Π.Α.Ο.Κ.-Βαζελος 3-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
- HeartOfDarkness
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Βαζελος 3-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ειπε ειχε μια ενοχληση στον κοιλιακο κ προληπτικα βγηκε
- Παλαιολόγος
οχι οτι εχει δηλ τιποτα το σοβαρο ε; γιατι χτυπιοταν 

- Petros1988
Ενα ομορφο βραδυ. Κριμα που δεν βαλαμε 2-3 ακομα οπως αξιζαν.. Συγχαρητηρια στους παικτες και τον προπονητη.
Πω πω πω μια ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Πω πω πω μια ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Το ριξα στον Κλαους οχι γιατι ηταν ο καλυτερος αλλα γιατι ειχα πολυ καιρο να τον δω τοσο καλο. Ενα ξεματιασμα και με το σημερινο παθος θα στρωσεις ξανα

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε σήμερα, χωρίς ένα βασικό στόπερ, Μαλεζα. Μπήκε λόγω της αναγκαστικής αλλαγής.
Χωρίς το βασικό του 6αρι Κανιας.
Αλχημείες στο κέντρο καθόσομ ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ, δεν μπορεί να βγάλει 2ο 90λεπτο με αποτέλεσμα να μπει ο Ουαρντα.
Από κει και πέρα, λόγω του ότι και ο Κάμπος δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο, αναγκαστικά το 10αρι Πελκας, τραβήχτηκε αριστερά σε θέση που δεν μπορεί και το αριστερό σου εξτρεμ Ενρίκε παίζει αναγκαστικά δεξιά.
Συν ότι στη θέση του φορ, παίζει το τρίτο φορ της ομάδας, ο Κλάους.
Ναι κύριοι οι απουσίες του ΠΑΟΚ ήταν πολύ σημαντικές.
Παρόλα αυτά, 3 στο πρώτο και στο δεύτερο, μόλις ανεβάζαμε ταχύτητα, ότι ώρα θέλαμε κάναμε ευκαιρία.
Πολύ καλός ο Στιλ, MVP του βαζελου.
Για εμάς, MVP, ή Ματος, ή Σακχοβ μπορεί και Ουαρντα ξέρω γω.
Μεγάλη Τετάρτη, θα έχω στείλει παπά να τους λαδωσει, λόγω μεγάλου ευχέλαιου στο ξενοδοχείο, το έχω κανονίσει ήδη.
Υγ τέτοια πλάκα σε ομάδα του ποκ με τα 2α μου, δεν θυμάμαι να ξανά έχω κάνει...
Υγ2 κίτρινη κάρτα στο 2ο λεπτό ντέρμπυ μόνο στον ΠΑΟΚ δίνουν.
SM-G935F
Χωρίς το βασικό του 6αρι Κανιας.
Αλχημείες στο κέντρο καθόσομ ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ, δεν μπορεί να βγάλει 2ο 90λεπτο με αποτέλεσμα να μπει ο Ουαρντα.
Από κει και πέρα, λόγω του ότι και ο Κάμπος δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο, αναγκαστικά το 10αρι Πελκας, τραβήχτηκε αριστερά σε θέση που δεν μπορεί και το αριστερό σου εξτρεμ Ενρίκε παίζει αναγκαστικά δεξιά.
Συν ότι στη θέση του φορ, παίζει το τρίτο φορ της ομάδας, ο Κλάους.
Ναι κύριοι οι απουσίες του ΠΑΟΚ ήταν πολύ σημαντικές.
Παρόλα αυτά, 3 στο πρώτο και στο δεύτερο, μόλις ανεβάζαμε ταχύτητα, ότι ώρα θέλαμε κάναμε ευκαιρία.
Πολύ καλός ο Στιλ, MVP του βαζελου.
Για εμάς, MVP, ή Ματος, ή Σακχοβ μπορεί και Ουαρντα ξέρω γω.
Μεγάλη Τετάρτη, θα έχω στείλει παπά να τους λαδωσει, λόγω μεγάλου ευχέλαιου στο ξενοδοχείο, το έχω κανονίσει ήδη.
Υγ τέτοια πλάκα σε ομάδα του ποκ με τα 2α μου, δεν θυμάμαι να ξανά έχω κάνει...
Υγ2 κίτρινη κάρτα στο 2ο λεπτό ντέρμπυ μόνο στον ΠΑΟΚ δίνουν.
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Κυρ 09 Απρ 2017, 20:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- NIKOS_PAOK04
ΠΑΟΚΑΡΑ τους σεβαστηκε και δεν τους εριξε μια 6αρα !!!
Αναμενόμενο αποτελεσμα και αναμενομενη απόδοση
Η διαφορά φέτος με οποιαδήποτε ελληνική ομαδα είναι μεγάλη και μονο με αυτοκτονια θα χάσουμε την πρωτη θεση στα play off και το κυπελο
Αναμενόμενο αποτελεσμα και αναμενομενη απόδοση
Η διαφορά φέτος με οποιαδήποτε ελληνική ομαδα είναι μεγάλη και μονο με αυτοκτονια θα χάσουμε την πρωτη θεση στα play off και το κυπελο
Δεν το είδα αλλά και μόνο από το σκορ στο πρώτο ημίχρονο φαίνεται ότι χτίζουμε νοοτροπία στα ντέρμπι εντός. Μένει να το δούμε αυτό και εκτός γιατί είμαστε καλύτεροι. Πάμε για το καλύτερο τώρα στο κύπελλο!

