Άρης-Π.Α.Ο.Κ 3/02-NS1 19:30
Re: αρης vs Π.Α.Ο.Κ 3/02-NOVASPORT1 19:30
θες νικη?τοτε
γλυκος
κωνσταντινιδης-κατσουρ-σιντερφιλντ-λινο
κατσε
φωτακης(γκαρσια)-λαζαρ
ρομπερ- -σαλπι
κλαους
4-3-3
γλυκος
κωνσταντινιδης-κατσουρ-σιντερφιλντ-λινο
κατσε
φωτακης(γκαρσια)-λαζαρ
ρομπερ- -σαλπι
κλαους
4-3-3
- xrictoforoc
Re: αρης vs Π.Α.Ο.Κ 3/02-NOVASPORT1 19:30
Κυριακή βράδυ οτιδήποτε λιγότερο από -3 βαθμούς για αυτούς είναι αποτυχία. Μπείτε μέσα και κάντε τους να το διακόψουν στο 70'.
Παίξτε σαν ΠΑΟΚ
Παίξτε σαν ΠΑΟΚ
Re: Άρης-Π.Α.Ο.Κ 3/02-NS1 19:30
Δεν ξέρω τι θα κάνουν, δεν ξέρω πως θα το κάνουν αλλά θέλω διπλό μέσα στο ατιτλίδης! Διαφορετικό αποτέλεσμα εκτός απ' το διπλό είναι αποτυχία!!! Να φροντίσουν να μπουν με μάτι που γυαλίζει κι όχι όπως συνήθως σαν κοιμισμένοι!!! Αρκετά τράβηξε αυτό το αστείο... 

Μπείτε μέσα πατήστε τους και ρίξτε τους. Άντε σοβαρευτείτε γιατί τα μυαλά μας πονάνε.
0-3.
0-3.
- kataramenos5
Ετσι!
http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopic.php?f=105&t=4367&p=403569&hilit=+zorro4#p403569
ΥΓ Ταγματαρχη, η μπότα δικιά σου είναι?
http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopic.php?f=105&t=4367&p=403569&hilit=+zorro4#p403569
ΥΓ Ταγματαρχη, η μπότα δικιά σου είναι?

- Μπαρκαρούτσος
Θέλω να δω 11 γκόμενες στο γήπεδο.
Με κίτρινα.
Αν δω 22 (οι 11 με ασπρόμαυρα)...εντάξει, έλεος πια. Ξύρισα τα μαλλιά μου και δεν μπορώ να τα τραβήξω...
Με κίτρινα.
Αν δω 22 (οι 11 με ασπρόμαυρα)...εντάξει, έλεος πια. Ξύρισα τα μαλλιά μου και δεν μπορώ να τα τραβήξω...
απο σκουλικο-σάιτ.... (να το διαβασουν οι παικτες)
ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΣΚΙΣΤΕ ΤΗΣ ΚΟΤΕΣ ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΣΑΝ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΣΗΚΟΣΑΝΕ ΠΑΝΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
ΣΚΙΣΤΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ...

ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΣΚΙΣΤΕ ΤΗΣ ΚΟΤΕΣ ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΣΑΝ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΣΗΚΟΣΑΝΕ ΠΑΝΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
ΣΚΙΣΤΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ...

- trel@menos
μια μετρια αποδοση αν πιασουν οι παικτες μας το ματς ειναι 0-3 απο το 30.
αν τωρα αρχισουν να μ@λακιζονται παλι και το παρουν στο χαλαρο οπως τα τελευταια ματς πρωταθληματος τι να πω?
λιγη προσοχη στον τατο. αναπηροι ειναι οι αλλοι.
για να μας νικησει ο σουνας και ο καραγιαννης πρεπει να προσπαθησουμε παρα πολυ. κανονιστε...
αν τωρα αρχισουν να μ@λακιζονται παλι και το παρουν στο χαλαρο οπως τα τελευταια ματς πρωταθληματος τι να πω?
λιγη προσοχη στον τατο. αναπηροι ειναι οι αλλοι.
για να μας νικησει ο σουνας και ο καραγιαννης πρεπει να προσπαθησουμε παρα πολυ. κανονιστε...
Το διάβασα και έσκασα στα γέλια: Οποιο πάει για ύπνο και του ξύνεται ο πωπός, θα ξυπνήσει με δάχτυλα που θα...μυρίζουν ή ας το πούμε αλλιώς, όπως έστρωσες, ετσι θα κοιμηθείς.
Να δούμε μετά το ματς, για ποιον χτυπάει η καμπάνα.
Ωχ, όλα μαζί τα είπα...

Να δούμε μετά το ματς, για ποιον χτυπάει η καμπάνα.
Ωχ, όλα μαζί τα είπα...

- ΑποστόληςΑ
Γλυκος
Βύντρα-Κατσουρ-Σιλντ-Lino
Kace
Φωτακης - Lazar
Lawrence
σαλπι - κλαους
Βύντρα-Κατσουρ-Σιλντ-Lino
Kace
Φωτακης - Lazar