Π.Α.Ο.Κ-ΞΑΝΘΗ 3-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Κλειδωμένο

MVP

Χακόμπο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βίτορ
14
16%
Λόπεζ
2
2%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λίνο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζιόλης
3
3%
Λάζαρ
4
4%
Στοχ
6
7%
Λούκας
59
66%
Σαλπιγγίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
1
1%
Νέτσιντ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ολίσε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σκόνδρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 89

Άβαταρ μέλους
Photis

Π.Α.Ο.Κ-ΞΑΝΘΗ 3-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από Photis »

Συνεχίζουμε εδώ...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Π.Α.Ο.Κ-ΞΑΝΘΗ 3-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τι λέει ρε ο Καραγεωργίου; Το αποδέχεται πλέον το να τρώει καναδυό κίτρινες που βγαίνουν πιο εύκολα στην Τούμπα.

Άντε βρε χλεχλέ από εκεί, που δεν περίμενες να φας τρίμπαλο τόσο εύκολα!
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Τωρα που βλεπω ξανα το πεναλτι, το παιρνει ο Σαλπι καλυπτοντας τη μπαλα και προκαλωντας την επαφη με τον αμυντικο εξυπνα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Για τον αγώνα δεν έχω να πω κάτι, το α' ημίχρονο δεν το είδα, στο β' δεν είχε link, αλλά και να έβλεπα, είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα.. Μετά από 10 επίσημα 90λεπτα κάτι θα μπορούμε να πούμε...
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Λίνο - Λάζαρ με σκοτεινά διαστήματα και Σάλπι ανύπαρκτος μέχρι το πέναλτι. Γι' αυτό ανέλαβε δράση ο Λούκας και έδειξε τι πρέπει να αναμένουμε από αυτόν φέτος. Το δεκάρι που ψάχνουμε είναι στην ομάδα εδώ και 1,5 μήνα. Μαγικός.

Μπράβο στο Λόπεθ που ήταν πολύ καλός και έραψε πολλά στοματάκια που έσταζαν φαρμάκι.

Φέρτε εξτρέμ να καθιερωθεί ο Λούκας ως επιτελικός και να έχουμε πολλαπλούς οργασμούς σε κάθε αγώνα.
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

[youtube]fbEW7AvCvE4[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

http://www.youtube.com/watch?v=5GCEU9tU ... youtu.be&a

Συνέντευξη Stevens, ζωντανά.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

...αρχισαν τα κομπλεξικα με το καλημερα...δηλωσεις πανοπουλου οτι το ματς ηταν ντροπη κτλ με τελικο 3-0 χωρις αμφισβητουμενες φασεις...ο αντελινιο ανοιξε το δρομο,σαλκε ερχομαστε
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Παντρεύτηκε ο che σήμερα και ο Λούκας του έκανε γαμήλιο δώρο 1 γκολ και 2 ασσίστ!!!! Τραγική ειρωνεία!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

Πριν το ματς είχα μία φοβία. Ελληνικό πρωτάθλημα είναι αυτό. Όμως μετά τα πρώτα 20-25 λεπτά άρχισα να το βλέπω αλλιώς. Είχαμε 3 γκολ, δε δεχτήκαμε, κίτρινες, κόκκινη, πέναλτι, δοκάρι. Νομίζω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι. MVP ο Λούκας! Πάμε Γερμανία τώρα.....