Που να ανεβάζαμε ρυθμό να πούμε. Σβηστά και άνετα ΕΔΩ ΕΊΝΑΙ ΤΟΎΜΠΑ 3-0 ημίχρονο καλώς τα τα παιδιά γεια σας τα λέμε Τετάρτη.
Μβπ για μένα Τσιμιροτ τον φοβήθηκε το μάτι μου σήμερα Ματος ο γνωστός στην καλή του μέρα κάνει πλάκα μαρεσε η ενέργεια που έβγαλαν Ουαρντα και Πελκας. Μπράβο Σακχοβ για ακόμα ένα γκολ Στέφανε μετά από ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ δεν ήσουν αρνητικός. Μπράβο
Μβπ για μένα Τσιμιροτ τον φοβήθηκε το μάτι μου σήμερα Ματος ο γνωστός στην καλή του μέρα κάνει πλάκα μαρεσε η ενέργεια που έβγαλαν Ουαρντα και Πελκας. Μπράβο Σακχοβ για ακόμα ένα γκολ Στέφανε μετά από ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ δεν ήσουν αρνητικός. Μπράβο
Μπράβο ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!! Μπαλάρα και στο β' ημίχρονο που είδα μέσω Ακλαυτων (να'ναι καλά τα παλικάρια). Με σέντερ φορ, τουλάχιστον 5 θα βάζαμε. Η ομάδα θύμισε την καλή της φόρμα με Μάτος να πετάει, τώρα που ξεκουράστηκε. Ωραίος και ο Κίτσιου που ξεκούρασε Λέοβατς. Έχουμε θέμα πάντως στο φορ, ακόμη και στην αλλαγή. Η ομάδα πιστεύω ότι χρειάζεται τον Αραούχο. Άκουσα ότι πωλείται γύρω στα 1,2εκ. Μαζί με Λημνίο, θα είμαστε κομπλέ στους δεύτερους επιθετικούς. Δε γίνεται να παίζει σε όλα α παιχνίδια ο Πρίγιοβιτς, ή να είνα πάντα σε φόρμα. Είναι μια θέση πολύ σημαντική και πονάμε. Η αγορά του Πρίγιο πάντως ανέβασε κατά πολύ την ποιότητά μας στη θέση αυτή.
Μου αρεσε ο Ενρίκιε και θέλω πολύ να κατεβάσω τον αγώνα για να δω το α' ημίχρονο για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Ρούφα το Ουζουνίδη πού'θελες εκτεταμένο ροτέισον.
Μου αρεσε ο Ενρίκιε και θέλω πολύ να κατεβάσω τον αγώνα για να δω το α' ημίχρονο για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Ρούφα το Ουζουνίδη πού'θελες εκτεταμένο ροτέισον.
- Παλαιολόγος
πολυ καλο ματς μεν
να δουμε ομως με το βασικο τους σχημα πως θα εμφανιστουμε,ψυχραιμια
και πρεπει να μπουμε δυνατα(σε αθλητικα πλαισια) και πιεστικα την Μεγαλη Τεταρτη.
να δουμε ομως με το βασικο τους σχημα πως θα εμφανιστουμε,ψυχραιμια
και πρεπει να μπουμε δυνατα(σε αθλητικα πλαισια) και πιεστικα την Μεγαλη Τεταρτη.