Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 9/11-19:30,NS1 & ΝS1HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 9/11-19:30,NS1 & ΝS1HD

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ενα ακομη ματς μετα και τη μεγαλη εμφανιση στη φλωρεντια ερχεται για το δικεφαλο μας.

Ενα ζορικο ματς στο οποιο θα πρεπει να καταθεσουμε ψυχη ομαδα και λαος για να το παρουμε.Δεν ξερουμε τι μπορει να αντιμετωπισουμε απο τα κορακια αλλα οφειλουμε να μασαμε σιδερα.Η ομαδα ειναι λιγο κουρασμενη αλλα εχει ψυχη και τσαγανο.

Ο κοσμος πρεπει να επιβραβευσει την ομαδα για την παρουσια της στο γηπεδο και να την ωθησει στην νικη.Οσοι πατε γηπεδο δωστε ψυχη,δωστε φωνη και οχι μονο φοτο και μαγκια στη γκομενα.

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναικος 9/11-19:30,NS1 & ΝΣ1HD

Δημοσίευση από Odi »

Τούμπα τίγκα,όπως παλιά και πατάμε τον βάζελο από το ημίχρονο.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναικος 9/11-19:30,NS1 & ΝS1HD

Δημοσίευση από paoktzis »

το ποιο τραγικο ειναι οτι ειμαστε πρωτοι παιζουμε μπαλαρα παιζουμε με το βαζελο και τα εκδοτηρια ειναι σε ρυθμους λες και παιζουμε με το κορδελιο φιλικο. μονο στην 7 εχουν εξαντληθει.

εγω παντος θα ειμαι εκει στο πεταλο για την καψουρα μου. και θα μου κοστισει 40 ευρω. οι θεσσαλονικεις φραπα και καφετερια παλι
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ.Μισο γκολ πρεπει να το βαλει ο κοσμος.Το αλλο μισο εχει ο θεος.....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Θα κάνουμε την καρδιά μας πετρα και θα πάμε :mrgreen:

Κατι τους χρωστάμε νομίζω απο πέρσι.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

paoktzis έγραψε:το ποιο τραγικο ειναι οτι ειμαστε πρωτοι παιζουμε μπαλαρα παιζουμε με το βαζελο και τα εκδοτηρια ειναι σε ρυθμους λες και παιζουμε με το κορδελιο φιλικο. μονο στην 7 εχουν εξαντληθει.

εγω παντος θα ειμαι εκει στο πεταλο για την καψουρα μου. και θα μου κοστισει 40 ευρω. οι θεσσαλονικεις φραπα και καφετερια παλι
Αδερφέ, τελείως φιλικά να σ' ενημερώσω ότι δεν είναι μόνο θέμα φράπας και καφετέριας (σίγουρα ένα μικρό/ελάχιστο ποσοστό μπορεί να το κάνει), αλλά πλέον είναι και θέμα επιβίωσης! Το 40ευρω που λες εσύ που θα σου κοστίσει, για τον άλλον είναι λίγα μακαρόνια και λίγα γάλατα για τα παιδιά του!
Δες το παρακάτω λινκ και θα καταλάβεις τι εννοώ ... :|
http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/s ... is-ellines

(Συγνώμη για το off topic)

Όσο για την Κυριακή ---->>> Πάμε για νίκη με την ζέλα και το όνειρο συνεχίζετε!!! Με τον Αγγελάρα σε τρελά κέφια και στους παίχτες που δεν έπαιξαν στην Ιταλία που θα τους έχουμε στην διάθεσή μας, ΔΕΝ έχουμε να φοβηθούμε τίποτα! Πάμε για ένα εύκολο τρίποντο και προχωράμε! :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Μετά το χθεσινό, μόνο αν κοιμηθεί ο Θεός, δεν θα πάρουμε τη νίκη.
Αλλά ως γνωστόν, ο Θεός και όλη του η οικογένεια, είναι μαζί μας.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

hasio_john έγραψε:
paoktzis έγραψε:το ποιο τραγικο ειναι οτι ειμαστε πρωτοι παιζουμε μπαλαρα παιζουμε με το βαζελο και τα εκδοτηρια ειναι σε ρυθμους λες και παιζουμε με το κορδελιο φιλικο. μονο στην 7 εχουν εξαντληθει.

