Πας Γιάννενα-Π.Α.Ο.Κ- 0-2,Mvp-Σχολια και παραλειπομενα
Re: Πας Γιάννενα-Π.Α.Ο.Κ- 0-2,Mvp-Σχολια και παραλειπομενα
Πολύ καλός Λαζάρ απόψε.... Ε! ρε και να σφίξουν λίγο οι κώλοι!!!
Κάτι που ήθελα να γράψω στο προηγούμενο αλλά κλείδωσε... ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛ!
Εγω δυστηχως εχασα τη διαθεση να πω οτιδηποτε, ας τα πουνε οι μαγκες του φορουμ.
ναι ρε ψηφισα το λουκα και δεν ντρεπομαι μπραβο παλι στην ομαδαα
Διπλό γ@μώ τον πειραιά σας.
Να σας δω και με το γαύρο έτσι, τιτικές των Ιωαννίνων και Τσώλη.
Ούτε ραδιοφωνική μετάδοση δεν έπιανε για το ματς...ΕΛΕΟΣ

Να σας δω και με το γαύρο έτσι, τιτικές των Ιωαννίνων και Τσώλη.
Ούτε ραδιοφωνική μετάδοση δεν έπιανε για το ματς...ΕΛΕΟΣ

- Dinos_Liverpool
Μπράβο στην ομάδα που παίζει όλο και καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι!
Και κάποιοι που ωρύονταν πριν από λίγο καιρό για "μπουκώματα", για παίκτες που δεν υπάρχουν κτλ, ας αρχίσουν να αναθεωρούν σιγά-σιγά και να κάνουν λίγη περισσότερη υπομονή, λέμε!
ΥΓ1. Μην "πετάξει" μία εξυπνάδα ο barlow4! Όλο και κάποιος θα σιγοντάρει, όλο και κάποιος θα ακολουθήσει και κοντέψατε να τρελάνετε γιατρό άνθρωπο!!! Άτε να χαθείτε! Άτε να χαθείτε!
ΥΓ2. Επιτέλους θα βγει MVP η... Ρουμάνικη εκδοχή του εαυτού μου...
ΟΧΙ ΡΕΕΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟΣ ΕΓΩ!!!
Δηλαδή εάν ήταν Πόντιος ο Λαζάρ και το χαϊδευτικό του ήταν Ντίνος, πως θα λέγονταν; E; Εδώ σας θέλω!

Και κάποιοι που ωρύονταν πριν από λίγο καιρό για "μπουκώματα", για παίκτες που δεν υπάρχουν κτλ, ας αρχίσουν να αναθεωρούν σιγά-σιγά και να κάνουν λίγη περισσότερη υπομονή, λέμε!
ΥΓ1. Μην "πετάξει" μία εξυπνάδα ο barlow4! Όλο και κάποιος θα σιγοντάρει, όλο και κάποιος θα ακολουθήσει και κοντέψατε να τρελάνετε γιατρό άνθρωπο!!! Άτε να χαθείτε! Άτε να χαθείτε!

ΥΓ2. Επιτέλους θα βγει MVP η... Ρουμάνικη εκδοχή του εαυτού μου...
ΟΧΙ ΡΕΕΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟΣ ΕΓΩ!!!
Δηλαδή εάν ήταν Πόντιος ο Λαζάρ και το χαϊδευτικό του ήταν Ντίνος, πως θα λέγονταν; E; Εδώ σας θέλω!

