Εξέδρα
- midenistis
- Επικοινωνία:
Μακριά παιδιά από Αθηναϊκές εφημερίδες.
Μόνο μια που είναι "ΠΑΟΚτσήδικη" να παίρνετε (δε λέω ποια για να μη λέτε ότι πέφτει διαφήμιση). Καταλάβατε πάντως!
ΠΑΟΚτσήδικη εφημερίδα πρέπει να γίνει.
Υπήρχε η Θύρα4 αλλά σταμάτησε το 2004, αν θυμάμαι καλά.
Έχω κρατήσει ένα έντυπο!
Πάντως.. αν δείτε πόσα έντυπα πουλάνε ημερησίως οι αθλητικές Αθηναϊκές φυλλάδες, θα πάθετε πλάκα. Κάτι 20άρια-30άρια χιλιάδες. Και οι "καλύτερες" 50.000 και..
Της Θεσσαλονίκης πουλάει η "καλύτερη" 30.000 κάτι λίγα..
Θα ψάξω να βρω νούμερα κ θα σας πω στα σίγουρα. Πιστεύω έχει ενδιαφέρον το θέμα.
Ωραίο θέμα για συζήτηση Νικόλα αυτό για την περιφέρεια.
Μόνο μια που είναι "ΠΑΟΚτσήδικη" να παίρνετε (δε λέω ποια για να μη λέτε ότι πέφτει διαφήμιση). Καταλάβατε πάντως!

ΠΑΟΚτσήδικη εφημερίδα πρέπει να γίνει.
Υπήρχε η Θύρα4 αλλά σταμάτησε το 2004, αν θυμάμαι καλά.
Έχω κρατήσει ένα έντυπο!
Πάντως.. αν δείτε πόσα έντυπα πουλάνε ημερησίως οι αθλητικές Αθηναϊκές φυλλάδες, θα πάθετε πλάκα. Κάτι 20άρια-30άρια χιλιάδες. Και οι "καλύτερες" 50.000 και..
Της Θεσσαλονίκης πουλάει η "καλύτερη" 30.000 κάτι λίγα..
Θα ψάξω να βρω νούμερα κ θα σας πω στα σίγουρα. Πιστεύω έχει ενδιαφέρον το θέμα.
Ωραίο θέμα για συζήτηση Νικόλα αυτό για την περιφέρεια.
- eptalofitis
- Επικοινωνία:
Σωστος ο aparadektos...
Στην περιφερεια ο ΠΑΟΚ πρεπει να κανει μονο φιλους και οχι εχθρους..εκτος των περιπτωσεων βεβαια που προκαλουμαστε...
Αυτο καποιοι δεν το καταλαβαινουν και οποτε παιζουμε κανα ματς προς πολεις οπως η Ξανθη (που εχει πολλα ΠΑΟΚια) κανουν ντραβαλα χωρις λογο.
Ο σκοπος καθε ΠΑΟΚτση ειναι να διαδιδει την ιδεα του ΠΑΟΚ.Να διαδιδει την τρελα του λαου.Την επανασταση.
ΟΧΙ δεν ειμαι ο Ζουραρις
Και καποιοι στη ΠΑΕ τωρα που μπορουμε να τους εμπιστευομαστε και να στηριχθουμε και να τους στηριξουμε,πρεπει να δουν το θεμα "επαρχια" ζεστα.
Να στειλουν προιοντα της ομαδας σε ολη την Ελλαδα.
Εγω μενω 3 χρονια στην Ηπειρο λογω δουλειας.Δεν υπαρχει κατι που να διαφημισει τον ΠΑΟΚ (πχ ρουχα-εφημεριδα-εκδηλωσεις).Πως θα βγαλουμε ΠΑΟΚτσακια εκει?ως τωρα οτι γινεται γινεται μονο λογω της τρελας του λαου μας.Ας βοηθησουν και αυτοι που μπορουν ομως...
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ
Στην περιφερεια ο ΠΑΟΚ πρεπει να κανει μονο φιλους και οχι εχθρους..εκτος των περιπτωσεων βεβαια που προκαλουμαστε...
Αυτο καποιοι δεν το καταλαβαινουν και οποτε παιζουμε κανα ματς προς πολεις οπως η Ξανθη (που εχει πολλα ΠΑΟΚια) κανουν ντραβαλα χωρις λογο.
Ο σκοπος καθε ΠΑΟΚτση ειναι να διαδιδει την ιδεα του ΠΑΟΚ.Να διαδιδει την τρελα του λαου.Την επανασταση.
ΟΧΙ δεν ειμαι ο Ζουραρις

Και καποιοι στη ΠΑΕ τωρα που μπορουμε να τους εμπιστευομαστε και να στηριχθουμε και να τους στηριξουμε,πρεπει να δουν το θεμα "επαρχια" ζεστα.
Να στειλουν προιοντα της ομαδας σε ολη την Ελλαδα.
Εγω μενω 3 χρονια στην Ηπειρο λογω δουλειας.Δεν υπαρχει κατι που να διαφημισει τον ΠΑΟΚ (πχ ρουχα-εφημεριδα-εκδηλωσεις).Πως θα βγαλουμε ΠΑΟΚτσακια εκει?ως τωρα οτι γινεται γινεται μονο λογω της τρελας του λαου μας.Ας βοηθησουν και αυτοι που μπορουν ομως...
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ
- aparadektos
-
Πρέπει να κυκλοφορήσει μία εφημερίδα που θα αφορά τον ΠΑΟΚ και μόνο τον ΠΑΟΚ! Τους συμπολίτες να τους έχει σε μία σελίδα όλους μαζί. Το ΠΟΚ να το έχει σε μία 1-2 σελίδες (ο ΠΑΟΚ το ΠΟΚ έχει αντίπαλο και όχι τους κατώτερους συμπολίτες). Να διαβάζω 12 σελίδες ΠΑΟΚ τη φορά, να έχει στήλες με παραλειπόμενα και τα Σαββατοκύριακα να έχει αφιερώματα σε παλιές ιστορίες και τίτλους. Με λίγα λόγια να μην αγχόνομαι μήπως τελειώσει το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ καθώς την διαβάζω. Καλό θα είναι να έχει και σελίδα αφιερωμένη στο ωραίο φύλλο... Να γράφει όμως την αλήθεια και να μην ωραιοποιεί καταστάσεις.
παιδια επειδη ξερω ο κολκασ εφυγε λογω ζαχαριαδη που δεν μιλιουνται εδς και καιρο αλλα και δεν τον πολυπηγαινε ο ''αριστερος'' χριστογλου.με τους πανουτσοκαρπετοπουλουσ μια χαρα ειναι αλλωστε ο καρπετοπουλοσ βγαινει σχεδον καθε μερα στην εκπομπη του κολκα.ο κολκας παντως ειναι ο πιο αξιοπιστος ρεπορτερ τοθ ΠΑΟΚ αυτη την στιγμη και τα λεει οπως ειναι