ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ
6
6%
ΒΑΡΕΛΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΡΕΣΠΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΑΤΟΣ
4
4%
ΣΑΚΧΟΦ
27
28%
ΟΛΙΒΕΙΡΑ
3
3%
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
36
38%
ΕΝΡΙΚΕ
15
16%
ΠΕΛΚΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΑΚΠΟΜ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΝΤΟΥΡΙ
2
2%
ΜΙΣΙΤΣ
3
3%
ΣΒΥΝΤΕΡΣΚΥ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
 
Σύνολο ψήφων: 96

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Δημοσιεύσεις: 29055
Εγγραφή: Δευ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Η συνέχεια εδώ!!
Άβαταρ μέλους
Alastor
Δημοσιεύσεις: 6563
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Alastor »

Καλο το σημερινο κεντρο μας για ακομα ενα παιχνιδι μετα την Ξανθη,καλοι και οι Μπισεσβαρ Ενρικε.

Οι υπολοιποι κινηθηκαν σε ρηχα νερα,σχετικα ανετο 3-0,πλην μιας φασης που εδιωξε στην γραμμη ο Βιερινια με το σκορ 1-0.

Η ομαδα δεν σταματει ποτε και πουθενα και θα το σηκωσει φετος το νταμπλ.
Άβαταρ μέλους
7sins
Δημοσιεύσεις: 487
Εγγραφή: Τρί 16 Φεβ 2016, 21:45

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από 7sins »

Και την επομενη βδομαδα και την επομενη βδομαδα!!!!!
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04
Δημοσιεύσεις: 1083
Εγγραφή: Παρ 28 Μαρ 2014, 13:54

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

ΠΑΟΚΑΡΑ και το ΝΤΑΜΠΛ είναι 5 μόλις τελικούς μπροστά μας και λέω 5 γιατί το θέλω αήττητος.
Για μένα ο (Ταζ) Ενρίκε ήταν με διαφορά ο Καλύτερος παίχτης μέχρι που βγήκε έτσι και αλλιώς τον θεούλη τον Μπίσε τον έχω εκτός συναγωνισμού γιατί απλά δεν θα ψήφιζα ποτέ κανέναν άλλο. !!!
Ο Πέλκας δεν σήμερα ειδικά ....
Ο Σάκχοφ συνεχίζει να μας δείχνει ότι τον χρειαζόμαστε γιατί πάντα δίνει αυτό που περιμένει ο προπονητής
Σε γενικές γραμμές μια αγχωτική νίκη (για εμάς γιατί μέχρι το 2-0 ήμασταν στα κόκκινα)
Άβαταρ μέλους
shearer4
Δημοσιεύσεις: 736
Εγγραφή: Τρί 31 Μάιος 2016, 08:36

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από shearer4 »

Τι κερκιδαρα σημερα.. Τι απολαυση ειναι οταν ακους ενα ασταματητο ΠΑΟΚ απο παντου αντι για ντουμανια, πρεζες και λιωματα.

Προβληματικη/αργη η ομαδα στο Α, βελτιωθηκε αμεσως στο Β οραν περασε στο 10 ο τεραστιος Μπισε. Αλλοι 5 τελικοι, η σεζον τελειωνει 11 Μαιου.
Άβαταρ μέλους
Επισκέπτης
Δημοσιεύσεις: 733
Εγγραφή: Σάβ 03 Σεπ 2016, 11:35
Τοποθεσία: Σαλαμίνα

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

ΠΑΟΚ σ' αγαπώ ΠΑΟΚ είσαι ο ένας
Πρωτάθλημα στο Μαντριγκαλ δεν σήκωσε κανένας!
:D :D :D
Άβαταρ μέλους
wickerman
Δημοσιεύσεις: 3966
Εγγραφή: Κυρ 27 Μάιος 2018, 20:34
Τοποθεσία: 111 χλμ από Τούμπα

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από wickerman »

Άλλη μία νίκη η 24η. Μπράβο στην ΟΜΑΔΑΡΑ. Τελικά είναι μέχρι να κουραστεί ο αντίπαλος και να καταρρεύσει.
Άβαταρ μέλους
navigator11
Δημοσιεύσεις: 19229
Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από navigator11 »

Δεν εφησυχάζουμε. Αήττητο πρωτάθλημα και σούβλισμα της πουτ@ν@ς με τα κιτρινόγαυρα στο κύπελλο. Τίποτα λιγότερο. Πανηγύρια εντός της ομάδας δε δικαιολογούνται.
Άβαταρ μέλους
Alastor
Δημοσιεύσεις: 6563
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Alastor »

Και αυτοι οι λαρισαιοι παντως,εγκαινια στο νεο τους γηπεδο με πρωτο ματς τον ΠΑΟΚ,χανουν 2-1. Τωρα ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα μετα απο 30ποσα χρονια,φιεστα στο γηπεδο τους.

Κατι παιζει με τον καμπο
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica
Δημοσιεύσεις: 2658
Εγγραφή: Πέμ 09 Ιουν 2011, 19:46

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Κόμπλεξ παίζει με τον κάμπο βασικά τώρα για τίποτα άλλο δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator
Δημοσιεύσεις: 4410
Εγγραφή: Τρί 02 Μάιος 2017, 01:10
Τοποθεσία: Canada

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Rexaris »

Alastor έγραψε:Και αυτοι οι λαρισαιοι παντως,εγκαινια στο νεο τους γηπεδο με πρωτο ματς τον ΠΑΟΚ,χανουν 2-1. Τωρα ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα μετα απο 30ποσα χρονια,φιεστα στο γηπεδο τους.