Αδερφέ, τελείως φιλικά να σ' ενημερώσω ότι δεν είναι μόνο θέμα φράπας και καφετέριας (σίγουρα ένα μικρό/ελάχιστο ποσοστό μπορεί να το κάνει), αλλά πλέον είναι και θέμα επιβίωσης! Το 40ευρω που λες εσύ που θα σου κοστίσει, για τον άλλον είναι λίγα μακαρόνια και λίγα γάλατα για τα παιδιά του!
Δες το παρακάτω λινκ και θα καταλάβεις τι εννοώ ... :|
http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/s ... is-ellines

(Συγνώμη για το off topic)

Όσο για την Κυριακή ---->>> Πάμε για νίκη με την ζέλα και το όνειρο συνεχίζετε!!! Με τον Αγγελάρα σε τρελά κέφια και στους παίχτες που δεν έπαιξαν στην Ιταλία που θα τους έχουμε στην διάθεσή μας, ΔΕΝ έχουμε να φοβηθούμε τίποτα! Πάμε για ένα εύκολο τρίποντο και προχωράμε! :mrgreen: :mrgreen:
η θεσσαλονικη εχει 600.000 ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ οι 500.000 σου λεω εγω να ειναι ετσι οι υπολοιποι 100.000 τι κανουν.
για μενα οι θεσσαλονικεις ειστε για σφαλιαρες αν δεν ειμασταν εμεις απο την επαρχια ακομα και με γαυρο 10000 θα ειμασταν. το δεν εχω λεφτα δεν ειναι δικαιολογια φιλε για τσιγαρα και καφε εχετε για να πατε να δειτε την ΠΑΟΚΑΡΑ οχι . πραγματικα εδω και χρονια δεν μπορω να το καταλλαβω
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

hasio πραγματικά πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν 30000 παοκτζήδες που έχουν τα λεφτά να πάνε σε κάθε αγώνα; Κάποιος εδώ μέσα το είχε πει ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ κατέληξε να είναι εκεί μόνο στις νίκες και τα μεγάλα ματς. Στα επόμενα πάλι εμείς κι εμείς θα'μαστε πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Το ζητούμενο είναι οι 3 βαθμοί.
Έρχονται κομάντο κοράκια πάντως για να κόψουν βαθμούς και εάν δεν μπορέσουν βαθμούς, να κόψουν παίκτες για το ματς στο Κολοκοτρωνίτσι...η ομάδα πρέπει να μπει και να τους πνίξει από την αρχή, να μην σκεφτούν καν οτι επειδή τρέχουν και πιέζουν, έχουν τύχη.

Η ψυχολογία είναι μαζί μας.

Παίζει να έχουν και σοβαρές απουσίες και αυτοί, ωστόσο προσοχή γιατί παραμένει ντέρμπυ και έχουν 2-3 διαόλια που μπορεί να κάνουν ζημιά.

Γκολ θα φάνε πάντως, είναι τσίρκο πίσω. Πάρτους το κέντρο, προσοχή στις αντεπιθέσεις, ένα 2-0 στο ημίχρονο και γεια.

Η Τούμπα πρέπει να βράζει. τους χρωστάμε από πέρσι.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Με ζέλο γεμάτο θα ναι.Ολοι με το καινούριο iphone θα ρθουν Hasio.Εχει εν μέρει δικιο ο paoktzis .Αλλάξαν οι καιροί μη το ψάχνετε,τα χουμε ξαναπεί.
Ον τοπικ ,αγωνιστικά δε το φοβάμαι το Ζέλο.Τον Τριτσώνη όμως..
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Την Κυριακή 3 ώρες πριν το ματς θα μαζευτούμε στο γνωστό φετινό μας στέκι, για να ξεκινήσουμε το μουχαμπέτι από νωρίς. Κεμεντζές, κρασί, τσίπουρο, μεζεκλίκια για ορεκτικό και πράσινο κωλ@ράκι για κυρίως!
Για τις λεπτομέρειες spathasref@gmail.com. ;)
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

paoktzis παληκάρι μου καλα τα λες! μεγάλες αλήθειες!
"μεγάλη" κουβέντα θα πώ αλλα μονο αυτό θα είναι γιατί δεν είναι της στγμής.... απλά αλλοτριώθηκαν φιλε!
δυσκολη η συναναστροφή με αργιανά γριες και ράδια!
τες πα!

στα του παιχνιδού
επειδή είδα τον βάζελο, με ρατς μακ στα καλά τους και αυτή την δεξιά πλευρά του βάζελου το ματς ήταν πιο πλάκα και απο αυτό που καναμε με την βέροια η τον όφη
μιλάμε οτι ειναι αμαρτία με δυο πραυματισμούς να χάσουμε την ευκαιρία να δουμε τέτοιο "μπάτσελορ" πάρτυ
ελπίζουμε για τον άλλο γύρο...

τωρα όμως θέλει προσπάθεια και προσοχη
επιθετικά είναι επικίνδυνοι και γρήγοροι

θέλει ΜΕΓΑΛΗ προσπάθεια (όπως θα θέλει και στον αστέρα) απο ομάδα ΚΑΙ κόσμο
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μολις πήρα εισιτήριο.Στην 5 και στην 7 έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια.Για 4,6,8 έχουν μείνει παρα πολύ λίγα κομμάτια τα οποία σήμερα θα τελειώσουν λογικά.Αυριο θα ανακοινωθεί το sold out κατα πάσα πιθανότητα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αν παιξει ο μακ πανω στον τριανταφυλοπουλο δεν το φοβαμαι το ματς. αν οχι, θα θελει κοπο και μοχθο αλλα και παλι, μια γεματη τουμπα θα δωσει τη νικη.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”