:pano:
om1ros

Δημοσίευση από om1ros »

Δεν γράφω συχνά...σχεδόν ποτέ.Απλά τωρα πρέπει να επισημάνω κάποια πράγματα που είδα.Είδα λοιπόν έναν Κίτσιου ανύπαρκτο.Να πέρνει την μπάλα χώρις να ξέρει τι να την κάνει.Να μην έχει σωστές επιστροφές με αποτέλεσμα να εκθέτει την άμυνα του,οπως στην φάση της κάρτας του Λοπεθ.
Αντίθετα είδα εναν Σκόνδρα να μπαίνει σε μια μεριά που ήταν φανερά έξω απο τα νερά του αλλα να παίζει με αυτοπεποίθηση,να εχει σωστές μεταβιβάσεις,να κλέινει χωρους και γενικά να εμπνέει σιγουριά.Κάτι το οποίο δεν ισχύει με τον Κίτσιου.Πιστεύω οτι πρεπει ο Σκόνδρας να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.
Επίσης ο Λόπεθ ήταν πολύ θετικός,με εξέπληξε να πω την αλήθεια γιατι είχα σχηματήσει πολυ κακή εικόνα απο οσα είδα στα φιλικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

hitman έγραψε:Παντρεύτηκε ο che σήμερα και ο Λούκας του έκανε γαμήλιο δώρο 1 γκολ και 2 ασσίστ!!!! Τραγική ειρωνεία!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
RoMaN έγραψε:
che4 έγραψε:σημερα παντρευομαι εχω κανονισει λαπτοπ για λινκ ελπιζω να εχουμε λινκ

πηρα αδεια απ τον παπα να εχω λαπτοπ στην εκκλησια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Να μαζέψουμε χρήματα ως Paokmania και να σε κάνουμε δώρο μία φανέλα του Lucas, με την υπογραφή του! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

om1ros έγραψε:Δεν γράφω συχνά...σχεδόν ποτέ.Απλά τωρα πρέπει να επισημάνω κάποια πράγματα που είδα.Είδα λοιπόν έναν Κίτσιου ανύπαρκτο.Να πέρνει την μπάλα χώρις να ξέρει τι να την κάνει.Να μην έχει σωστές επιστροφές με αποτέλεσμα να εκθέτει την άμυνα του,οπως στην φάση της κάρτας του Λοπεθ.
Αντίθετα είδα εναν Σκόνδρα να μπαίνει σε μια μεριά που ήταν φανερά έξω απο τα νερά του αλλα να παίζει με αυτοπεποίθηση,να εχει σωστές μεταβιβάσεις,να κλέινει χωρους και γενικά να εμπνέει σιγουριά.Κάτι το οποίο δεν ισχύει με τον Κίτσιου.Πιστεύω οτι πρεπει ο Σκόνδρας να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.
Επίσης ο Λόπεθ ήταν πολύ θετικός,με εξέπληξε να πω την αλήθεια γιατι είχα σχηματήσει πολυ κακή εικόνα απο οσα είδα στα φιλικά.
Δεν το λέω ούτε για να σε την πω ούτε τίποτα.
Όπως σε εξέπληξε ο Lopez, μπορεί να σε εκπλήξει και ο Κίτσιου.
Ή ο Σκόνδρας, αρνητικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Λουκάς MVP αν και δεν ειναι ακόμη ο Λουκας που ξέρω ήδη βελτιώνεται πολυ και φάνηκε σήμερα
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Να πω και εγώ την άποψη μου για το παιχνίδι. Σήμερα ο ΠΑΟΚ έδειξε γιατί πάμε για πρωτάθλημα. Ομάδα η οποία δεν έπαιξε και ποδόσφαιρο αξιώσεων κέρδισε ΑΝΕΤΑ 3-0 μια ομάδα η οποία παραδοσιακά την δυσκολεύει. Κορυφαίος αναντίλεκτα ο Λούκας που έκανε εξαιρετικό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα και ο Βίτορ που πίσω έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και νομίζω θα ανεβεί ακόμη περισσότερο. Θετικό πρόσημο στο ντεμπούτο του Στοχ ο οποίος είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και δε χρειάζεται χρόνους προσαρμογής και παπαριές...Εμένα με ενδιαφέρει το παιχνίδι της τετάρτης πολύ περισσότερο από το σημερινό. Πάμε γερά..ο Αντελίνο (τι παικτάρα είχαμε θεε μου!!!) έδειξε τον δρόμο!
:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”