Πλατανιάς - Π.Α.Ο.Κ, 17/04, 19:00, Nsport6
Πλατανιάς - Π.Α.Ο.Κ, 17/04, 19:00, Nsport6
Τελευταία αγωνιστική για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (λέμε τώρα) της ΣουπερΛιγκ με τον ΠΑΟΚ να παίζει μέσα στα Χανιά με ένα εκ των παραρτημάτων της ε.ο.
Η συμμετοχή μας στα Play-off εκτός συγκλονιστικού απροόπτου είναι δεδομένη συνεπώς το ματς είναι ψιλό-αδιάφορο, αν και οι βαθμοί της νίκης ίσως και να είναι εν τέλει σημαντικοί για τα play-off και το πως θα διαμορφωθεί η ειδική βαθμολογία.
Περισσότερα για αυτό, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.
Η συμμετοχή μας στα Play-off εκτός συγκλονιστικού απροόπτου είναι δεδομένη συνεπώς το ματς είναι ψιλό-αδιάφορο, αν και οι βαθμοί της νίκης ίσως και να είναι εν τέλει σημαντικοί για τα play-off και το πως θα διαμορφωθεί η ειδική βαθμολογία.
Περισσότερα για αυτό, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.
- ΑποστόληςΑ
Re: Πλατανιάς - Π.Α.Ο.Κ, 17/04, 19:00, Nsport6
Εγώ θα έβαζα Cimirot, Kace και Αntonis στα χαφ. Χάρης και Τζιόλης στον πάγκο (επιτέλους).
- ΑποστόληςΑ
- shikabala81
Τι γίνεται με τον τερη ξέρει κανείς? Εμένα μου φαίνεται ότι με τον ιβιτς έχει εξαφανιστεί. Πάλι τον κάτσε τρώμε στη μάπα και τον παλαιμαχο πλέον τζιωλη. Δε ξέρω αν χρειάζεται να το πάρουμε οπωσδήποτε το ματς λογω της βαθμολογίας των πλέι ωχ αλλά αν δεν χρειάζεται ας κάνει ένα ροτεισον για να μην έχουμε καμία θλάση πάλι.
- ΑποστόληςΑ
Η 4άδα της άμυνας θα είνα, λογικά:
Κίτσιου - Χατζη - Τζαβ - Κορο
Υπάρχει και η σκέψη να μετατεθεί ο Τζαβ ως αριστερό μπακ και να παίξει μαζί με Χατζη ο Μαλεζάς.
Στα p.o μπορεί τα στόπερς να είναι Χατζη - Vitor ή Χατζη - Μαλεζάς, αν ο Τζαβ αγωνιστεί ως αριστερό μπακ.
Κίτσιου - Χατζη - Τζαβ - Κορο
Υπάρχει και η σκέψη να μετατεθεί ο Τζαβ ως αριστερό μπακ και να παίξει μαζί με Χατζη ο Μαλεζάς.
Στα p.o μπορεί τα στόπερς να είναι Χατζη - Vitor ή Χατζη - Μαλεζάς, αν ο Τζαβ αγωνιστεί ως αριστερό μπακ.
Πλατάνι - Π.Α.Ο.Κ. 0 - 1...
Διπλό μεσ' στο πλατάνι Π.Α.Ο.Κ.λέ, ολέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Διπλό μεσ' στο πλατάνι Π.Α.Ο.Κ.λέ, ολέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ θα έβαζα Cimirot, Kace και Αntonis στα χαφ. Χάρης και Τζιόλης στον πάγκο (επιτέλους).
+(16+26+93)
Ελπιζω μετα το τελος του αγωνα να μην εχουμε παλι καμια δικαιολογια του τυπου,το ηθελε περισσοτερο ο αντιπαλος.
Ετσι καμαρια μου; αντε να σας χαρω.
- john4serres
Γιατί πρώτη φορά θα είναι;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
obanebane έγραψε:Ελπιζω μετα το τελος του αγωνα να μην εχουμε παλι καμια δικαιολογια του τυπου,το ηθελε περισσοτερο ο αντιπαλος.
+33
+ 1926...Και τότε θα σας τραγουδάμε πλέον κι εμείς, υπερήφανοι που είσαστε μέλη του "μπιζίμ" Π.Α.Ο.Κ.:
"Δεν πειράζει, μην τα παρατάς, σήκωσε το κεφάλι και συνέχισε όσο πιο δυνατά μπορείς ακόμα!!!"...όπως οι οπαδοί της Liverpool στους παίχτες της ομάδας που προσπαθούν μεν, αλλά δεν τους "βγαίνει" δε!!!
Υ.Γ. Για να διδασκόμαστε κιόλας απ τα πολύ καλά παραδείγματα άλλων...
"Δεν πειράζει, μην τα παρατάς, σήκωσε το κεφάλι και συνέχισε όσο πιο δυνατά μπορείς ακόμα!!!"...όπως οι οπαδοί της Liverpool στους παίχτες της ομάδας που προσπαθούν μεν, αλλά δεν τους "βγαίνει" δε!!!
Υ.Γ. Για να διδασκόμαστε κιόλας απ τα πολύ καλά παραδείγματα άλλων...
Το ματς δεν είναι καθόλου αδιάφορο. Σε περίπτωση που μείνει το -3 της ΑΕΚ κάτι που είναι πολύ πιθανό αν χάσουμε και κερδίσει η ΑΕΚ τότε ξεκινάει η ΑΕΚ με 3 βαθμούς κι εμείς με 0. Αν κερδίσουμε η διαφορα από την ΑΕΚ ότι και να κάνει ο Πανιώνιος παραμένει στους 2 βαθμούς. Όχι απλά ενδιαφερόμαστε, καιγόμαστε για τη νίκη!!!