Τρέλες που έκανα για τον ΠΑΟΚ

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
agios

Τρέλες που έκανα για τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από agios »

Ότι τρέλα έχετε κάνει για τον ΠΑΟΚ είτε απλά για να τον δείτε,είτε για μεταγραφές,είτε για να βρείτε χρήματα (διαρκείας,μετοχές,εκδρομές κλπ.) είτε για να ενημερώσετε για κάτι που μάθατε και γενικά ότι τρελό έχετε κάνει που έχει σχέση με την καψούρα μας!!!!!!
Άβαταρ μέλους
agios

Re: Τρέλες που έκανα για τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από agios »

Πρώτη τρέλα για τον ΠΑΟΚ...
Παίζουμε με Απόλλων Αθηνών επί Ντέμη ακόμα και είμαι γυμνάσιο.Το παιχνίδι είναι στις 4μμ ημέρα Δευτέρα και ψάχνω τρόπο να την κοπανήσω Αθήνα.Το πούλμαν της Τούμπας του συνδέσμου (συνδεσμίτης τότε με παπέν πρόεδρο συνδέσμου) φεύγει στις 7πμ.Τί να πω στους δικούς μου τώρα???Ξυπνάω από τις 6πμ παίρνω σχολικό σάκο άδειο από βιβλία και γεμάτο με μπλούζα και κασκόλ ΠΑΟΚ...Η μάνα απορημένη που άλλες φορές δεν σηκωνόμουν με τίποτα μου λέει ''που πας από τώρα?''
Η πολύ επιτυχυμένη απάντηση μου ήταν ''πεινάω πάω για μπουγάτσα'' :mrgreen:
''Θ αργήσεις το απόγευμα??''
''Έχω Αγγλικά και μετά 10μμ προπόνηση κατά τις 12μμ θα γυρίσω'' αφού είχα υπολογίσει περίπου επιστροφή από Αθήνα..
Την κοπανάω με έναν φίλο φεύγουμε ολά καλά.Αμ δε όλα καλά...
Το ματς το έδειχνε η ΕΤ1.Ο γέρος του φίλου μου ΠΑΟΚΙ πετσί κάθεται να δει το μάτς..φυσικά στην τύχη μας μάς τραβάει πρώτη μούρη πλάνο η κάμερα...Ουρλιάζει στην γυναίκα του και η γυναίκα παίρνει την μάνα μου...
Τι ρωτάει που είμαι λέει η μάνα μου αγγλικά και τέτοια και της λέει ''μήπως έφυγε και απ τις 6 το πρωί για μπουγάτσα γιατί είναι στην Αθήνα με τον δικό μου με τον ΠΑΟΚ'' (κι ο άλλος την ίδια απάντηση έδωσε το πρωί ο μπούφος!!) τέζα η μάνα μου...
Μπαίνω σπίτι 1μμ σκοτάδι απόλυτο λαμπίριζε μόνο η καύτρα απ το μάλμπορο του γέρου μου στο σαλόνι.Βρακί μινέρβα στάχτη 5 πόντους και φουλ τσατίλα...''Που είσαι γ***μω την Π****για μου θα μας πεθάνεις''
Που να φανταστώ τι είχε γίνει??? ''Είπα την μάνα θα αργήσω είχα αγγλικά και προπόνηση''
''Ρε με δουλεύεις η άλλη είναι μέσα με τα υπογλώσσια πάλι με τον ΠΑΟΚ έτρεχες στην Αθήνα και δεν πήγες ούτε σχολείο???Για μαλάκα με περνάς???''
Αφού μου εξηγεί τι έχει γίνει και έχω αλλάξει καμία σαράντα χρώματα κι έβριζα την γκαντεμιά μου τους δήλωσα ότι δεν θα τους ξαναπώ ψέμματα άλλα όπου και να παίζει ο ΠΑΟΚ θα πηγαίνω εκτός κι άν με κλειδώσουν σε μπουντρούμι....Ετών 15... :D
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Η πιο μεγαλη τρελα μου, εκτος απο το μα φευγω σκαστος για Τουμπα και Παλε απο Αθηνα με καθε ευκαιρια, εγινε μετα απο το ιστορικο ματς στο Χαιμπουρι. Τοτε εκανα φροντιστηριο στο κεντρο για Πανελληνιες και κατεβηκα με φανελα Βρυζα. Αλλες εποχες τοτε βεβαια, δεν μου κολλησε κανενας, ισα ισα με πλησιαζαν ΠΑΟΚια και μη και μου λεγαν μπραβο, συγχαρητηρια και τετοια...
Ακομη κυκλοφορω στην γειτονια μου με "σεμνα" διακριτικα αλλα στο κεντρο δυσκολακι... Εχουμε και ενα γιο μην μπλεξουμε με κανα μπερδεμενο και τον αφησω ορφανο...

Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

Είναι πολλά σίγουρα αυτά πού έχουμε κάνει άλλα την πρώτη μου εκδρομή δεν θα την ξεχάσω ΠΟΤΕ.... Ήμουν περίπου 15-16 κάπου στο 1985-86 όταν ένα Σάββατο βράδυ αποφασίσαμε με τον κολλητό μου (σατανάς παρατσούκλι) να κάνουμε την πρώτη μας οπαδικη εξόρμηση, έτσι Κυριακή πρωί πρωί καβαλησαμε τον καρβουνιαρη για Δράμα Π. Α. Ο. Κ- Δόξα Δράμας, κατά την διάρκεια του ταξιδιού διαπίστωσαμε ότι ήμασταν οι μόνοι παοκσιδες σε ολόκληρο το τρένο, φτάνοντας λοιπόν μας περίμεναν 2 περιπολικά τής αστυνομίας μιας και τούς ενημέρωσαν ότι καταφθαναν αναρχικοί χχαχαχαχ... Και μας πήγαν συνοδεία μέχρι το γήπεδο αξέχαστη η φάτσα του θείου μού να περνάω από μπροστά τού σε καποια καφετέρια να με κοιτάει και να μην πιστεύει στα μάτια του (έχω δραμινή καταγωγή χχαχαχα). Δεν ξέρω πως έγινε αλλά κάπως έφτασε στα αφτιά των πεδίον που ήταν στο γήπεδο ότι έρχονται 2 πιτσιρίκια συνοδεία αστυνομικών και τυχαμε αποθεωτικης υποδοχής. Περιττό να αναφέρω τί έγινε στο σπίτι όταν γύρισα οπού πλέον ήταν γνωστό πού ήμουν. Χαχα.

Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Αδερφια διαβαστε ιστορια...

2006 παιζουμε στη Νεα Σμηρνη. Εγω τοτε δουλευα Πειραια και παω να δω το ματσακι. Ημασταν αρκετα ατομα εκει. Τελειωνει το παιχνιδι (χασαμε αν θυμαμαι καλα) και μας περνει συνοδεια η αστυνομια περιπου 60 ατομα ποδαρατο, νομιζω μεσω Συγγρου (δε ξερω απο αθηνα καλα) να μας παει καπου που απο κει θα πηγαιναμε Σταθμο Λαρισης για τρενο ή κατι τετοιο τελος παντων.

Εγω την κανω σε ενα στενο και περνω ταξι και παω στο πιο κοντινο σταθμο ηλεκτρικου να παω πειραια στο βαπορι. Ειχα μαζι μου ενα κασκολ το οποιο το τυλιγω γυρω απτη μεση κατω απο τη μπλουζα και δε φαινεται.

Για να μη τα πολυλογω μολις φτανει φαληρο ο ηλεκτρικος εχει μολις τελειωσει ο γαυρος και γεμιζει το βαγονι γαυρους. Μιλαμε παταμε να σε πατω. Ορθιος εγω κολλημενος με γαυρους παντου γυρω μου και το κασκολ μεσα απο τη μπλουζα. Το σκατο πηγε στη καλτσα μαγκες.

Μπορει να ειπα τριακοσιες φορες το πατερ ημων απο μεσα μου. Μολις φτασαμε Πειραια και κατεβηκα μπαινω στο λιμανι και καθομαι σε μια μπιντα και κανω ισα με ενα πακετο τσιγαρα μεχρι να ηρεμισω...

