εκεί που έπρεπε».
Για το δημόσια συγχαρητήρια του Ηλία Παπαθεοδώρου: «Θα πω τα κοινότυπα, αλλά είναι η αλήθεια. Με τον κόουτς, έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία, όλα τα παιδιά που είμαστε στο γραφείο. Συζητάμε πάρα πολύ για μπάσκετ. Προσπαθούμε να προετοιμάσουμε τα παιχνίδια, να τον βοηθήσουμε κι εμείς όσο γίνεται, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας, ουσιαστικά, το πως θα προσεγγίζουμε τις ομάδες που παίζουμε. Θεωρώ ότι έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία, στην οποία μέρα με τη μέρα, προσθέτουμε κάποια πράγματα για τη βελτίωση της».
Για την τρίτη του σεζόν στην προπονητική: «Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, αλλά δεν έχω αποβάλλει τη σκέψη του αθλητή ακόμα! Για μένα, σε αυτήν τη φάση, πιστεύω ότι είναι καλό. Να έχω δηλαδή το μάτι και την εικόνα του αθλητή, πως σκέφτεται μες στο παιχνίδι σε περιόδους έντασης ή κάποια στιγμή που μπορεί να μην πάνε καλά τα πράγματα. Έχω ακόμα αυτήν την οπτική και προς το παρόν, θεωρώ ότι την έχω με θετική χροιά».
Για το Κύπελλο και αν αποτελεί απωθημένο για την ομάδα: «Αν σκεφτούμε τα σχεδόν 20 χρόνια απουσίας από τελικούς… Με αυτό το σκεπτικό, υπήρχε και αρκετή ένταση στον αγώνα με την ΑΕΚ. Είναι ένας θεσμός που θέλουμε να προχωρήσουμε, προσπεράσαμε ένα δύσκολο αντίπαλο και φτάνοντας στους ημιτελικούς, δε μπορεί να είναι άλλος ο στόχος από το να πάμε στον τελικό. Θα δούμε, βέβαια και την κλήρωση, αλλά θεωρώ ότι μετά από τόσα χρόνια, η ομάδα το αξίζει συνολικά, με την υγιή παρουσία της τα τελευταία χρόνια και με το τι πρεσβεύει στο ελληνικό μπάσκετ».
Για το αν η τρίτη φορά σε ημιτελικό, μετά τους αποκλεισμούς από Παναθηναϊκό και Φάρο, θα είναι και η «φαρμακερή»: «Όποιον αντίπαλο και να έχουμε, τα παιδιά έχουν κρίση. Ξέρουν σε ποια ομάδα βρίσκονται και θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, όταν έρθει εκείνη η στιγμή, γιατί μέχρι τότε, έχουμε αρκετά».
Για το παιχνίδι που ακολουθεί στην έδρα της Οπάβα: «Είναι μια πολύ ιδιαίτερη ομάδα. Έχουν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο προσέγγισης και αμυντικά και επιθετικά. Δεν έχουν ξένους, παίζουν μόνο με Τσέχους. Θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή, ειδικά όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, γιατί χρησιμοποιούν κάποια κόλπα και κάποια συστήματα που δεν τα έχουμε συναντήσει στα τελευταία παιχνίδια. Η αμυντική τους λειτουργία, θέλει αρκετό διάβασμα από εμάς, για να μπορέσουμε να βρούμε τις κατάλληλες επιλογές. Θεωρώ ότι είναι μέσα στις δυνατότητες μας και μπορούμε να κερδίσουμε».
Σάββατο, τέσσερις παρά τέταρτο...
Μετά από κονσέρτο για κλαρίνα...
Δίχως καν κανονικό προπονητή...
Με την μάσκα του αλφασίγμα πεσμένη...
Με τον Βάνια να χώνει 38.000 κάθε μήνα...
Χμμμμμμ...Για τριψήφιο αριθμό μας κόβω...
Αλλά....
Ο κόσμος φταίει...
Μείνω δεν μείνω...
Πέσω δεν πέσω....
Το χάλι μου δεν μαζεύεται...
Οι φίλαθλοι φαίνονται στα δύσκολα και πρέπει να έχει κόσμο το γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα ανεξαρτήτως μέχρι τώρα αποτελεσμάτων!
Να στηριχτεί ο Χαραλαμπίδης για να μην καεί από αυτήν την δύσκολη χρονιά!
Αν κάποιος θέλει αύριο να έρθει Παλατάκι και δεν του περισσεύουν 5€, να με πει να τον βάλω με ένα διαρκείας που έχω... Ή αν έχετε κανέναν φίλο κτλ που είναι ΠΑΕΠΑΟΚτσής και βαριέται να δώσει 5€ στο μπάσκετ, ή αν δεν του περισσεύουν..
Κάντε με παράθεση και θα κανονίσω να έρθουμε σε επαφή.