Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 28/1 15:00 NS2
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 28/1 15:00 NS2
Μετά την νίκη μισή πρόκριση επί του Α τρομήτου στην Τούμπα φιλοξενούμαστε στο Αγρίνιο απο τον Παναιτωλικο του Δέλλα...
Απόντες ο τραυματιας Πελκας και ο Τσιμιροτ που παει Στανταρ... Πολυ δυσκολο ματς το Αγρινιο θα σκυλιασει να μας κοψει βαθμους αλλα πρεπει να φυγουμε οπως και δηποτε με το διπλο!
odi για γούρι*
Απόντες ο τραυματιας Πελκας και ο Τσιμιροτ που παει Στανταρ... Πολυ δυσκολο ματς το Αγρινιο θα σκυλιασει να μας κοψει βαθμους αλλα πρεπει να φυγουμε οπως και δηποτε με το διπλο!
odi για γούρι*
Re: Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 28/1 15:00 NS2
Πολύ περίεργος να δω την ομάδα χωρίς 2 βασικούς στο κέντρο.
Φοβάμαι πονόματο.
Ελπίζω σε σκύλιασμα.
Ποντάρω στο μάλλινο σκουφί και την αύρα του.
Φοβάμαι πονόματο.
Ελπίζω σε σκύλιασμα.
Μάλλινο σκουφί μαζί με φουλάρι. Ο συνδυασμός είναι πιο δυνατός!!!giapas έγραψε:Πολύ περίεργος να δω την ομάδα χωρίς 2 βασικούς στο κέντρο.
Φοβάμαι πονόματο.
Ελπίζω σε σκύλιασμα.
Δύσκολο ματς, ελπίζω σε αναγέννηση νεκρών (Ελ Καντουρί) και θέλω να δω εγωισμό στα υπόλοιπα χαφ μας για να αποδείξουμε οτι υπάρχει ζωή χωρίς Τσίμιροτ.
Κατά τα άλλα θα ήθελα να δω Μπίσεσβαρ, αλλά δεν παίζει αυτό το σενάριο. Ο Τζάλμα θα είναι το ένα εξτρέμ και στο άλλο άκρο θα ήθελα να δω Μακ αντί Λημνιού και πάλι.
Τα υπόλοιπα λίγο πολύ γνωστά. Δεν νομίζω να δούμε Αζεβέδο ούτε τώρα, εκτός αν έχουμε σκορ ασφαλείας.
Διπλό στον Μαστροκώστα, ΠΑΟΚ λε ολέ.
Κατά τα άλλα θα ήθελα να δω Μπίσεσβαρ, αλλά δεν παίζει αυτό το σενάριο. Ο Τζάλμα θα είναι το ένα εξτρέμ και στο άλλο άκρο θα ήθελα να δω Μακ αντί Λημνιού και πάλι.
Τα υπόλοιπα λίγο πολύ γνωστά. Δεν νομίζω να δούμε Αζεβέδο ούτε τώρα, εκτός αν έχουμε σκορ ασφαλείας.
Διπλό στον Μαστροκώστα, ΠΑΟΚ λε ολέ.
Λοιπόν για να μην έχουμε αυταπάτες, ας ξεχάσουμε τις τριάρες, τεσσάρες κλπ.Παλαιολόγος έγραψε:τα δυο επομενα ματς με εναν αγνωριστο και αργο αξονα που θα εχουμε(εξω πελκα και τσιμιροτ) θα ειναι ιδιαιτερως κρισιμα...
Επιτακτική η παρουσία Μπίσεσβαρ, καθώς αν μπει ο στατικός Κάνιας δε βλέπω πως ο Καντούρης θα μπορούσε πχ να ¨κουβαλήσει¨ τη μπάλα μπροστά.
Το αυτό με Κάμπος - Λημνιός στα φτερά για να ¨γεμίζουν¨ με τα τρεξίματά τους και σε φάση άμυνας, γιατί ο Μακ ..δεν.
Θα δούμε ίσως τον Αζεβέδο;
Πλέον με τραυματισμό Πέλκα δεν ξέρουμε και αν ίσως πλέον ο Μυστα αποκτήσει βασικό ρόλο και αυτός.
- john4serres
Γαύρος και χανούμι πέρασαν εκεί μέσα με 4-1 σκορ.
Με Χάβο στον πάγκο ο Παναιτωλικός, τώρα είναι ο Δέλλας.
Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !
Με Χάβο στον πάγκο ο Παναιτωλικός, τώρα είναι ο Δέλλας.
Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !
- Petros1988
- keep_paokizein
Γνωρίζουμε ποια κερκίδα θα μας δοθεί κι από που θα παίρνουμε εισιτήρια;
Απαγορεύτηκε η "οργανωμένη ΚΑΙ μεμονωμένη" μετακίνηση οπαδών μας στο Αγρίνιο.
Αντίθετα, επιτράπηκε μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών του γκέυ στην Τρίπολη.
Χαλίφης ο Ιβάν κατά τα άλλα.
Αντίθετα, επιτράπηκε μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών του γκέυ στην Τρίπολη.
Χαλίφης ο Ιβάν κατά τα άλλα.
- keep_paokizein
Και στη μετακίνηση των οπαδων της ΑΕΚ ειχε απαγορευθεί, αλλά ειχε φιλαθλους της ΑΕΚ. Ποια ειναι η δική μας πρόθεση. Θα παει κόσμος ή όχι;
- john4serres
Εννοείται θα πάει. Αν είχα εγώ μια δουλειά στο Αγρίνιο το ΣΚ δηλαδή, θα μου απαγόρευαν να μετακινηθώ στην χώρα μου;keep_paokizein έγραψε:Και στη μετακίνηση των οπαδων της ΑΕΚ ειχε απαγορευθεί, αλλά ειχε φιλαθλους της ΑΕΚ. Ποια ειναι η δική μας πρόθεση. Θα παει κόσμος ή όχι;
Όλο μ@λακίες αυτή η χώρα..
Θα τους βγάλει όλους τους αντιπάλους off ο παλαιστής με τεχνικό knock out.Tolaros έγραψε:Νίκη ασυζητητί