Ανταλλαγή εισιτηρίων

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!! (Εκδρομες - Πορείες - Συλλαλητηρια)
Άβαταρ μέλους
nick_shortjohn

Ανταλλαγή εισιτηρίων

Δημοσίευση από nick_shortjohn »

Sorry guys που ανοίγω καινούριο θέμα.

Έχω 2 εισιτήρια για τον αγώνα με το γαύρο στην 8 και θέλω να τα ανταλλάξω με 2 για την 4. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει;;

Υ.Γ. Παρακαλώ να μη σβηστεί το θέμα και αν δημιουργεί πρόβλημα να μεταφερθεί. Πιστεύω και άλλοι θα έχουν το ίδιο θέμα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Ανταλλαγή εισιτηρίων

Δημοσίευση από Parolos »

Αααααααπ...! Προηγούμαι viewtopic.php?f=184&t=5683&view=unread#p814934 :mrgreen: :mrgreen: ...

Παιδιά αν κάποιος πάει με κοπέλα-παιδιά κλπ κλπ ας σκεφτεί την αλλαγή για την 8.
Άβαταρ μέλους
nick_shortjohn

Δημοσίευση από nick_shortjohn »

Μ' έφαγες για 5 λεπτά... :D

Κράτηστε το topic ανοιχτό πάντως μπας και γίνει τίποτα!
Άβαταρ μέλους
lazar4

Δημοσίευση από lazar4 »

με προλάβατε μάγκες... τό ίδιο θα έλεγα/ζήτουσα κ εγώ!! :mrgreen: :pano: αν παιζει και καμία λύση με συνδέσμους πειτε... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Σας ζηλεύω!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Ανταλλαγή εισιτηρίων

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Πουλάω το διαρκείας μου για είκοσι ευρώ!!!!!!!! :-) :-)
Να βγάλουμε και τιποτις!!!! Αστειεύομαι.
Πάντως κανονιστε το μακριά απο το γήπεδο , διότι πήγαμε να το κάνουμε έξω απο τις θύρες και μας κυνηγούσαν κατι αμόρφωτοι σεκιουριτάδες που τους εξηγουσα και δεν μπορούσαν να καταλάβουν καν τι ήθελα να κανω κ απειλούσαν να φωνάξουν polizai μιλώντας προκλητικά κ υβριστικά (και σε γυναίκες).
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

Καλα κανανε αδερφε πολλα ακουγονται...Γενικα προσοχη οποιον δειτε να εκμεταλλευται την τρελα του ΠΑΟΚτση μην διστασετε..
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Δεν πηραν οσα ζητουσαν οι συνδεσμοι....δυσκολα θα ανταλαξει καποιος εισητηριο απο την 4 για την 8 παντως να ξερεις.
Μονη σου ελπιδα να εχει παρει καποιος για γκομενα,αδερφη,μανα,ξαδερφη,θεια κτλ κτλ κ του εξηγησεις οτι δεν ειναι η καλυτερη μερα για αυτον να παει τα γυναικοπαιδα στην Τουμπα
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Οποιον δω να πουλαει μαυρη αγορα και να εκμεταλευετε την τρελα του ΠΑΟΚΤΣΗ τον εχω δωσει στεγνα.

Το ιδιο προτεινω να κανετε και εσεις.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

:lol: :lol: :lol:

slidar λέμε ρεεεε
Άβαταρ μέλους
Moko

Δημοσίευση από Moko »

slidar έγραψε:Οποιον δω να πουλαει μαυρη αγορα και να εκμεταλευετε την τρελα του ΠΑΟΚΤΣΗ τον εχω δωσει στεγνα.

Το ιδιο προτεινω να κανετε και εσεις.

