Επόμενος υπεύθυνος Τύπου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Επόμενος υπεύθυνος Τύπου Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.
Εγώ πιστεύω πως ο επόμενος θα είναι ο
Κυριάκος Κυριάκος
Αν δε βγει θα γυρίσει.
Κυριάκος Κυριάκος
Αν δε βγει θα γυρίσει.
-
Μπαα δεν νομιζω να γυρίσει τώρα στα κοντά τουλάχιστον. Ίσως μετά από χρόνια. Λογικά θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό ακόμα και αν δεν βγει. Καιρός είναι και εμείς να δοκιμάσουμε κάποιον άλλον σε αυτή την θέση.
- kostasAthens
Από δημοσιογράφους Βασιλόπουλος είναι ο μόνος που κρατούσε σταθερή στάση όπου και αν μιλούσε Αθήνα η Θεσσαλονίκη όλοι οι άλλοι χαιδευαν αυτιά στην Αθήνα
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με την καμία. Δεν θα ήθελα δημοσιογράφο (λέμε τωρα) τέτοιου στυλ. Ένα αρθρο της προκοπής δεν μπορεί να γράψει, θα τον έχουμε και υπεύθυνο επικοινωνίας?kostasAthens έγραψε:Από δημοσιογράφους Βασιλόπουλος είναι ο μόνος που κρατούσε σταθερή στάση όπου και αν μιλούσε Αθήνα η Θεσσαλονίκη όλοι οι άλλοι χαιδευαν αυτιά στην Αθήνα
να παρουν εναν ανθρωπο που το κατεχει το αντικειμενο.Που το εχει σπουδασει και εχει βιογραφικο.Οχι δημοσιογραφισκους της πολης που πουλανε ΠΑΟΚτσιδιληκι για τα κλιξ.Μη γινει το γραφειο τυπου της παε προεκταση του τυπου της πολης.
- Μπαρκαρούτσος
Τον Νικολάου τον Νίκο, να τους λέει για βιτάμ και γράσσα
Μη νομίζεις, είναι. Το 2010(αν θυμάμαι καλά) αρθρογράφος σε χαρτοsite ήταν.Demir έγραψε:Αρωνιαδη βλεπω και δυστυχως νομιζω οτι ειναι χαρτι...
Βλαχάκη και τα μυαλά στα μίξερ.
Μη τους κρατάμε και χωρισμένους
Μη τους κρατάμε και χωρισμένους
Η πιο σοβαρη επιλογη που εχει γινει στην παε εδω και χρονιαDemir έγραψε:Αρωνιαδη βλεπω και δυστυχως νομιζω οτι ειναι χαρτι...
Προσφέρει στον ΠΑΟΚ πάντως.....Hermann έγραψε:Μη νομίζεις, είναι. Το 2010(αν θυμάμαι καλά) αρθρογράφος σε χαρτοsite ήταν.Demir έγραψε:Αρωνιαδη βλεπω και δυστυχως νομιζω οτι ειναι χαρτι...
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk