Π.Α.Ο.Κ.-Π.Γ.Σ.Σ 19/3 15:00 novasports2, PAOKmania Web Radio
- sn0ufel4
- Moderator
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Π.Α.Ο.Κ.-Π.Γ.Σ.Σ 19/3 15:00 novasports2, PAOKmania Web Radio
Μετά την κάκιστη εμφάνιση με την ΑΕΚ η ομάδα έχει ξανά δύσκολο ματς στην Τούμπα με τον Πανιώνιο. Ματς δέυτερης θέσης ο Πανιωνιος θα κάνει τα παντα για να κερδισει. Δεν πρεπει σε καμια να τον υποτιμησουμε ειναι πολυ καλη ομαδα και κυνηγαει ακομα τον γαυρο. Απών θα ειναι ο βασικος Ριζβανης οπως και απο εμας ο Μαλεζας αλλα κατα πασα πιθανοτητα επιστρεφει ο Κανιας βασικος. Περιμενω να εχει κοσμο το ματς δεν ειναι ευκολο αλλα πρεπει να κερδισουμε και ο Π.Α.Ο.Κ. του προηγουμενου μηνα το χει!!! ΠΑΜΕ!!!
- kataramenos5
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Π.Γ.Σ.Σ 19/3 15:00 novasports2
Πριγιο δεν εχουμε πλεον,τα ..πεθαμενα(στη κουραση) δε μπορουν,ο βλαντο δεν ειναι σε καλο φεγγαρι ,ποιος εμεινε? Παλι εμεις.Καντε ενα κουραγιο ακομα και ...Σηκωθειτε ρεεεεε.
Εδιτ: Απο αυριο .Που να τρεχετε νυχτιατικα.
Εδιτ: Απο αυριο .Που να τρεχετε νυχτιατικα.
- hasio_john
- Has thanked: 2 times
Δύσκολο ματς, που επιβάλετε να το πάρουμε για πολλούς και διάφορους λόγους!
Ο βασικότερος είναι οι γνωστοί άγνωστοι που είναι έτοιμοι (προσμένουν σχεδόν), να την πέσουν στον προπονητή!
Νίκη έστω και με μισό γκολ, έστω και με αυτογκολ και πάμε παρακάτω με καλύτερη ψυχολογία.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ! Σκίσε το παράρτημα...
Ο βασικότερος είναι οι γνωστοί άγνωστοι που είναι έτοιμοι (προσμένουν σχεδόν), να την πέσουν στον προπονητή!
Νίκη έστω και με μισό γκολ, έστω και με αυτογκολ και πάμε παρακάτω με καλύτερη ψυχολογία.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ! Σκίσε το παράρτημα...
- DimitrisS
- Has thanked: 3 times
Ωραιο μεσημερακι Κυριακης με καλο καιρο.
Πρεπει να εχει 20.000. Να δουμε εμπρακτα και να δειξουμε στην ομαδα την στηριξη για την συνεχεια.
Παλια ειχα την πεποιθηση οτι πραγματικα οι οπαδοι στην Τουμπα εχουν τον δικο τους ρολο στα παιχνιδια και δεν ισχυει το μοτο "Οι οπαδοι δεν παιζουν μπαλα, τι να κανουν;"
Πλεον μοιαζει να μην δινει το γηπεδο, οι οπαδοι, η φωνη μας, αυτη την ορμη στην ομαδα.
Μπορουμε να το γυρισουμε;
Φωνη υπερ της ομαδας και των ποδοσφαιριστων, θετικη ενεργεια και χειροκροτημα.
Εχουμε ξεχασει να αγαπαμε τον ΠΑΟΚ ρε γαμωτο.
Πρεπει να εχει 20.000. Να δουμε εμπρακτα και να δειξουμε στην ομαδα την στηριξη για την συνεχεια.
Παλια ειχα την πεποιθηση οτι πραγματικα οι οπαδοι στην Τουμπα εχουν τον δικο τους ρολο στα παιχνιδια και δεν ισχυει το μοτο "Οι οπαδοι δεν παιζουν μπαλα, τι να κανουν;"
Πλεον μοιαζει να μην δινει το γηπεδο, οι οπαδοι, η φωνη μας, αυτη την ορμη στην ομαδα.
