Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ 12/02, 17:15, Novasports2

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
Odi

Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ 12/02, 17:15, Novasports2

Δημοσίευση από Odi »

Μετά το διπλό για το κύπελλο,ήρθε η ώρα να πάρουμε διπλό στην Ξάνθη και για το πρωταθλημα.

Τα προβλήματα πολλά,καθώς δεν μπορούν να αγωνιστούν οι τραυματίες Πέλκας,Τζάλμα και Κάνιας και οι τιμωρημένοι Λέο Μάτος και Ενρίκε.

Προβλέπω 3-5-2 με Γλύκο,Μαλεζά,Βαρέλα,Κρέσπο,Κίτσιου,Δεληγιαννίδη, Τσίμιροτ,Σάκχοφ,Χαρίση,Μυστακίδη και Πρίγιοβιτς. Έτσι θα πάρουν ανάσες και ο Λέοβατς και ο Μπίσεσβαρ εν όψει Σάλκε αν και είναι ρισκαδόρικο να αλλάξουν ταυτόχρονα και τα 2 πλάγια μπακ.Ο Ουάρντα με τρεις προπονήσεις δεν πιστεύω να αγωνιστεί,ενώ λόγω της απουσίας των Κάνιας και όλων των εξτρέμ πλην Μυστακίδη,βλέπω τον Σάκχοφ και τον Βαρέλα να επιβαρύνονται κ άλλο.

Βέβαια το πρωτάθλημα ρεαλίστικός στόχος δεν είναι, σε αντίθεση με το κύπελλο και με την πρόκριση στου 16 του Γιουρόπα,οπότε αν είναι να γίνει λίγο πιο εκτεταμένο rotation,θα γίνει την Κυριακή. Ας μην ξεχνάμε βέβαια πως και η Ξάνθη δεν είναι συνηθισμένη να παίζει Πέμπτη-Κυριακή.

Ο λαός θα είναι πάλι εκεί ακόμη πιο μαζικά.Πω πω λαός,και τι ομάδα..

Πάμε ρε ΠΑΟΚ!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ 12/02, 17:15, Novasports2

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Και καπου εδω τελειωνει το σερι με 13 νικες.Το 14 δε κανει για ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Αν ήμουν ο Ίβιτς, θα κατεβαζά την ομάδα με ένα 3-5-2 για να πάρω σβηστά το μηδέν και να τους χτυπησω στον τροπο παιχνιδιου τους, δηλαδη σε ανοιχτο γηπεδο.

Μπρκιτς

κρέσπο, μάλε, χάτζη,

κίτσιου, χαρίση, warda, κάτσε, δεληγιανιδη

κουλουρη, Claus

οπως και να χει η ομαδα δικαιουται ενα διαλλειμα αν και πιστευω οτι ειναι μια καλη ευκαιρια να δειξει οτι μπορει να παρει το μισο μηδεν σε αντιξοες συνθηκες οπως οι τωρινες.

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚ.
Phoenixgrg

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

Ειμαι ο μόνος η είναι κακό που θέλω να παίξουμε με βρικιτς κιτσιου μαλεζα χατζηισαια Δεληγιαννίδη κάτσε Χαρίση σαχοφ ουαρντα αθανασιαδη κουλουρη ούτως η άλλος η Ξάνθη άλλους παίχτες δεν έχει στο καπάκι με τους ίδιους θα παίξει που δεν θα έχουν τις ίδιες δυνάμεις με τίποτα. Εμείς με φρέσκια εντεκάδα και ότι βγει

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ θα έδινα ανάσες στον Βαρέλα εν όψει Σαλκε. Θα κατέβαζα:
Γλύκο
Κίτσιου - Crespo - Μαλε - Δεληγιαννίδη
Cimirot - Χαρίση - Kace
Mystakinho - Prijovic - Biseswar