Απλώς δες τι θα γίνεται στο ράδιο σε λίγες μέρες με κάποια ελάχιστα εισιτήρια που εξασφάλισαν σταθμοί. Θα είναι αρκετά ήπιο να το χαρακτηρίσεις εκμετάλλευση της τρέλας.
Θα θυμίζει παλιότερες εποχές που κάναν κάποια πιο πλούσια παιδιά γιαχμα χαρτάκια στα σχολεία, και απο κάτω να "σκοτώνονται" πολλά φτωχότερα παιδάκια ποιο θα προλάβει να πάρει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Moko έγραψε:Θα θυμίζει παλιότερες εποχές που κάναν κάποια πιο πλούσια παιδιά γιαχμα χαρτάκια στα σχολεία, και απο κάτω να "σκοτώνονται" πολλά φτωχότερα παιδάκια ποιο θα προλάβει να πάρει.

Ακόμα κάνουν τα παιδιά!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

efthimis_paok έγραψε:Πουλάω το διαρκείας μου για είκοσι ευρώ!!!!!!!! :-) :-)
Να βγάλουμε και τιποτις!!!! Αστειεύομαι.
Πάντως κανονιστε το μακριά απο το γήπεδο , διότι πήγαμε να το κάνουμε έξω απο τις θύρες και μας κυνηγούσαν κατι αμόρφωτοι σεκιουριτάδες που τους εξηγουσα και δεν μπορούσαν να καταλάβουν καν τι ήθελα να κανω κ απειλούσαν να φωνάξουν polizai μιλώντας προκλητικά κ υβριστικά (και σε γυναίκες).

Αδελφε λογικο ειναι να σε στραβοκοιταξει ο αλλος...
Σε ξερει ο αλλος απο χθες???Τι να βαλει με το νου του??Στην Ελλαδα ζουμε..
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Ανταλλαγή εισιτηρίων

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Άλλο στραβοκοιταζω αδερφέ μου και άλλο καταβαλομαι εναντίον δυο καλοπροροσεγμενων κυρίων μετα των γυναικών τους απρεπως με ύβρεις και απειλές απο ανθρωπο που δεν μπορούσε να αρθρώσει πρόταση πέντε λέξεων του οποίου του εξηγούμε ότι όλοι έχουμε σε μια θύρα και ένας σε άλλη,και ψάχνουμε μπα και φίλο τιμηθεί κάποιος να βοηθήσει!!! Άλλο κινώ υποψίες και επεμβαίνω κι άλλο αυτο. Anyway, φυσικα να μην παιρνει η μπάλα όλους τους σεκιουριτάδες, υπαλλήλους τις ΠΑΕ, αλλα παντού υπάρχουν μαργαριτάρια. Αλλωςτε θα ήμασταν μεγάλοι μ@kαλες να πηγαίναμε να κάνουμε πουστια έξω απο εκδοτήρια απροκάλυπτα. Οποτε τις μεταξύ σας κανονησιες μακριά απο το γηπεδο. Ειδικά τωρα. Και ας λήξει εδω η τοποθέτηση μου.
ΥΣ: τελικα μονος του το είδε το ματς ο ένας μας!!!! :-)
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

efthimis_paok έγραψε:Άλλο στραβοκοιταζω αδερφέ μου και άλλο καταβαλομαι εναντίον δυο καλοπροροσεγμενων κυρίων μετα των γυναικών τους απρεπως με ύβρεις και απειλές απο ανθρωπο που δεν μπορούσε να αρθρώσει πρόταση πέντε λέξεων του οποίου του εξηγούμε ότι όλοι έχουμε σε μια θύρα και ένας σε άλλη,και ψάχνουμε μπα και φίλο τιμηθεί κάποιος να βοηθήσει!!

Ούτε στην Τούμπα ούτε πουθενά

:mrgreen:

sick δεν υπαρχει κανενας λογος να γραφεις αυτο που γραφεις..
sourmenetes

ωχ μωρέ παιδιά, αυτή η σοβαροφάνεια εδώ μέσα. :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sick Bastard την Τετ 09 Απρ 2014, 10:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”