Το τι θα γινοταν αν φαινοταν το κασκολ εστω και λιγο δε θελω ουτε καν να το φανταζομαι. Μαλλον δε θα ημουν εδω να γραφω.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

2001 τελικός κυππελου εγώ στον Έβρο με 4 μέρες για να απολυθώ εξόδουχος φυσικά και στο κοντινότερο χωριό για να δούμε με τις σειρές το αγώνα ,μόλις γίνεται το 2-0 έρχονται κάτι γκατζολογαυροι να μας πουλήσουν τρελα και να μας πούνε να σκασουμε,μόλις γίνεται ρο 3-0 πάω μπροστά στον αρχιγκατζο και του λεω "πάρε τα @@ μου παλιοπουστα"και τότε μάγκες αρχιζουν τα σουτια που με την βοήθεια και άλλον ΠΑΟΚτσηδων τρεπουμε τους σκατογαυρους σε φυγή,μπαίνουμε στην μονάδα Και αρχίζουμε τις πουλάδες σε όλους τους αλλόθρησκους και ξυπναμμε τους πάντες με τις φωνές μας .Τοτε έρχεται ο αξιοματικος υπερησιας ,ένας επυ κωλογαυρος από πύργο που πριν τον τελικό μας επριχε τα @@ με το να μας λεει βουλγαρους και ότι ο γαυ θα μας ρίξει 4.Η καυλα απο την νίκη και η χαρά για την απολυση σε συνάρτηση με τα ξιδια που ειχαμε πιει μας οδηγισε στο να τον κλείσουμε σε έναν φοριαμο να τον ρίχνουμε 50 αρικα απο την σχισμή για να τραγουδάει τον ύμνο του ΠΑΟΚ,πολύ γέλιο μας απείλησε οτι θα μας πάει στρατοδικιο αλλά μια σειρά είχε τρελο βύσμα και τον απείλησε ότι θα τον στείλει Καστελόριζο αν κάνει καμμιά μαλακια και το βουλωσε ,τρελο γέλιο. :lol:.Τα χαιρετίσματα μου σε όλη την 263 :lol:
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ωραιο τοπικ με ενδιαφερουσες ιστοριες...

Για παμε...

Ace τωρα που πες εβρο...ειμαι φανταρος το 2010 και παιζουμε με τσσκα.φουλ ΠΑΟΚ το στρατοπεδο και εν τελει παιρνουμε αδεια να δουμε το ματς..αφου τρωμε το ξενερωμα της ηττας στην Τουμπα,εχω διπλα εναν γαυρακο που ηξερε μπαλα και μου λεει θα φατε 3 εκει μεσα.

Του λεω περιμενε και θα δεις...εν τελει το ματς το ειδα στην αθηνα λογω αδειας αλλα τον θυμαμαι τον τυπο και για το θα φατε 3 αλλα και για κατι ακομα.

Ο τυπος ηταν απο το ιδιο χωριο με το βαγγελη που επαιζε σε μας και μου λεει τον εχει διωξει ο σαντος απο προπονηση για ποιο λογο;;;

Τον κυνηγαγε ολη η ομαδα να του παρει τη μπαλα και π βαγγελης τους ειχε κανει κουτους...αγανακτησε ο σαντος και τον εστειλε...
Βεβαια απο μυαλο και αυτος ειχε λιγο.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

