Παναχαική-ΠΑΟΚ 2-1,Σχόλια & Παραλειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
- Been thanked: 7 times
Παναχαική-ΠΑΟΚ 2-1,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Σοαβρευτειτε ολοι εκει !!!
Χειροτεροι γυρισατε.
Ντροπη για την εμφανιση!!
Χειροτεροι γυρισατε.
Ντροπη για την εμφανιση!!
Re: Παναχαική-ΠΑΟΚ 2-1,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δε βαρεθηκες? Το ειπαμε, κακη εμφανιση αλλα παλι τα ιδια?
Δεν παραβιαζω κανονα
Δεν παραβιαζω κανονα
να κοπιαρω τις ατακες τις ευρωπης, ή βρηκαμε νεες δικαιολογιες στο ρεπερτοριο?? 

- denyparxeisalio
sic-4 έγραψε:γαμω την Παναχαϊκη μου
Μόνο αυτό μου ερχόταν στο μυαλό
σιγα μην εδινε σημασια στο κυπελλο ,εδω ολοκληρο γιουροπα σνομπαρε,περιμενατε να δειτε τιποτα καλυτερο με τετοια συνθεση? ...σιγουρα το οτι ξαφνικα εχουμε ενα απο τα πιο δυσκολα ματς εκτος ,περασε σε δευτερη μοιρα το σημερινο παιχνιδι, αλλα προσωπικα θα προτιμουσα να χαναμε με λυρατζη και μπαλογιαννη
Proedre σε παρακαλώ βρες μου ένα post σου που να γράφει ΕΝΑ θετικό πρόσεξε για τον ΠΑΟΚ και όχι για τον γαύρο και στείλτο μου λίγο... Σε ευχαριστώ... Παρά την σημερινή ΑΗΔΙΑ σου εγώ θα περιμένω...
Τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει ακόμα. Εγώ δεν βλέπω αδιαφορία και χαλαροτητα. Βλέπω ανικανότητα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΆΡΙΑ.
- paok re niamou
Σουρμε το πας μονοπατα......
με το που εγινε το 1-1 εμφανιστηκαν μαζικα και μετα το 2-1 εξαφανιστηκαν δια μαγειας τα σαλιγκαρια, και ειμαι εγω η ατραξιον χαχαχαχαχ
Σημασια δεν εχει το αποτελεσμα αλλα η μια ακομα χαλια εμφανιση.
Σημασια δεν εχει το σπασμενο ρεκορ αλλα η μεγαλη διαρκεια στην κοιλια που κανει η ομαδα
με το που εγινε το 1-1 εμφανιστηκαν μαζικα και μετα το 2-1 εξαφανιστηκαν δια μαγειας τα σαλιγκαρια, και ειμαι εγω η ατραξιον χαχαχαχαχ
Σημασια δεν εχει το αποτελεσμα αλλα η μια ακομα χαλια εμφανιση.
Σημασια δεν εχει το σπασμενο ρεκορ αλλα η μεγαλη διαρκεια στην κοιλια που κανει η ομαδα
- paok re niamou
Εσυ χουλιγκαν να μας δωσεις τα δικα σου γυαλια να τα βλεπουμε ολα ζαχαρη ........
-
Ήττα ντροπή ,έργο του Λουτσεσκου όλο το αισχος που είδαμε σήμερα.Παρτε χαφ σωστό κοιμομαστε,μην πω και δύο. Σακχοφ δεν υπαρχει σαν παίκτης.
- giagoylas4
0 ένταση στο παιχνίδι της η ομάδα
Πνευματικά όλοι ήταν αλλού, μάλλον μείναν στις γαλοπούλες,τους κουραμπιέδες και στις χλιδατες διακοπές.
Επίσης για μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας να παραδεχτούμε ότι η ποιότητα μας μεσοεπιθετικα είναι επιεικως μέτρια με παίκτες τύπου λημνιου και ουαρντα που δεν έχουν καμία θέση στην ομάδα.
Ένας πελκας που φέτος είναι χειρότερος από προπερσι γιατί στο μυαλό του έχει τα νούμερα και την μεγάλη μεταγραφή.
Ένας Τόσκα που επουδενί δεν είναι αριστερό Μπακ για ομάδα που αγωνίζεται όπως ο ΠΑΟΚ ( τρέξτε φέρτε Μπακ), παρά μόνο μπορεί να προσφέρει ως αλλαγή του Κρέσπο
Και ένας λουτσεσκου που θα καταφερει μέσα από τα κολληματα του και τις ανασφάλειες του να γκρεμίσει ότι με κόπο έχτισε.
Ααααα και μια χούφτα λουκουμάδες που χαίρονται με την ήττα
Πνευματικά όλοι ήταν αλλού, μάλλον μείναν στις γαλοπούλες,τους κουραμπιέδες και στις χλιδατες διακοπές.
Επίσης για μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας να παραδεχτούμε ότι η ποιότητα μας μεσοεπιθετικα είναι επιεικως μέτρια με παίκτες τύπου λημνιου και ουαρντα που δεν έχουν καμία θέση στην ομάδα.
Ένας πελκας που φέτος είναι χειρότερος από προπερσι γιατί στο μυαλό του έχει τα νούμερα και την μεγάλη μεταγραφή.
Ένας Τόσκα που επουδενί δεν είναι αριστερό Μπακ για ομάδα που αγωνίζεται όπως ο ΠΑΟΚ ( τρέξτε φέρτε Μπακ), παρά μόνο μπορεί να προσφέρει ως αλλαγή του Κρέσπο
Και ένας λουτσεσκου που θα καταφερει μέσα από τα κολληματα του και τις ανασφάλειες του να γκρεμίσει ότι με κόπο έχτισε.
Ααααα και μια χούφτα λουκουμάδες που χαίρονται με την ήττα