Σελίδα 1 από 4

ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 07 Απρ 2019, 20:36
από sourmenetes
Η συνέχεια εδώ!!

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 07 Απρ 2019, 20:42
από Alastor
Καλο το σημερινο κεντρο μας για ακομα ενα παιχνιδι μετα την Ξανθη,καλοι και οι Μπισεσβαρ Ενρικε.

Οι υπολοιποι κινηθηκαν σε ρηχα νερα,σχετικα ανετο 3-0,πλην μιας φασης που εδιωξε στην γραμμη ο Βιερινια με το σκορ 1-0.

Η ομαδα δεν σταματει ποτε και πουθενα και θα το σηκωσει φετος το νταμπλ.

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 07 Απρ 2019, 20:42
από 7sins
Και την επομενη βδομαδα και την επομενη βδομαδα!!!!!

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 07 Απρ 2019, 20:44
από NIKOS_PAOK04
ΠΑΟΚΑΡΑ και το ΝΤΑΜΠΛ είναι 5 μόλις τελικούς μπροστά μας και λέω 5 γιατί το θέλω αήττητος.
Για μένα ο (Ταζ) Ενρίκε ήταν με διαφορά ο Καλύτερος παίχτης μέχρι που βγήκε έτσι και αλλιώς τον θεούλη τον Μπίσε τον έχω εκτός συναγωνισμού γιατί απλά δεν θα ψήφιζα ποτέ κανέναν άλλο. !!!
Ο Πέλκας δεν σήμερα ειδικά ....
Ο Σάκχοφ συνεχίζει να μας δείχνει ότι τον χρειαζόμαστε γιατί πάντα δίνει αυτό που περιμένει ο προπονητής
Σε γενικές γραμμές μια αγχωτική νίκη (για εμάς γιατί μέχρι το 2-0 ήμασταν στα κόκκινα)

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 07 Απρ 2019, 20:45
από shearer4
Τι κερκιδαρα σημερα.. Τι απολαυση ειναι οταν ακους ενα ασταματητο ΠΑΟΚ απο παντου αντι για ντουμανια, πρεζες και λιωματα.

Προβληματικη/αργη η ομαδα στο Α, βελτιωθηκε αμεσως στο Β οραν περασε στο 10 ο τεραστιος Μπισε. Αλλοι 5 τελικοι, η σεζον τελειωνει 11 Μαιου.

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 07 Απρ 2019, 20:46
από Επισκέπτης
ΠΑΟΚ σ' αγαπώ ΠΑΟΚ είσαι ο ένας
Πρωτάθλημα στο Μαντριγκαλ δεν σήκωσε κανένας!
:D :D :D

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 07 Απρ 2019, 20:46
από wickerman
Άλλη μία νίκη η 24η. Μπράβο στην ΟΜΑΔΑΡΑ. Τελικά είναι μέχρι να κουραστεί ο αντίπαλος και να καταρρεύσει.

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 07 Απρ 2019, 20:48
από navigator11
Δεν εφησυχάζουμε. Αήττητο πρωτάθλημα και σούβλισμα της πουτ@ν@ς με τα κιτρινόγαυρα στο κύπελλο. Τίποτα λιγότερο. Πανηγύρια εντός της ομάδας δε δικαιολογούνται.

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 07 Απρ 2019, 20:54
από Alastor
Και αυτοι οι λαρισαιοι παντως,εγκαινια στο νεο τους γηπεδο με πρωτο ματς τον ΠΑΟΚ,χανουν 2-1. Τωρα ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα μετα απο 30ποσα χρονια,φιεστα στο γηπεδο τους.

Κατι παιζει με τον καμπο

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 07 Απρ 2019, 20:59
από pirate_salonica
Κόμπλεξ παίζει με τον κάμπο βασικά τώρα για τίποτα άλλο δεν ξέρω.

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 07 Απρ 2019, 21:08
από Rexaris
Alastor έγραψε:Και αυτοι οι λαρισαιοι παντως,εγκαινια στο νεο τους γηπεδο με πρωτο ματς τον ΠΑΟΚ,χανουν 2-1. Τωρα ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα μετα απο 30ποσα χρονια,φιεστα στο γηπεδο τους.

Κατι παιζει με τον καμπο
Είναι το κάρμα για το μίσος που μας έχουν.