Κατι παιζει με τον καμπο
Είναι το κάρμα για το μίσος που μας έχουν.
Άβαταρ μέλους
episimos73
Δημοσιεύσεις: 2976
Εγγραφή: Πέμ 11 Ιουν 2015, 15:41

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από episimos73 »

Μας βγήκε η ψυχή και σήμερα αλλά το τελευταίο τέταρτο ήταν απολαυστικό. Η ομάδα δεν ήταν σε σπουδαία μέρα αλλά έχει τόση ποιότητα που πολύ δύσκολα να χάσει από ομάδες του επιπέδου της Λαμίας.
Στη φάση του πρώτου γκολ που τσαμπουκαλεύτηκαν οι Λαμιώτες πολύ καλά έκανε ο Μάτος και συνέχισε παρά τα καραγκιοζιλίκια του αρχιαλήτη Μπαράλες. Να μάθουν τα μ...πανα να μην κάνουν θέατρο συνέχεια.
Για σήμερα νομίζω Ενρίκε και Σάκχοφ οι καλύτεροι, είμασταν όμως μέτριοι γενικά.

Δύσκολο επόμενο στη Λάρισα. Πιστεύω πως θα το σηκώσουμε και τυπικά με τη Λειβαδιά αν και μέσα στο γήπεδο είμαστε ήδη πρωταθλητές.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 101209
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Με προβληματίζει η δυστοκία του Άκπομ, η συνεχής μετριότητα του Πέλκα και προ πάντων η χαλαρότητα που επιδεικνύουμε σε όλους τους τελευταίους αγώνες. Δεν πιέζουμε, δεν μαρκάρουμε και δίνουμε χώρο (και χρόνο) σε ομάδες πολύ κατώτερες, με αποτέλεσμα να μας δημιουργούν κάποια προβλήματα.
Η ΑΕΚ δεν έχει παίκτες της αξίας μας, αλλά τρέχουν και πιέζουν όλοι τους. Έτσι κερδίζει παιχνίδια, χωρίς να δείχνει τίποτε το σπουδαίο.
Σήμερα ήταν μέτριος και ο Oliveira, ενώ κουρασμένοι ήταν (φυσιολογικά) οι Βιερι και Μάτος. Περίμενα πιο κουρασμένο τον Biseswar, αλλά με εξέπληξε. Κάνει καλή διαχείριση της αντοχής του, μη πιέζοντας όταν κάνει επίθεση ο αντίπαλος, αλλά κρατώντας δυνάμεις για να δώσει ό,τι έχει όποτε η μπάλα έρχεται σ' αυτόν.
Ο Καντουρί συνεχίζει να μην μ' αρέσει και ειλικρινά χαίρομαι που θα φύγει (ελπίζω δηλαδή ότι θα φύγει).
O Shakhov, όπως και ο Μπίσε, είναι παίκτης που ξέρεις τι θα πάρεις από αυτόν. Δεν έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα, και γι' αυτό είναι αξιόπιστος και όπως ΚΑΙ στα τρία του χρόνια στον ΠΑΟΚ κάνει καλούς δεύτερους γύρους.
Ο Henrique είναι συγκινητικός. Παίζει με πάθος και τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι. Ναι, δεν είναι τεχνικά τίποτε σπουδαίο, αλλά στην SL η προσφορά του είναι σημαντική.
Άβαταρ μέλους
skalon
Δημοσιεύσεις: 2235
Εγγραφή: Κυρ 12 Φεβ 2017, 22:10

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από skalon »

Αυτό που μου άρεσε σήμερα ήταν ότι η ομάδα δεν μάσησε και απάντησε στο πολύ δυνατό παιχνίδι της Λαμίας με τσαμπουκά και ξύλο.
Δεν μάσησαν τίποτα και και τους κέρδισαν στη δύναμη.

Φυσικά μας άφησε και ο διαιτητής να παίξουμε έτσι, γιατί συνήθως μέχρι τώρα επιτρεπόταν μόνον για τους άλλους και ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

Γενικά όμως δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ολιβέιρα και Ακπομ μου φάνηκαν λίγοι. Κουρασμένος ο πρώτος (δεν πήρε πρωτοβουλίες - ειδικά όταν δεν είχε κλειδώσει ακόμα η νίκη) και υπερβολικά αγχωμένος με το γκολ ο δεύτερος. Ειδικά σε μια φάση στα μέσα του 1ου ημιχρόνου όταν κάποιος δεν έδωσε μπάλα στον Ακπομ, αυτός άρχισε να χτυπιέται και να φωνάζει και στη συνέχεια πήρε τραβηγμένες επιθέσεις χωρίς να επιδιώξει πάσα ή κάτι άλλο.
Τέλοσπάντων, πιστεύω ότι θα τα βρει ο Λουτσέσκου, είναι μανίτσα στη διαχείριση των παικτών.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
Δημοσιεύσεις: 11467
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Τι υπέροχο ασπρόμαυρο πάρτι!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”