Ξεκαθαρο φαβορι η ΠΑΟΚΑΡΑ. Οποιοδηποτε αποτελεσμα πλην της προκρισης θα προκειται για τεραστια αποτυχια. Ο ΠΑΟΚ ειναι φαβορι και πρεπει να το δειξει σε ολους τους τομεις. Τοσο εξωαγωνιστικα, σε επιπεδο δηλωσεων κτλ., όσο και στο γηπεδο. Εχω βαρεθει τις μετριοπαθεις προσεγγισεις αγωνων οταν τα δεδομενα ειναι υπερ μας.
Για παραδειγμα εχεις παρει πλεονεκτημα μεσα στο Αμστερνταμ και οι παιχτες αρνουνται τον χαρακτηρισμο φαβορι,βλεπε pre game συνεντευξη Τζαβελλα, εν αντιθεση με τους Ολλανδους που διατυμπανιζαν οτι παρα το κατα τους σκορ ειναι ξεκαθαρο φαβορι
. Βλεπε επισης την αγωνιστικη συμπεριφορα στον επαναληπτικο της Τουμπας τοσο στο 1-0 οσο και στο 1-1. Επαιζες με μια ομαδα κατωτερη αγωνιστικα(συμφωνα με την εικονα των δυο αγωνων βεβαια) και καταφερες να αποκλειστεις επειδη φοβηθηκες τον αντιπαλο.
Μπειτε στο γηπεδο και πατηστε τους.Δεν συνηθιζω να ειμαι υπεροπτης αλλα με την Τυφλιδα παιζεις και εισαι ο ΠΑΟΚ. Δεν απαιτω 4 και 5-0. Απαιτω να δειξει η ομαδα φανερα τις διαθεσεις της. Να δειξει πνευμα νικητη και μεγαλης ομαδας. Δεν θελω να ακουσω παλι σε δηλωσεις οτι στο ποδοσφαιρο παιζουν 11 εναντιον 11 ή οτι οι πιθανοτητες προκρισης ειναι 50/50. Φτανει πια με την μετριοπαθεια.
Αυτο καλειται να αποδειξει η ομαδα κατα τη γνωμη μου στη συγκεκριμενη δυαδα αγωνων. Πνευμα νικητη.Την προκριση τη θεωρω σιγουρη.