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 07 Απρ 2019, 21:11
από episimos73
Μας βγήκε η ψυχή και σήμερα αλλά το τελευταίο τέταρτο ήταν απολαυστικό. Η ομάδα δεν ήταν σε σπουδαία μέρα αλλά έχει τόση ποιότητα που πολύ δύσκολα να χάσει από ομάδες του επιπέδου της Λαμίας.
Στη φάση του πρώτου γκολ που τσαμπουκαλεύτηκαν οι Λαμιώτες πολύ καλά έκανε ο Μάτος και συνέχισε παρά τα καραγκιοζιλίκια του αρχιαλήτη Μπαράλες. Να μάθουν τα μ...πανα να μην κάνουν θέατρο συνέχεια.
Για σήμερα νομίζω Ενρίκε και Σάκχοφ οι καλύτεροι, είμασταν όμως μέτριοι γενικά.

Δύσκολο επόμενο στη Λάρισα. Πιστεύω πως θα το σηκώσουμε και τυπικά με τη Λειβαδιά αν και μέσα στο γήπεδο είμαστε ήδη πρωταθλητές.

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 07 Απρ 2019, 21:17
από ΑποστόληςΑ
Με προβληματίζει η δυστοκία του Άκπομ, η συνεχής μετριότητα του Πέλκα και προ πάντων η χαλαρότητα που επιδεικνύουμε σε όλους τους τελευταίους αγώνες. Δεν πιέζουμε, δεν μαρκάρουμε και δίνουμε χώρο (και χρόνο) σε ομάδες πολύ κατώτερες, με αποτέλεσμα να μας δημιουργούν κάποια προβλήματα.
Η ΑΕΚ δεν έχει παίκτες της αξίας μας, αλλά τρέχουν και πιέζουν όλοι τους. Έτσι κερδίζει παιχνίδια, χωρίς να δείχνει τίποτε το σπουδαίο.
Σήμερα ήταν μέτριος και ο Oliveira, ενώ κουρασμένοι ήταν (φυσιολογικά) οι Βιερι και Μάτος. Περίμενα πιο κουρασμένο τον Biseswar, αλλά με εξέπληξε. Κάνει καλή διαχείριση της αντοχής του, μη πιέζοντας όταν κάνει επίθεση ο αντίπαλος, αλλά κρατώντας δυνάμεις για να δώσει ό,τι έχει όποτε η μπάλα έρχεται σ' αυτόν.
Ο Καντουρί συνεχίζει να μην μ' αρέσει και ειλικρινά χαίρομαι που θα φύγει (ελπίζω δηλαδή ότι θα φύγει).
O Shakhov, όπως και ο Μπίσε, είναι παίκτης που ξέρεις τι θα πάρεις από αυτόν. Δεν έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα, και γι' αυτό είναι αξιόπιστος και όπως ΚΑΙ στα τρία του χρόνια στον ΠΑΟΚ κάνει καλούς δεύτερους γύρους.
Ο Henrique είναι συγκινητικός. Παίζει με πάθος και τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι. Ναι, δεν είναι τεχνικά τίποτε σπουδαίο, αλλά στην SL η προσφορά του είναι σημαντική.

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 07 Απρ 2019, 21:22
από skalon
Αυτό που μου άρεσε σήμερα ήταν ότι η ομάδα δεν μάσησε και απάντησε στο πολύ δυνατό παιχνίδι της Λαμίας με τσαμπουκά και ξύλο.
Δεν μάσησαν τίποτα και και τους κέρδισαν στη δύναμη.

Φυσικά μας άφησε και ο διαιτητής να παίξουμε έτσι, γιατί συνήθως μέχρι τώρα επιτρεπόταν μόνον για τους άλλους και ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

Γενικά όμως δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ολιβέιρα και Ακπομ μου φάνηκαν λίγοι. Κουρασμένος ο πρώτος (δεν πήρε πρωτοβουλίες - ειδικά όταν δεν είχε κλειδώσει ακόμα η νίκη) και υπερβολικά αγχωμένος με το γκολ ο δεύτερος. Ειδικά σε μια φάση στα μέσα του 1ου ημιχρόνου όταν κάποιος δεν έδωσε μπάλα στον Ακπομ, αυτός άρχισε να χτυπιέται και να φωνάζει και στη συνέχεια πήρε τραβηγμένες επιθέσεις χωρίς να επιδιώξει πάσα ή κάτι άλλο.
Τέλοσπάντων, πιστεύω ότι θα τα βρει ο Λουτσέσκου, είναι μανίτσα στη διαχείριση των παικτών.

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 07 Απρ 2019, 21:23
από Sick Bastard
Τι υπέροχο ασπρόμαυρο πάρτι!