Απόλλων Σμύρνης- Π.Α.Ο.Κ. Πέμπτη 27/03, 19:30, NS1
- Ekatnetworkltd
Re: Απόλλων - Π.Α.Ο.Κ. Πέμπτη 27/03, 19:30, NS1
Έπειδή ο θεός είναι μεγάλος δύο τελικές δύο γκόλ (1-2) και πάμε παρακάτω,χωρίς τραυματισμούς και κοκκινοκίτρινες κάρτες!
Ο Απόλλων είναι καθαρός και ο γαύρος θέλει να τον εξαφανίσει,οπότε η διαιτησία αναμένεται να είναι 50-50,αλλά φυσικά πάλι θα φορτωθούμε κάρτες γιατί...έτσι.
Πάμε να νικήσουμε επιτέλους εκτός έδρας.
Συμπαθώ τον Απόλλωνα,δεν θέλω να υποβιβαστεί αν και έχω την εντύπωση πως ήδη είναι κατεστραμένος αφού ο Βελλής θα αποχωρήσει το Καλοκαίρι,αλλά οι βαθμοί είναι άκρως απαραίτητοι εν όψει play-off,αλλά και για την ψυχολογία της ομάδας.
Πάμε να νικήσουμε επιτέλους εκτός έδρας.
Συμπαθώ τον Απόλλωνα,δεν θέλω να υποβιβαστεί αν και έχω την εντύπωση πως ήδη είναι κατεστραμένος αφού ο Βελλής θα αποχωρήσει το Καλοκαίρι,αλλά οι βαθμοί είναι άκρως απαραίτητοι εν όψει play-off,αλλά και για την ψυχολογία της ομάδας.
Θέλω να τερματίσει το κοντέρ. Μόνο και μόνο για τις δηλώσεις του προπονητή τους στο κύπελο. Επίσης να πάρει χρόνο συμμετοχής και το πουλαίν από το Βέλγιο.
αν χάσουμε δε θα στεναχωρηθώ πολύ...προτιμώ καθαρή ομάδα του χρόνου και όχι παράρτημα...
δδυσκολο ματς.πολλες απουσιες. μακλαρι νσ
xlebouras έγραψε:Ο,τι δεν μπηκε τον πρωτο γυρο θα μπει τωρσ.
- Ekatnetworkltd
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Πέμπτης, η οποία αποτελείται από τους:
Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Σπυρόπουλο, Κατσικά, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Κάτσε, Μαντούρο, Νάτχο, Νίνη, Μάρτενς, Γεωργιάδη, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδη, Χούσεν
Paok fc
Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Σπυρόπουλο, Κατσικά, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Κάτσε, Μαντούρο, Νάτχο, Νίνη, Μάρτενς, Γεωργιάδη, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδη, Χούσεν
Paok fc
μεμονομενους απο εδω κατω οπως με τον πανιωνιο θα εχουμε κοσμο???

Κρίσιμη αγωνιστική για μας και για Απόλλων αφού οι αντίπαλοι του παίζουν εντός και αν τον νικήσουμε μπαίνει πρώτος υποψήφιος μαζί με τον συμπολίτη για υποβιβασμό. Από την άλλη με την τρίπολη να παίζει με τον gay και τον ατρόμητο μέσα στον όφη μπορεί να έχουμε ανακατατάξεις βαθμών στην ειδική βαθμολογία.
Ας μην ξεχνάμε ότι μας βάζουν ΠΕ-ΚΥ-ΤΕ με προφανή σκοπό να έχει απέναντι μας μια περισσότερη μέρα ξεκούρασης ο gay. Τα ΠΕ-ΚΥ βγάζουν πολύ κούραση. Π.χ. οι ήττες μας από πλατανιά και τριπολη ήταν μετά τα δύο μάτς κυπέλλου με απόλλων που μας έβαλαν να παίξουμε Πέμπτη. Θυμίζω ότι και εκεί υπήρχε σκοπιμότητα στον ορισμό με προφανή σκοπό την κούραση μας, αφού καλιστα μπορούσαμε να παίξουμε Τετάρτη αλλά έβαλαν τον gay παρέα με τον βάζελο να παίξουν την μέρα εκείνη ως γηπεδούχοι στην Αθήνα, όταν οι αιώνιοι ζητάνε κλειδάριθμο στο πρωτάθλημα για να μην παίζουν την ίδια μέρα γηπεδούχοι. Και το επέλεξαν έτσι παρά και το γεγονός ότι είχαμε επιπλέον ταξίδι εμείς στην Κρήτη και ο gay δεν μετακινούταν αφού ήταν ξανά γηπεδούχος με το αγρίνιο την Κυριακή.
Δεν θα τους περάσει όμως

Ρε αδερφια κάθομαι και παρακολουθω απο λινκ την κηδεια στον λευκο πυργο .Μηπως χρειάζομαι γιατρο?

Ale έγραψε:Δώσε το λινκ στον λαό!!!![]()
![]()
και εσυ ''συμπασχεις'' ?