Slovan Liberec - Π.Α.Ο.Κ. 1-2,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- Kostas_Peraia4
Re: Slovan Liberec - Π.Α.Ο.Κ. 1-2,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Νίκη χωρίς καλή εμφάνιση, αυτό ήθελα!
Επιτέλους!!!
SM-G935F
Επιτέλους!!!
SM-G935F
Χαλια βραδια αποψε. Διπλακι η ΠΑΟΚΑΡΑ, κλαρινο ο βαζελος και ξεκινημα με τρομπονι ο γαυρος... γιορτη εχουμε, βαζω ουισκακι!

- hasio_john
MVP ο Μύστα , γιατί μπήκε και φύσηξε ο Βαρδάρης στο γήπεδο... 

Αυτοι εντυπωσιακοί γρήγοροι ενω ήταν κ ψηλοί
Αστο διάλο δλδ
Σημερα ειχαμε τυχη αλλα κ εξαίρετο κλαους
Π καλοι σαχοφ κανιας κ τζαβ πλην γκολ
Γκαρι με τις στιγμές του
Μυστα εμφάνιση βασικού
Προβληματική κατοχή στο β
Προβληματική αεράμυνα
Αστο διάλο δλδ
Σημερα ειχαμε τυχη αλλα κ εξαίρετο κλαους
Π καλοι σαχοφ κανιας κ τζαβ πλην γκολ
Γκαρι με τις στιγμές του
Μυστα εμφάνιση βασικού
Προβληματική κατοχή στο β
Προβληματική αεράμυνα
Νίκη και με την καραμπαχ και η πρόκριση δεν χάνεται. Δεν ήταν καλή η ομάδα σήμερα, δεν κρατούσαμε μπάλα, και αυτό οδηγούσε σε πανικό και σε πάρα πολλές γιώμες. Νόμιζα ότι θα βάλει Μπίσεσβαρ στο β' για να πάρει να πάνω η ομάδα, αλλά μάλλον φοβήθηκε τα στημένα ο Ίβιτς. Όπως και να έχει οι 3 βαθμοί μετράνε. Πάμε για διπλό στην Βέροια τώρα χωρίς ανάσα

Καλησπέρα και από εμένα! Η ομάδα σήμερα φάνηκε κουρασμένη, νομίζω αντικατοπτρίζεται από την καθίζηση στο δεύτερο ημίχρονο, τους άλλους τους είδα πάλι πολύ φρεσκαδούρες (νομιζω και ο Ίβιτς είχε πετάξει κάποια σπόντα στην συνέντευξη). Χάσαμε πολλές μονομαχίες ειδικά στο κέντρο ενώ και στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε υπεροχή είχαμε αργές επιστροφές στην άμυνα. Κλάους άντε αγόρι μου να πάρεις τα πάνω σου! Λέοβατς κακός, εξιλεώθηκε με την ασίστ. Ψήφισα Μυστακίδη γιατί έδωσε πνοή. Τι χάνεις ρε Γκάρυυυυυυυ!!!
Κακή εμφανιση μεν τεράστια νίκη ψυχολογίας δε.
MVP Κλάους. Τον ήθελε τον ανταγωνισμό τελικά!
MVP Κλάους. Τον ήθελε τον ανταγωνισμό τελικά!
Πολυ σημαντικη νικη με μεγαλη δοση τυχης,μια τυχη βεβαια που ειδικα σε εμας χρωσταει για καποιες ζωες οποτε δεν χρειαζεται να το πολυεπισημενουμε.Ειχα γραψει πριν καιρο πως ειμαι σιγουρος πως η ομαδα φετος θα ειναι καλη αλλα το ταβανι της θα κριθει απο το τι θα προσφερουν οι πολλοι νεοι και οσο παικτες οπως ο Μπισεσβαρ και ο Τζαλμα εχουν αναιμικη αποδοση και συμμετοχη θα εχουμε θεματακια.Επιπλεον στο ημιχρονο σημερα εγραψα πως δεν μπορω να βλεπω παικτες να μην εχουν διαθεση να επιτεθουν και να απειλησουν παρα μονο να προσφερουν στο ομαδικο παιχνιδι και ηρθε ο Μυστακιδης να με επαληθευσει ο οποιος απο την πρωτη στιγμη εκανε ακριβως αυτο,προσπαθειες με στοχο να δημιουργησει αμεσους κινδυνους και του αξιζουν 1000 μπραβο.Απο εκει και περα η εμφανιση σημερα συνολικα ηταν μετρια με μια σειρα παικτων να εχουν κακη αποδοση και κυριως τους Λεοβατς,Τσιμιροτ αλλα σε αρκετα σημεια και ο Βαρελα.Μετρια η βραδια και για Ιβιτς που πηρε τεραστιο ρισκο στο δευτερο ημιχρονο να αφησει την ομαδα για μεγαλο χρονικο διαστημα να παιζει με 2 χαφ,εκ των οποιων το ενα σε κακη μερα.Αληθεια ποσο χειροτερος μπορει να ειναι ο Χαρισης απο αυτον τον Τσιμιροτ?Παμε παρακατω,η νικη θα δωσει ψυχολογια αλλα καποια στιγμη πρεπει να ερθει και μια ανετη επικρατηση με πειστικο τροπο για να τονωθει ακομα περισσοτερο το ηθικο ενοψει της δυσκολης συνεχειας.
Η ομάδα δεν ε άρεσε πολύ, αλλά η νίκη μετράει
Πολύ πούστικη ομάδα η τσέχικη μπυραρία
MVP Claus κυρίως για τα γκολ και την αρχηγική εμφάνιση
Από κοντά ο καταπληκτικός, μαχητικός και ταχύτατος Garry που όμως δεν το ψήφισα για την μ@λ@κία στο τέλος....
Και με κενό τέρμα αγόρι μου
Φοβερός Μιστερ Μυστ.... Γιατί δεν παίζει Εθνική;;;;
Ωραίοι και οι υπόλοιποι, σε χαμηλές πτήσεις Κάμπος και Λέοβατς.... Γιατί;;;;;

