Αήττητος Σπάτων-ΠΑΟΚ 0-6,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
- ToMousiTouCrespo
Re: Αήττητος Σπάτων-ΠΑΟΚ 0-6,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εισβολή παιδιών-χούλιγκαν στον αγωνιστικό χώρο και δολοφονικές επιθέσεις αγάπης προς τους παίκτες. Αναμένουμε σκληρή τιμωρία της ομάδας μας. 

- ΑποστόληςΑ
Το μηνυμα της ημέρας
Η ομάδα γεννάει οπαδούς παντού!!!
Στο τέλος του αγώνα παιδάκια από τα Σπάτα έτρεξαν να βγουν μια φωτό, να πάρουν μια φανέλα από παίκτες του ΠΑΟΚ

SM-G965F
Στο τέλος του αγώνα παιδάκια από τα Σπάτα έτρεξαν να βγουν μια φωτό, να πάρουν μια φανέλα από παίκτες του ΠΑΟΚ

SM-G965F
- ΑποστόληςΑ
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γράφοντας τις σημερινές ασίστ;
- PAOK_Antarctica
Αύριο στις 15:00 μαθαίνουμε αντίπαλο.
Στις 8-10 Γενάρη το πρώτο ματς, εκτός έδρας.
Στις 8-10 Γενάρη το πρώτο ματς, εκτός έδρας.
Παρά πολύ όμορφο το είδα και εγώpilotos έγραψε:Το μηνυμα της ημέρας
SM-G965F
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ήμουν ξαπλωμένος και έβγαλα φωτό, για αυτό είναι λίγο στραβήeorptol1 έγραψε:Παρά πολύ όμορφο το είδα και εγώpilotos έγραψε:Το μηνυμα της ημέρας
SM-G965F
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
SM-G965F
Ακριβώς αυτό. Μέσα στην Αττική να τρέχουν πιτσιρίκια να βγουν με Πρίγιο κλπ όλα τα άλλα σχόλια θόρυβος..
Για αυτό και μας φοβούνται. Αθηναίοι να γουστάρουν Πέλκα, Μπισ, Ντιμπιντάι, Πρίγιο.
Για αυτό και μας φοβούνται. Αθηναίοι να γουστάρουν Πέλκα, Μπισ, Ντιμπιντάι, Πρίγιο.
Για αυτό φωνάζω εδώ μέσα .. Μην τρώτε την ομάδα, μην τα βάζετε με παίκτες...tolis01 έγραψε:Ακριβώς αυτό. Μέσα στην Αττική να τρέχουν πιτσιρίκια να βγουν με Πρίγιο κλπ όλα τα άλλα σχόλια θόρυβος..
Ξέρεις τι είναι να σε παίρνει τηλέφωνο φίλος βαζελος εξ Αθηνών και να σε λέει, καλά ρε μλκ, τί έχετε κάνει κι ο γιος μου έχει γίνει ΠΑΟΚ;;;; Κι άλλοι μέσα στην τάξη του φωνάζουν ΠΑΟΚ;;;;
SM-G965F
Μπράβο στους παίκτες και προφανώς στον προπονητή που τους το πέρασε και δεν κατέβηκαν με μπλαζέ ύφος για αγγαρεία.
Σε καλό αγωνιστικό χώρο και όχι σε τέτοιο χωράφι, το δεκάμπαλο δε θα ταν και υπερβολή.
Σε καλό αγωνιστικό χώρο και όχι σε τέτοιο χωράφι, το δεκάμπαλο δε θα ταν και υπερβολή.
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ πιστεύω σε ένα χρόνο από τώρα όλοι οι πιτσιρικάδες θα έχουν φανέλα Jaba. Για σήμερα εντάξει, ντροπή να παίζεται ποδόσφαιρο σε τέτοια γήπεδα. Τα γήπεδα της Κ20 μας είναι πολύ καλύτερα. Εγώ είμαι αυτός που ψήφισε Λυρατζή. Το πιστεύω πολύ αυτό το παλικάρι, μακάρι να πάρει μία ευκαιρία και να μην φύγει χωρίς να ακουμπήσει. Είχε ξανακάνει hat-trick σε εμάς ο Prijovic ή είναι το πρώτο; Το γλύτωσε το κράξιμο για σήμερα αφού το έκανε κι αυτό. Θα πάθουμε στερητικό σύνδρομο γ@μώ τις αναβολές σας τόσες μέρες χωρίς ΠΑΟΚάρα. Ευτυχώς είναι γιορτές τουλάχιστον.
Στο αγωνιστικό επίπεδο μεγάλο κέρδος η ενεργοποίηση Καρελη.πρωτη φορά που παίζει 2ος φορ και απέδωσε.αν ο Λουτσεσκου τον βάζει σαν αντιπελκα και όχι σαν αντιπιγιοβιτς θα έχουμε ακόμα μια λύση.