Μπορουμε να το γυρισουμε;
Φωνη υπερ της ομαδας και των ποδοσφαιριστων, θετικη ενεργεια και χειροκροτημα.
Εχουμε ξεχασει να αγαπαμε τον ΠΑΟΚ ρε γαμωτο.
Αδέρφια πολύ θεωρητικά.. μου μπήκε σήμερα η εξής ιδέα..
πείτε ότι ερχόταν ο Πανιώνιος και μας έλεγε.. κοίτα Ιβάν, άσε με να πάρω το ματσάκι μήπως κάνω και το θαύμα και περάσω τον Ολυμπιακό στην στροφή (που όλοι ξέρουμε πόσο τον μισείς).. και εγώ σαν αντάλλαγμα σου δίνω και τα δύο ματς στα play off (καθώς λογικά στο τέλος κάτι θα γίνει και πάλι δεν θα τον περάσω το γαύρο)..
Πώς σας φαίνετε σαν ιδέα;
Μην αρχίσετε μερικοί σας παρακαλώ.. τι λες ρε φίλε; είμαστε περήφανος λαός.. δεν τα κάνουμε εμείς αυτά που κάνουν οι άλλοι κτλ..
ούτε εγώ είμαι σύμφωνος με αυτήν την ιδέα, αλλά θα ήθελα να ακούσω απόψεις!
Ευχαριστώ
πείτε ότι ερχόταν ο Πανιώνιος και μας έλεγε.. κοίτα Ιβάν, άσε με να πάρω το ματσάκι μήπως κάνω και το θαύμα και περάσω τον Ολυμπιακό στην στροφή (που όλοι ξέρουμε πόσο τον μισείς).. και εγώ σαν αντάλλαγμα σου δίνω και τα δύο ματς στα play off (καθώς λογικά στο τέλος κάτι θα γίνει και πάλι δεν θα τον περάσω το γαύρο)..
Μην αρχίσετε μερικοί σας παρακαλώ.. τι λες ρε φίλε; είμαστε περήφανος λαός.. δεν τα κάνουμε εμείς αυτά που κάνουν οι άλλοι κτλ..
Ευχαριστώ
themgeo έγραψε:Αδέρφια πολύ θεωρητικά.. μου μπήκε σήμερα η εξής ιδέα..
Ευχαριστώ
- Μπαρκαρούτσος
pgetsos έγραψε:Ήταν να ανέβω με τον πατέρα γμτ
Καταραμένη σχολή
Πανιώνιος, εκδρομές, ναρκωτικά...
ΠΑΟΚτσής από τα Lidl της Κίνας.
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Πρόκειται για αγώνα που πρέπει να τον κερδίσουμε πάσει θυσία. Δεν παίζουν οι Μαλεζάς, Prijovic και Campos. Η σοβαρή βέβαια απώλεια είναι μόνον ο Σέρβος. Τουλάχιστον επιστρέφει (λογικά) ο Canas. Ο Πανιώνιος θα παίξει χωρίς τον βασικό του στόπερ Ρισβάνη.
Γλύκος
Matos - Varela - Crespo - Leovac
Canas - Cimirot
Μυστα - Biseswar - Henrique
Αθανασιάδης
Γλύκος
Matos - Varela - Crespo - Leovac
Canas - Cimirot
Μυστα - Biseswar - Henrique
Αθανασιάδης
Καπως ετσι το βλεπω και εγω να κατεβαινει Αποστολη
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Με σοβαρότητα και προσοχή στο παιχνιδι μας εύκολος ασσος
themgeo έγραψε:Αδέρφια πολύ θεωρητικά.. μου μπήκε σήμερα η εξής ιδέα..
Ευχαριστώ
σοβαρέψου...
RoMaN έγραψε:pgetsos έγραψε:Ήταν να ανέβω με τον πατέρα γμτ
Καταραμένη σχολή
Πανιώνιος, εκδρομές, ναρκωτικά...
ΠΑΟΚτσής από τα Lidl της Κίνας.

Ο Πανιώνιος θα πλήρωνε τα εισιτήρια όμως