ace79grpaok έγραψε:2001 τελικός κυππελου εγώ στον Έβρο με 4 μέρες για να απολυθώ εξόδουχος φυσικά και στο κοντινότερο χωριό για να δούμε με τις σειρές το αγώνα ,μόλις γίνεται το 2-0 έρχονται κάτι γκατζολογαυροι να μας πουλήσουν τρελα και να μας πούνε να σκασουμε,μόλις γίνεται ρο 3-0 πάω μπροστά στον αρχιγκατζο και του λεω "πάρε τα @@ μου παλιοπουστα"και τότε μάγκες αρχιζουν τα σουτια που με την βοήθεια και άλλον ΠΑΟΚτσηδων τρεπουμε τους σκατογαυρους σε φυγή,μπαίνουμε στην μονάδα Και αρχίζουμε τις πουλάδες σε όλους τους αλλόθρησκους και ξυπναμμε τους πάντες με τις φωνές μας .Τοτε έρχεται ο αξιοματικος υπερησιας ,ένας επυ κωλογαυρος από πύργο που πριν τον τελικό μας επριχε τα @@ με το να μας λεει βουλγαρους και ότι ο γαυ θα μας ρίξει 4.Η καυλα απο την νίκη και η χαρά για την απολυση σε συνάρτηση με τα ξιδια που ειχαμε πιει μας οδηγισε στο να τον κλείσουμε σε έναν φοριαμο να τον ρίχνουμε 50 αρικα απο την σχισμή για να τραγουδάει τον ύμνο του ΠΑΟΚ,πολύ γέλιο μας απείλησε οτι θα μας πάει στρατοδικιο αλλά μια σειρά είχε τρελο βύσμα και τον απείλησε ότι θα τον στείλει Καστελόριζο αν κάνει καμμιά μαλακια και το βουλωσε ,τρελο γέλιο. :lol:.Τα χαιρετίσματα μου σε όλη την 263 :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Ale έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:2001 τελικός κυππελου εγώ στον Έβρο με 4 μέρες για να απολυθώ εξόδουχος φυσικά και στο κοντινότερο χωριό για να δούμε με τις σειρές το αγώνα ,μόλις γίνεται το 2-0 έρχονται κάτι γκατζολογαυροι να μας πουλήσουν τρελα και να μας πούνε να σκασουμε,μόλις γίνεται ρο 3-0 πάω μπροστά στον αρχιγκατζο και του λεω "πάρε τα @@ μου παλιοπουστα"και τότε μάγκες αρχιζουν τα σουτια που με την βοήθεια και άλλον ΠΑΟΚτσηδων τρεπουμε τους σκατογαυρους σε φυγή,μπαίνουμε στην μονάδα Και αρχίζουμε τις πουλάδες σε όλους τους αλλόθρησκους και ξυπναμμε τους πάντες με τις φωνές μας .Τοτε έρχεται ο αξιοματικος υπερησιας ,ένας επυ κωλογαυρος από πύργο που πριν τον τελικό μας επριχε τα @@ με το να μας λεει βουλγαρους και ότι ο γαυ θα μας ρίξει 4.Η καυλα απο την νίκη και η χαρά για την απολυση σε συνάρτηση με τα ξιδια που ειχαμε πιει μας οδηγισε στο να τον κλείσουμε σε έναν φοριαμο να τον ρίχνουμε 50 αρικα απο την σχισμή για να τραγουδάει τον ύμνο του ΠΑΟΚ,πολύ γέλιο μας απείλησε οτι θα μας πάει στρατοδικιο αλλά μια σειρά είχε τρελο βύσμα και τον απείλησε ότι θα τον στείλει Καστελόριζο αν κάνει καμμιά μαλακια και το βουλωσε ,τρελο γέλιο. :lol:.Τα χαιρετίσματα μου σε όλη την 263 :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Μια ερωτηση εχω εγω..η σειρα που ειχε τρελο βυσμα,γτ ηταν στον εβρο?
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Τότε όλοι πήγαιναν εβρο και αυτός ένα παραπάνω γιατί ο ταξίαρχος ήταν ξάδερφος του πατέρα του και ο τυπάς την περνούσε κοτσάνι όλη μέρα σε ένα γραφείο να ξινει τα @@ του και άδειες άγραφες αβερτα
niks

Δημοσίευση από niks »

Θα παρακαλουσα να μεινει μεταξυ μας, απο μια περιεργη σποντα,
Οταν παιζαμε τα μεγαλα μπασκετοντερμπυ με ερπετοσκοληκα, τα μεσημερια εκεινης της ημερας επλενα τα πιατα... :lol: :lol:
για γουρι...
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Τρέλα δεν έχω κάνει εγώ αλλά η αδελφή μου που σήκωσε σημαία του ΠΑΟΚ στον Κορυδαλλό το 1991 μέχρι το 1993!Στο δεύτερο όροφο(πατρικο)και οι γαύροι που με ξέρανε λέγανε τι είναι τούτο;Τους έλεγα αφήστε την να ξεκαυλώση!Έ την κατεβάσαμε μετά απο δύο χρόνια γιατί θα μας κατέβαζαν το σπίτι!Τότε πήγαινε και στο καραισκάκι το παλιό αλλά πάντα έκανα πως δεν την ήξερα!Πως ζεί ακόμη απορώ
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

niks έγραψε:Θα παρακαλουσα να μεινει μεταξυ μας, απο μια περιεργη σποντα,
Οταν παιζαμε τα μεγαλα μπασκετοντερμπυ με ερπετοσκοληκα, τα μεσημερια εκεινης της ημερας επλενα τα πιατα... :lol: :lol:
για γουρι...

Ναι, και συνέχιζες να το κάνεις γιατί τα γούρια σου έπιαναν, ε;

Να γιατί χάναμε τότε, κύριοι! Το βουντού το Νίκου με τα πιάτα ήτανε!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Όντως να μείνει μεταξύ μας, γιατί οι απανταχού γυναίκες, μανάδες θα οργανωθούν... Γυναίκα/μάνα ΠΑΟΚτσή να τη φοβάσαι... :mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”