Chelsea- ΠΑΟΚ 29/11 22:00 CosmoteSports
- sourmenetes
- Moderator
Re: Chelsea- ΠΑΟΚ 29/11 22:00 CosmoteSports
Τωρα φταιω γω...;;;;
Κατσε να το σταυρωσω το τοπικ ...
++++++++++1926+++++++++++
Αγγλακια το ξερετε οτι οι δυο προηγουμενοι κανανε κλαρινο..
Αν θελετε να μην ξεφτιλιστειτε αφηστε το το ματς να μην κουραζεστε κιολας...
Βαλτε τα δευτερα να εχετε και δικαιολογια..
Κατσε να το σταυρωσω το τοπικ ...
++++++++++1926+++++++++++
Αγγλακια το ξερετε οτι οι δυο προηγουμενοι κανανε κλαρινο..
Αν θελετε να μην ξεφτιλιστειτε αφηστε το το ματς να μην κουραζεστε κιολας...
Βαλτε τα δευτερα να εχετε και δικαιολογια..
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Τυχερος οποιος μπορεσει να μπει σε αυτο το γηπεδο...Οταν δουλευα Αγγλια ειχα εναν πελατη που μου ειχε δωσει 2 φορες εισητηρια σε φοβερη θεση... Για το ματς ενα Χ μπορει να σημαινει και προκριση μπορει και οχι...Οπως και να χει χαλαρα θα το δω με πιτσα μπυρα και οχι πολυ αγχος...
X στο εξοχικό είναι αποτυχία! Αν δεν ξέρουν, ας ρωτήσουν τον Σιδηρόπουλο, τον Ζαφειρίου ή τον μικρό Γεωργιάδη πως γίνεται!! 

- V-olakiotis
Πάμε για νίκη στο Λονδίνο!
Με άγριες διαθέσεις που είπε και ο Πέλκας χθες στου Βανδή...!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
V-olakiotis έγραψε:Πάμε για νίκη στο Λονδίνο!

- kataramenos5
Ο ανθρωπος που γλιτωσε την Τενεριφη απο σιγουρη 100ρα ξαναχτυπα.sn0ufel4 έγραψε:ΠΑΟΚ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ
Ο Θεος να βαλει το χερι του

Εγώ θα πω την άποψη μου και μην πέσετε να με φάτε. Στο ματς αυτό απαγορεύεται να παίξει ο Βιερίνια,ο Μαουρίσιο,ο Πρίγιοβιτς,ο Πέλκας και ο Βαρέλα. Βέβαια και οι παίκτες για αυτά τα παιχνίδια ζούνε και δεν γίνεται να μείνουν έξω,αλλά το παιχνίδι κόντρα στην Λαμία είναι πολύ πιο σημαντικό.
Ο στόχος είναι ένας και είναι το νταμπλ. Μέσα από τον τίτλο του πρωταθλητή θα κάνεις το βήμα παραπάνω ως ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και στο τσάμπιονς λιγκ και θα ανέβει ο σύλλογος σε έσοδα και πρεστίζ. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να χτίσεις τη δυναστεία που όλοι θέλουμε και ονειρευόμαστε.
Εγώ θα κατέβαζα Πασχαλάκη-Μάτος-Χατσερίντι-Κρέσπο-Τόσκα-Σάκχοφ-Κάνιας-Λημνιό-Ζαμπά,Καντουρί και Ακπόμ.
Από εκεί και πέρα,διπλό μες το Λονδίνο ΠΑΟΚ λε,ολέ.
Ο στόχος είναι ένας και είναι το νταμπλ. Μέσα από τον τίτλο του πρωταθλητή θα κάνεις το βήμα παραπάνω ως ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και στο τσάμπιονς λιγκ και θα ανέβει ο σύλλογος σε έσοδα και πρεστίζ. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να χτίσεις τη δυναστεία που όλοι θέλουμε και ονειρευόμαστε.
Εγώ θα κατέβαζα Πασχαλάκη-Μάτος-Χατσερίντι-Κρέσπο-Τόσκα-Σάκχοφ-Κάνιας-Λημνιό-Ζαμπά,Καντουρί και Ακπόμ.
Εισιτήριο δεν έχουμε και το πιο πιθανό είναι ότι θα κάνουμε 2.726 χιλιόμετρα για να δούμε το ματς σε παμπ.
Αλλά δε γ@#εις, ΠΑΟΚ είσαι.
Διπλό μες το Λονδίνο, ΠΑΟΚ λε ολε!!!
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλά δε γ@#εις, ΠΑΟΚ είσαι.
Διπλό μες το Λονδίνο, ΠΑΟΚ λε ολε!!!
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Odi κι εγώ μαζί σου.
θα κατέβαζα :
Πασχαλάκη
Κίτσιου - Κρέσπο - Χατς - Τόσκα
βερν - Κάνιας
Λημνιό - Ουάρντα - Ζαμπά
Ακπόμ
και όπου πάμε. Και στο 2ο ημιχρόνιο κάνουμε τις αλλαγούλες μας.
θα κατέβαζα :
Πασχαλάκη
Κίτσιου - Κρέσπο - Χατς - Τόσκα
βερν - Κάνιας
Λημνιό - Ουάρντα - Ζαμπά
Ακπόμ
και όπου πάμε. Και στο 2ο ημιχρόνιο κάνουμε τις αλλαγούλες μας.
Ετσι ακριβως σκεφτομαι και γω....Odi έγραψε:Εγώ θα πω την άποψη μου και μην πέσετε να με φάτε. Στο ματς αυτό απαγορεύεται να παίξει ο Βιερίνια,ο Μαουρίσιο,ο Πρίγιοβιτς,ο Πέλκας και ο Βαρέλα. Βέβαια και οι παίκτες για αυτά τα παιχνίδια ζούνε και δεν γίνεται να μείνουν έξω,αλλά το παιχνίδι κόντρα στην Λαμία είναι πολύ πιο σημαντικό.
1ος εγώ....Ετοιμάζω μαχαιροπήρουναOdi έγραψε:Εγώ θα πω την άποψη μου και μην πέσετε να με φάτε.

Odi αν μου έβαζες τελεία στην λέξη νταμπλ,να το καταλάβαινα.Odi έγραψε:Ο στόχος είναι ένας και είναι το νταμπλ. Μέσα από τον τίτλο του πρωταθλητή θα κάνεις το βήμα παραπάνω ως ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και στο τσάμπιονς λιγκ και θα ανέβει ο σύλλογος σε έσοδα και πρεστίζ. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να χτίσεις τη δυναστεία που όλοι θέλουμε και ονειρευόμαστε.
Στο δίπλα τόπικ έχω γράψει ένα σκασμό επιχειρήματα για το πόσο σημαντικοι είναι και οι 2 τελευταίοι αγώνες του Europa.
Aν θες να είσαι πρώτος στην πόλη και τέλος,να το....καταλάβω.
Χωρίς βαθμούς στο Europa θα παμε ξεβράκωτοι στην Αιντχόφεν,κι ααααααμα τους περάσουμε και μπουμε ομίλους,στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας,αν δεν πάρεις κανενα συγγενή του μέσι για μεταγραφή,4ος θα τερματίσεις.
Απλά θα μένει να δούμε αν θα τρωμε και 4ες ή όχι.
Για όσους θέλουν αναπληρωματικούς με Τσέλσι ΚΑΙ όνειρα ..."κατακτησης Champions League" του χρόνου,θα θελα ένα σκασμό επιχειρήματα για το θα γένεν αυτό.
Και ξαναγράφω.Ψαξτε να δείτε τι κάνει η Σάλτσμπουργκ.....