Τίμος Τσελεπίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
john4serres

Τίμος Τσελεπίδης

Δημοσίευση από john4serres »

Εικόνα

Επαγγελματίας ο Τίμος Τσελεπίδης

Ο νεαρός αμυντικός υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Δικέφαλο, το οποίο θα έχει διάρκεια τριών ετών και μίλησε αποκλειστικά στο paokfc.gr για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Μετά από μία γεμάτη σεζόν υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Ίβιτς στην Κ20 αλλά και με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με την οποία συμμετείχε στην τελική φάση του Euro U19, ο νεαρός φέρελπις αμυντικός υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Δικέφαλο και ετοιμάζεται για μία ακόμη σεζόν γεμάτη δουλειά και συνεχή βελτίωση.

Ο Τσελεπίδης μαζί με τον εκπρόσωπο του βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να διευθετήσουν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με τον Φρανκ Άρνεσεν , ο οποίος τους παρουσίασε το πλάνο του για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, ενόψει της νέας σεζόν. Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο διεθνής αμυντικός μίλησε αποκλειστικά στο paokfc.gr για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του: Τίμο καταρχάς πολλά συγχαρητήρια. Πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο στην καριέρα σου.

Ποια είναι τα πρώτα σου συναισθήματα; «Είναι μεγάλη μου τιμή που ο ΠΑΟΚ μου προσέφερε το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Είμαι πολύ χαρούμενος και περίμενα πολύ καιρό για αυτό. Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που πίστεψαν και πιστεύουν ακόμη σε έμενα. Θα ήθελα να αναφερθώ ξεχωριστά στον Βλάνταν Ίβιτς ο οποίος με πίστεψε από την πρώτη στιγμή και συνέβαλλε τα μέγιστα στην εξέλιξη μου αλλά και όλους τους ανθρώπους που μεσολάβησαν για να υπογράψω αυτό το συμβόλαιο«.

Ποιο είναι το πλάνο που υπάρχει για την νέα σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει; «Στόχος μου είναι μέχρι τον Δεκέμβριο που θα βρίσκομαι με την Κ20, να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο, να δουλέψω σκληρά για να βελτιώσω τις αδυναμίες μου, μέσα και από ατομικές προπονήσεις. Στην συνέχεια οι άνθρωποι της Α Ομάδας θα κρίνουν αν έχω θέση εκεί και αν θα πάρω τις ευκαιρίες μου«.

Ο κόσμος του Δικεφάλου «διψάει» για νέα παιδιά που προέρχονται από τις Ακαδημίες της ομάδας και θέλει να τα βλέπει να αγωνίζονται με τον ΠΑΟΚ. Σε αυτό τον κόσμο τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις; «Θα σου δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ, ώστε όταν μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο της ομάδας να είμαι έτοιμος 100% και να ευχαριστήσω τον λαό του ΠΑΟΚ. Θέλω να παρουσιάσω τον καλύτερο μου εαυτό μπροστά σε αυτό τον κόσμο«.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Τίμος Τσελεπίδης

Δημοσίευση από pilotos »

Τεμετερον, όρεξη για δουλειά και μην μασάς ΠΑΟΚ είσαι αφού!

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Θα ανεβει στην πρωτη ομαδα,θα κατσει στην Κ20 ή θα παει δανεικος?
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Θα ανεβει στην πρωτη ομαδα,θα κατσει στην Κ20 ή θα παει δανεικος?

«Στόχος μου είναι μέχρι τον Δεκέμβριο που θα βρίσκομαι με την Κ20, να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο, να δουλέψω σκληρά για να βελτιώσω τις αδυναμίες μου, μέσα και από ατομικές προπονήσεις. Στην συνέχεια οι άνθρωποι της Α Ομάδας θα κρίνουν αν έχω θέση εκεί και αν θα πάρω τις ευκαιρίες μου«.
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

Τρία πράγματα: α) υγεία, β) δουλειά, γ) μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα. Καλή σταδιοδρομία..
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Welcome and good luck.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

Bagheera έγραψε:Τρία πράγματα: α) υγεία, β) δουλειά, γ) μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα. Καλή σταδιοδρομία..

Ακριβως!
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Πιστεύω πολύ στην θέληση του ατόμου να βελτιωθεί , ανεξάρτητα από τα εργαλεία που έχει ή του δίνει , στην προκειμένη περίπτωση η ΠΑΕ.
Ελπίζω να το θέλεις πραγματικά και να σταδιοδρομήσεις σε υψηλό επίπεδο, με υγεία και καλή συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Καλή σταδιοδρομία και σιδηρόπουτσος! Μακριά από τραυματισμούς, ανοιχτά τα αυτιά στις προπονήσεις και κλειστά όταν τελειώνουν...
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Καλή Ταχύτητα ,Καλό Τάκλιν Καλή Τύχη ! :lol:
Μπράβο το Παληκάρι καλή σταδιδρομία.
Έχω πάντως την αίσθηση ότι το παλικάρι θα αφήσει εποχή.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Καλές εμφανίσεις έκανε με την εθνική στο Euro, σίγουρα ο πιο σοβαρός αμυντικός που είχε η εθνική.

Υγεία να έχει και μακάρι κάποια στιγμή να φτάσει στο επίπεδο να παίζει στην μεγάλη ομάδα.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Μπράβο παλίκαρε συνέχισε έτσι :)
:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αυτος που ακούγεται λιγότερο αλλα στην εθνική αρΧηγος νομιζω και ο μονος μας βασικος
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Αρχηγός ο Κουλούρης.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

προβλεπεται για "μεταγραφη" ιανουαριου στην 1η ομαδα ή θα δοθει δανεικος.
κλεινει τα 20 στις 2/2/2016
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”