Πολύ πούστικη ομάδα η τσέχικη μπυραρία

MVP Claus κυρίως για τα γκολ και την αρχηγική εμφάνιση
Από κοντά ο καταπληκτικός, μαχητικός και ταχύτατος Garry που όμως δεν το ψήφισα για την μ@λ@κία στο τέλος....
Και με κενό τέρμα αγόρι μου

Φοβερός Μιστερ Μυστ.... Γιατί δεν παίζει Εθνική;;;;

Ωραίοι και οι υπόλοιποι, σε χαμηλές πτήσεις Κάμπος και Λέοβατς.... Γιατί;;;;;

Ας γράφουμε ότι είναι χάλια κι ας κερδίζουν
SM-G935F
SM-G935F
Μπράβο ΠΑΟΚάρα μπράβο μυστακιδη τρομερός
- PAOK_Antarctica
Μπράβο ΠΑΟΚάρα για τη νίκη
Δεν ήμασταν καλοί πάντως. Θεωρώ πιο δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία, ειδικά στο δοκάρι γλιτώσαμε από του χάρου τα δόντια.
Το πέναλτυ καθαρό, το πέναλτυ στον Βαρέλα δεν το ζήτησα αλλά δίνεται. Αν δεν είχε δώσει το πρώτο θα το έδινε αλλά για δεύτερο πέναλτυ στην ίδια ομάδα κι εγώ μάλλον θα επέλεγα να μην το δώσω.
Λέοβατς κακός παρά την ασίστ, Κάμπος μάλλον πρέπει να κάτσει πάγκο και να παίξει ο Μυστακίδης, Σάκχοφ πολύ καλός. Την αλλαγή του δεν την κατάλαβα.
Το πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη φαίνεται από το γεγονός πως ο τερματάς του βγήκε στο κόρνερ μόλις από τη δεύτερη αγωνιστική. Και οι ίδιοι ξέραν πως αν χάσουν θα αποκλειστούν.
Διπλό μέσα στη Βέροια ΠΑΟΚλε ολέ

Δεν ήμασταν καλοί πάντως. Θεωρώ πιο δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία, ειδικά στο δοκάρι γλιτώσαμε από του χάρου τα δόντια.
Το πέναλτυ καθαρό, το πέναλτυ στον Βαρέλα δεν το ζήτησα αλλά δίνεται. Αν δεν είχε δώσει το πρώτο θα το έδινε αλλά για δεύτερο πέναλτυ στην ίδια ομάδα κι εγώ μάλλον θα επέλεγα να μην το δώσω.
Λέοβατς κακός παρά την ασίστ, Κάμπος μάλλον πρέπει να κάτσει πάγκο και να παίξει ο Μυστακίδης, Σάκχοφ πολύ καλός. Την αλλαγή του δεν την κατάλαβα.
Το πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη φαίνεται από το γεγονός πως ο τερματάς του βγήκε στο κόρνερ μόλις από τη δεύτερη αγωνιστική. Και οι ίδιοι ξέραν πως αν χάσουν θα αποκλειστούν.
Διπλό μέσα στη Βέροια ΠΑΟΚλε ολέ

Έχω την αίσθηση πως ο Ιβιτς ηξερε πως η ομαδα μας ειναι κουρασμενη και εδωσε εσκεμμένα χώρο στην Λιμπερετς στο Β' ημιχρονο για να χτυπήσει στην ταχύτητα το παιχνίδι. Εν μέρη του βγήκε
Μεγαλο διπλο και μην ακουσω χωριο η σλοβαν. Χωριο ξεχωριο ομιλους παιζει και εμεις ακομα χτιζομαστε.
Προβλεψη. Στοχ στον ΠΑΟΚ ιανουαριο
Προβλεψη. Στοχ στον ΠΑΟΚ ιανουαριο