Π.Α.Ο.Κ.-Αστερας Τριπολης 2-0,MVP-Σχολια & παραλειπομενα
- sourmenetes
- Moderator
Π.Α.Ο.Κ.-Αστερας Τριπολης 2-0,MVP-Σχολια & παραλειπομενα
Ετσι απλα...
2μπαλακια και συνεχιζουμε...
Λιγο προσοχη στην ολοκληρωση των φασεων.
2μπαλακια και συνεχιζουμε...
Λιγο προσοχη στην ολοκληρωση των φασεων.
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Αστερας Τριπολης 2-0,MVP-Σχολια & παραλειπομενα
Μεχρι το 75' ο αστερας ηταν παρατηρητης ενος ΠΑΟΚ που δε τον αφησε να κανει απολυτως τιποτα το σκορ επρεπε να ειναι 4-1 σβηστο αλλα το κορακι ειχε αλλη αποψη.
Δωστε πατηματα στους αλλοθρησκους να κελαϊδανε γιαλατζι ΠΑΟΚτσηδες ονοματα δε λεμε οι ιδιοι ειστε συνεχεια.
Δωστε πατηματα στους αλλοθρησκους να κελαϊδανε γιαλατζι ΠΑΟΚτσηδες ονοματα δε λεμε οι ιδιοι ειστε συνεχεια.
ο ψεκασμος την ωρα του αγώνα ....
Ο Μαρινάκης ή ο Σαμαράς τον διέταξε ??????
obanebane έγραψε:Δωστε πατηματα στους αλλοθρησκους να κελαϊδανε γιαλατζι ΠΑΟΚτσηδες ονοματα δε λεμε οι ιδιοι ειστε συνεχεια.
θυμησε μου πως το ειχε πει ο αγγελος αυτο για το τι ειναι αυτη η πολη?obanebane έγραψε:Μεχρι το 75' ο αστερας ηταν παρατηρητης ενος ΠΑΟΚ που δε τον αφησε να κανει απολυτως τιποτα το σκορ επρεπε να ειναι 4-1 σβηστο αλλα το κορακι ειχε αλλη αποψη.
fratz8 έγραψε:ο ψεκασμος την ωρα του αγώνα ....
ο μουτσοντριγκο.
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Αστ ερας Τριπολης 2-0,MVP-Σχολια & παραλειπομεν
ομαδα πολυ καλη αλλα κ πολυ επιπολαιη μπροστα..αρνητικος με ελαφρυντικο ο τζαβελλας κ φυσικα ο κλαους..το κορακι εμετικο κ κατι πρεπει να γινει!2 πεναλντι κ 1 αν οχι 2 κοκκινες!
Τί εννοείτε ρε παιδιά με τους γιαλαντζί; τί έχασα;
Να πω πάλι για τον ρέφερι; Το αφήνω τα πάτε οι πιο πολλοί. Εγώ είδα μια ωραία εμφάνιση και πολύ καλή φυσική κατάσταση και κάποια ωραία πραγματάκια που μπαίνουν σιγά σιγά. Αν έχει σε καλή μέρα ο ΠΑΟΚ τα χαφ του δεν έχει να φοβάται κανένα
Το τελευταίο 20λεπτο ήταν άσχημο...πάμε παρακάτω...
εγώ μπάλα δεν ευχαριστήθηκα παιδιά... τα τελειώματα μας είναι τραγικά...
βλέπε Κίτσιου-Νίνη- Αθανασιάδη. Το κοράκι τραγικό οκ, φάνηκε τι διάθεση είχε απο την αρχή ευτυχώς δεν του βγήκε..
MVP Vitor μετά Χακόμπο και Λίνο
3 ποντάλάκια και συνεχίζουμε
βλέπε Κίτσιου-Νίνη- Αθανασιάδη. Το κοράκι τραγικό οκ, φάνηκε τι διάθεση είχε απο την αρχή ευτυχώς δεν του βγήκε..
MVP Vitor μετά Χακόμπο και Λίνο
3 ποντάλάκια και συνεχίζουμε
Δεν συμφωνώ με Λινο. Αδεια με πολλα κενα η αριστερη μερια. Σεντρα φαρμακη γκολ ο Βιτορ.
Μετρήστε πόσα στημένα θα πάρει ο γαύρος
Ζηταω συγνωμη απο τους αυθεντικους παοκτσιδες που δεν μου αρεσε ο ΠΑΟΚ του πρωτου ημιχρονου με το 4-4-2, τον ακινδυνο αξονα,τα ακινδυνα χαφ και τα συνεχη γεμισματα απο την αμυνα, ενω μου αρεσε ο ΠΑΟΚ των αρχων του δευτερου ημιχρονου που με τον Νινη σε διαφορετικο ρολο εβαλε την μπαλα κατω,εβγαλε ασιστ και φασεις απο οργανωμενες προσπαθειες.