Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 22/5 - 20:30 NS1
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 22/5 - 20:30 NS1
Ποντάρω το σπίτι μου, ότι δεν θα χάσουμε και έχουμε πολλές πιθανότητες για την νίκη...
Re: Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 22/5 - 20:30 NS1
Πραγματικά πολύ περίεργο προαίσθημα.. το ενθαρρυντικό είναι ότι το βλέπω και στους προλαλήσαντες...
Έχω την εντύπωση ότι το πολυπόθητο κλίκ είναι πρό των πυλών...

Έχω την εντύπωση ότι το πολυπόθητο κλίκ είναι πρό των πυλών...

Διπλό με γκολ του Βούκιτσ σίγουρα!!! Ποντάρω την τουρμπίνα του Πεζό (είναι και διπλή)
Το σπίτι μου δεν ανοίκει μόνο σε μένα Μοικάνε

Το σπίτι μου δεν ανοίκει μόνο σε μένα Μοικάνε

- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Τι είναι αυτά ρε;
Δεν θα ποντάρει κανείς το account του στο Paokmania;;;
Δεν θα ποντάρει κανείς το account του στο Paokmania;;;

δεν το πονταρω αλλα ετσι και δε κερδισουμε θα φανε τοσο κραξιμο οι πααντες που θα φαω 6μηνο μπαν αρα το ιδιο κανει....
6μηνο πολύ είναι, θα φροντίσουμε στα προκριματικά να είσαι πάλι στο φόρουμ...

moican4 έγραψε:Ποντάρω το σπίτι μου, ότι δεν θα χάσουμε και έχουμε πολλές πιθανότητες για την νίκη...
Αντε Μπράβο....now we are talking....
Αν εγκαταλειψουμε κ εμεις αυτη την έρμη ομάδα φετος....και δεν τις δώσουμε λίγο θετική σκέψη, τη βάψαμε! ότι έγινε , έγινε μάγκες. Πρέπει να τελειώσει το μαρτύριο αυτό το φετινό ΘΕΤΙΚΑ! Ασ κάνει ο καθένας ότιμπορεί γι αυτό.
Για το παιχνίδι τώρα... πιστεύω σε καλή εμφάνιση Κατσουράνη, γκόλ Σαλπιγγίδη και βλέπω και Λαζάρ καλό....¨"Κρυφό" χαρτί ο Βούκιτς....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ....ΞΕΡΟ Δ Ι Π Λ Ο.
moican4 έγραψε:6μηνο πολύ είναι, θα φροντίσουμε στα προκριματικά να είσαι πάλι στο φόρουμ...![]()
θα ειμαι και την πεμπτη ειναι σιγουρο το διπλο ... αλλωστε δεν ειναι δυνατον να χασω τη μεταγραφολογια
παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ ξυπνατε ρε παιχτες κοιταξτε τη φανελα και παρτε το ματς απ τα αποδυτηρια

Δυστυχώς και μακάρι να διαψευστώ, αλλά δεν το βλέπω και πολύ καλά το ματς... 

Πρόβλημα την Τετάρτη στην Τρίπολη: Την ίδια ώρα λιτανεία για τους πολιούχους και αγώνας Αστέρα
Δευ, 20 Μάιος 2013 - 9:29

Την Τετάρτη 22 Μαΐου γιορτάζει η Τρίπολη την μνήμη των πολιούχων της, Νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου, και ως είθισται, σύμφωνα με το θρησκευτικό τελετουργικό, πραγματοποιείται λιτανεία στους δρόμους της πόλης.
Την ίδια μέρα στην Τρίπολη, στο γήπεδο του Αστέρα, η ομάδα της πόλης, δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον ΠΑΟΚ, για την συμμετοχή στο champions league.
Μάλιστα η ομάδα της συμπρωτεύουσας θα θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει τον Αστέρα μετά και την ήττα που υπέστη από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Και οι οπαδοί της θα είναι αρκετά «θερμοί». (
)
Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί την ίδια ώρα που πραγματοποιείται η λιτανεία.
Είναι βέβαιο λοιπόν ότι θα υπάρξει πρόβλημα στην πόλη, τόσο στη συμμετοχή του κόσμου στην λιτανεία ή στον αγώνα, όσο και στην αστυνόμευση.
Για το λόγο αυτό θεωρούμε πως θα πρέπει να ληφθεί κάποια μέριμνα και να αλλάξει η ώρα του αγώνα… Ή να διεξαχθεί απογευματινές ώρες ή να μετατεθεί για αργότερα…
http://www.arcadiaportal.gr/news/probli ... nas-astera
Δευ, 20 Μάιος 2013 - 9:29

Την Τετάρτη 22 Μαΐου γιορτάζει η Τρίπολη την μνήμη των πολιούχων της, Νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου, και ως είθισται, σύμφωνα με το θρησκευτικό τελετουργικό, πραγματοποιείται λιτανεία στους δρόμους της πόλης.
Την ίδια μέρα στην Τρίπολη, στο γήπεδο του Αστέρα, η ομάδα της πόλης, δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον ΠΑΟΚ, για την συμμετοχή στο champions league.
Μάλιστα η ομάδα της συμπρωτεύουσας θα θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει τον Αστέρα μετά και την ήττα που υπέστη από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Και οι οπαδοί της θα είναι αρκετά «θερμοί». (

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί την ίδια ώρα που πραγματοποιείται η λιτανεία.
Είναι βέβαιο λοιπόν ότι θα υπάρξει πρόβλημα στην πόλη, τόσο στη συμμετοχή του κόσμου στην λιτανεία ή στον αγώνα, όσο και στην αστυνόμευση.
Για το λόγο αυτό θεωρούμε πως θα πρέπει να ληφθεί κάποια μέριμνα και να αλλάξει η ώρα του αγώνα… Ή να διεξαχθεί απογευματινές ώρες ή να μετατεθεί για αργότερα…
http://www.arcadiaportal.gr/news/probli ... nas-astera
- sourmenetes
- Moderator
Μαζι σου...moican4 έγραψε:Ποντάρω το σπίτι μου, ότι δεν θα χάσουμε και έχουμε πολλές πιθανότητες για την νίκη...