Αλλαγές: Shakhov αντί Bis, Αθανασιάδης αντί Κόναν και Warda.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Θεωρώ ότι δεν θα γίνουν τόσες πολλές αλλαγές.. καλό θα ήταν να προφυλαχθούν κομβικοί παίκτες καθώς προβλέπεται να φάμε πολύ ξύλο (φυσικά ατιμωρητο). Θα το διαχειριστεί σωστά ο Βλανταν με το μεγαλύτερο του επίτευγμα να είναι ότι παίκτες από τον πάγκο μπαίνουν χωρίς να αλλοιωθεί η απόδοση και η αποφασιστικότητα της ομάδας.
gamt

Δημοσίευση από gamt »

Θα χρειαστεί εκτεταμένο ροτέϊσον την Κυριακή στην Ξάνθη. Η ομάδα δείχνει κουρασμένη και έρχεται το ματς με Σάλκε. Ελπίζω ο Ίβιτς να βρει τις κατάλληλες λύσεις και να καταφέρουμε να περάσουμε με διπλό, ώστε μέχρι τον γαύρο στην ΤΟΥΜΠΑ (Βέροια, Γριές) να έχουμε και την καλύτερη ψυχολογία.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Εγώ θα έκανα ότι θα κάνει ο θείος Βλάνταν καθώς από ότι φαίνεται τελειωσε να είναι μαθητευόμενος μάγος και έγινε σκέτος μάγος.

ΥΓ Δεν έχει σημασία τι πιστευω πραγματικά απο τα παραπάνω αλλά και μόνο που κατάπιανε το καρύδι κάποιες λαλίστες φωνες και πολυγραφότατες πένες εμενα μου φτανει.

ΥΓ2 Προσοχη στα μεταλλαγμένα, σε αυτούς από εκει που κράζανε τα παντα ολα τωρα τρεχουνε γυμνοι στα λιβαδια μασουλώντας παπαρουνες.

ΥΓ3 Για τον ΡΠ θα πουμε τίποτα ή έχουμε κανενα λεφτόδεντρο στην Μικρας Ασίας και πληρωνονται τα γουστα; Ο πρασινος λαγος πήρε ενα λαχειο με δυο χιαστους και στα 29 ηδη παιρνει συνταξη. Γαργαρα εγινε ο παιχταρας;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Asimos...Αυτό το να γράφουν πολλοί, μέσα κι εσύ με το προηγούμενο post σου, "γενικά και αόριστα", εννοώντας όμως συγκεκριμένα πρόσωπα εντός και εκτός forum, προσωπικά το βρίσκω εκνευριστικά απαράδεκτο... :shock:

Συμπάθα με, αλλά έχω μάθει να ακολουθώ την τακτική της απόδοσης "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι"... 8-)

On topic: Π.Α.Ο.Κ. γ@@μαααα, Π.Α.Ο.Κ. γ@@μαααα, την μικρούλα, την ξανθούλα, την @ουτάάναααα!!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

gamt έγραψε:Θα χρειαστεί εκτεταμένο ροτέϊσον την Κυριακή στην Ξάνθη. Η ομάδα δείχνει κουρασμένη και έρχεται το ματς με Σάλκε. Ελπίζω ο Ίβιτς να βρει τις κατάλληλες λύσεις και να καταφέρουμε να περάσουμε με διπλό, ώστε μέχρι τον γαύρο στην ΤΟΥΜΠΑ (Βέροια, Γριές) να έχουμε και την καλύτερη ψυχολογία.
Εκτεταμενο μην περιμενεις...αλλα και εκτεταμενο να ειναι εχουμε τα φοντα να το παρουμε.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Goran με όλο το σεβασμό σκοτιστηκα τι πιστεύεις.

Είδα και όταν παλιότερα έδιναν αβερτα μασημένη τροφή.

Και με πάτημα το σχολιο σου έχω να πω για χιλιοστή φορά πως τα τρυπήματα στον ΠΑΟΚ δεν γίνονται στο χωριό που λέγεται Σαλόνικα αλλά στο μεγάλο που λέγεται Αθήνα.

Επίσης θα σου πω κάτι που δεν θα νοιαστει και κανένας εδώ μέσα αλλά ο κύριος αντίπαλος σου έχει ισχυρό εμφύλιο πόλεμο αυτή τη στιγμή που μιλάμε. ισχυρότατο και φέτος θα το σηκώσει ελεω κερατά.