Αν μη τι αλλο ετσι οπως παμε θα δικαιουμαστε να πουμε, τουλαχιστον μεχρι ενος σημειου, οτι το ποδοσφαιρο ειναι ενα αθλημα που παιζεται απο 22 ποδοσφαιριστες και στο τελος κερδιζει ο ΠΑΟΚ.Οσον αφορα τώρα το παιχνιδι ηταν ο ορισμος του ΟΤΙΝΑΝΑΙ και απο τις 2 ομαδες,πολλα λαθη,κακες πασες, γεμισματα,περιεργες προπονητικες επιλογες, χωρις να ξεχωριζει κανενας ατομικα, με μονη εξαιρεση καποιες μεμονωμενες ενεργειες του Λουκας.Εχουμε προφανες προβλημα στη μεταφορα της μπαλλας απο την αμυνα στην επιθεση, γιαυτο και δεν αντεχω να διαβαζω οτι ηταν καλος ο Λαζαρ επειδη εβαλε ενα ωραιο γκολ,τραγικος ηταν και αυτος και ακομα περισσοτερο ο Τζιολης.
Λουκας, Τζαβελλας, Γλυκος και Λαζαρ οι καλυτεροι.. ισως και ο Στοχ του 1ου ημιχρονου.
Κατσουρανης μονιμη πηγη κινδυνου και εκνευριστικες γιομες.
Τζιολης μετριος με αρκετες χαμενες μονομαχιες.
Γεωργιαδης εδειξε γιατι δεν ειναι για τον ΠΑΟΚ.
Σαλπιγγιδης δεν τροφοδοτηθηκε σχεδον καθολου και δεν του ταιριαξε καθολου το στυλ παιχνιδιου μας σημερα.
Νεσιντ μολις μπηκε σταματησε η δημιουργηκοτητα μας και δεν πηρε ουτε μια πασα! Θα ηθελα να τον δω με την Σμυρνη για να παρει λιγο ρυθμο.
Θελουμε ενισχυση, ειναι δεδομενο. Σεντερ μπακ και αμυντικος χαφ να μασαει σιδερα επειγοντως.
Κατσουρανης μονιμη πηγη κινδυνου και εκνευριστικες γιομες.
Τζιολης μετριος με αρκετες χαμενες μονομαχιες.
Γεωργιαδης εδειξε γιατι δεν ειναι για τον ΠΑΟΚ.
Σαλπιγγιδης δεν τροφοδοτηθηκε σχεδον καθολου και δεν του ταιριαξε καθολου το στυλ παιχνιδιου μας σημερα.
Νεσιντ μολις μπηκε σταματησε η δημιουργηκοτητα μας και δεν πηρε ουτε μια πασα! Θα ηθελα να τον δω με την Σμυρνη για να παρει λιγο ρυθμο.
Θελουμε ενισχυση, ειναι δεδομενο. Σεντερ μπακ και αμυντικος χαφ να μασαει σιδερα επειγοντως.
Joshua o τζιολης ειναι οντως χωμα.
Ο λαζαρ σε ολο το παιχνιδι ηταν ενα κεντρο μονος του.
Ο λαζαρ σε ολο το παιχνιδι ηταν ενα κεντρο μονος του.
- Dinos_Liverpool
Μια κακή στιγμή ήτανε. Ξέχασέ το! Κάτι σου είπε, λίγο στραβά το πήρες και δεν απάντησες καλά, ανταπάντησε και ο Κατ5 επίσης άσχημα... Χωρίς λόγο ρε παιδιά! Ημέρα χαράς η σημερινή.CCCP έγραψε:Εγω δυστηχως εχασα τη διαθεση να πω οτιδηποτε, ας τα πουνε οι μαγκες του φορουμ.
Από μία

Πολύ καλά τα λες...+++++++joshua έγραψε:Αν μη τι αλλο ετσι οπως παμε θα δικαιουμαστε να πουμε, τουλαχιστον μεχρι ενος σημειου, οτι το ποδοσφαιρο ειναι ενα αθλημα που παιζεται απο 22 ποδοσφαιριστες και στο τελος κερδιζει ο ΠΑΟΚ.Οσον αφορα τώρα το παιχνιδι ηταν ο ορισμος του ΟΤΙΝΑΝΑΙ και απο τις 2 ομαδες,πολλα λαθη,κακες πασες, γεμισματα,περιεργες προπονητικες επιλογες, χωρις να ξεχωριζει κανενας ατομικα, με μονη εξαιρεση καποιες μεμονωμενες ενεργειες του Λουκας.Εχουμε προφανες προβλημα στη μεταφορα της μπαλλας απο την αμυνα στην επιθεση, γιαυτο και δεν αντεχω να διαβαζω οτι ηταν καλος ο Λαζαρ επειδη εβαλε ενα ωραιο γκολ,τραγικος ηταν και αυτος και ακομα περισσοτερο ο Τζιολης.

-
εγω ψηφισα σπυροπουλο γιατι με εξεπληξε σημερα..για μενα ηταν ο κορυφαιος...ενα πραγμα μονο θελω να ανφερω η μονιμη πηγη λαθων στην αμυνα ηταν ο κατσουρανης δυο καρμπον λαθος μεταβιβασεις ευκαιρια για τους παγουραδες και στο δευτερο ημιχρονο στην πρωτη μεγαλη ευκαιρια που εκαναν λαθος τοποθετηση του στο τεχνικο οφσαιντ οσο για τις γιομες του σημερα οσες δοκιμασε ηταν αλλου για αλλου.γενικως η ομαδα ανεβαινει.θελουμε στοπερ ισως χαφ και επειγοντως εναν γκολτζη σεντερ φορ
Κατευθειαν μου μιλισαν με υπονοουμενα και ειρωνια και ΑΚΟΜΑ να καταλαβω ποιο ακριβως ηταν το προβλημα τους μιας και ΜΟΝΟ ειρωνια χρισημοποιησαν.Dinos_Liverpool έγραψε:Μια κακή στιγμή ήτανε. Ξέχασέ το! Κάτι σου είπε, λίγο στραβά το πήρες και δεν απάντησες καλά, ανταπάντησε και ο Κατ5 επίσης άσχημα... Χωρίς λόγο ρε παιδιά! Ημέρα χαράς η σημερινή.CCCP έγραψε:Εγω δυστηχως εχασα τη διαθεση να πω οτιδηποτε, ας τα πουνε οι μαγκες του φορουμ.
Από μίαστον καθένα σας!
Και η πρωτη μου αντιδραση Ντινο ηταν να πω απλα και ειληκρινα οτι δεν καταλαβαινω τι ενουσε ο Σαρκ με το ειρωνικο σχολιο του. Και ως απαντηση σε αυτο αντι για εξηγηση δεχτικα παραπανω ειρωνια. Και φυσικα δεν θα καθωμαι να με δουλεουν κι ολας.
Ας μου εξιγησεις αν μπορεις τι εκανα που αξιζα να μου μιλεισουν ετσι.