Και με μία μικρή επιφύλαξη αφού ξεπούλησε ο χοντρός οι Κινέζοι είναι προ των πυλών.

Θες όνομα ποιος μου τα σφύριξε; Δεν γίνεται να σου πω απλώς μετρώντας την αξιοπιστία μας μπορείς να καταλάβεις αν λέω βλακειες ή όχι
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αν ξανακερδίσουμε, είμαστε όλοι για τρελοκομείο μετά ! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

διπλο ξανα
και παλι θα ειμαστε εκει, τα εισιτηρια ηδη κυκλοφορουν
ελπιζω να γεμισουμε και τη θυρα Δ την Κυριακη
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Αυτή τη φορά θα είμαι εκεί :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Asimos έγραψε:Goran με όλο το σεβασμό σκοτιστηκα τι πιστεύεις.

Είδα και όταν παλιότερα έδιναν αβερτα μασημένη τροφή.

Και με πάτημα το σχολιο σου έχω να πω για χιλιοστή φορά πως τα τρυπήματα στον ΠΑΟΚ δεν γίνονται στο χωριό που λέγεται Σαλόνικα αλλά στο μεγάλο που λέγεται Αθήνα.

Επίσης θα σου πω κάτι που δεν θα νοιαστει και κανένας εδώ μέσα αλλά ο κύριος αντίπαλος σου έχει ισχυρό εμφύλιο πόλεμο αυτή τη στιγμή που μιλάμε. ισχυρότατο και φέτος θα το σηκώσει ελεω κερατά.

Και με μία μικρή επιφύλαξη αφού ξεπούλησε ο χοντρός οι Κινέζοι είναι προ των πυλών.

Θες όνομα ποιος μου τα σφύριξε; Δεν γίνεται να σου πω απλώς μετρώντας την αξιοπιστία μας μπορείς να καταλάβεις αν λέω βλακειες ή όχι
Αsimos...Αυτό το post σου έχει καμιά σχέση με το προηγούμενο??? :?
Asimos έγραψε:Εγώ θα έκανα ότι θα κάνει ο θείος Βλάνταν καθώς από ότι φαίνεται τελειωσε να είναι μαθητευόμενος μάγος και έγινε σκέτος μάγος.

ΥΓ Δεν έχει σημασία τι πιστευω πραγματικά απο τα παραπάνω αλλά και μόνο που κατάπιανε το καρύδι κάποιες λαλίστες φωνες και πολυγραφότατες πένες εμενα μου φτανει.

ΥΓ2 Προσοχη στα μεταλλαγμένα, σε αυτούς από εκει που κράζανε τα παντα ολα τωρα τρεχουνε γυμνοι στα λιβαδια μασουλώντας παπαρουνες.

ΥΓ3 Για τον ΡΠ θα πουμε τίποτα ή έχουμε κανενα λεφτόδεντρο στην Μικρας Ασίας και πληρωνονται τα γουστα; Ο πρασινος λαγος πήρε ενα λαχειο με δυο χιαστους και στα 29 ηδη παιρνει συνταξη. Γαργαρα εγινε ο παιχταρας;
Μας λες απ την μια για λαλίστατες φωνές και πολυγραφότατες πένες που χάθηκαν, για μεταλλαγμένα και λιβάδια με παπαρούνες, για το ότι δεν γράφουμε τίποτα για τον ΡΠ, με εντελώς ειρωνική διάθεση προς κάποιους "γνωστούς αγνώστους" και μετά μας μιλάς για μασημένες τροφές, Κινέζους, χοντρούς που παίρνουν άδικα ΠρωΚταθλήματα, κερατάδες και εμφύλιους των βασικών μας αντιπάλων και μπερδεύτηκα τελείως ο φουκαράς...

Συμπάθα με αδερφέ αλλά δεν βγάζω πλέον κανένα νόημα, καμία συνέχεια, όσο κι αν (ξανα)σκοτιστείς γι αυτό...
Αν γράφεις σκόρπια εδώ κι εκεί απλά για να γράφεις, δεν χάνω εγώ τον χρόνο μου ξέρεις...Εντελώς φιλικά... ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”