μου φάνηκε φυσιολογική η αστοχία γιατί κι εγώ παίζω μονά σε παγωμένο γήπεδο τις Κυριακές...
με παγωμένα χέρια δεν πάει το σουτ...
και σήμερα όπως είπε κι ένας συνφορουμίτης ήταν η πιο παγωμένη μας φορά στην Πυλαία...
έβγαλα το δερμάτινο για πέντε λεπτά όταν με σύγχυσε ο αυτιάς και πάγωσε η μέση μου...φορώτας μάλλινη μπλούζα!
τσαγανό έχει μόνιμα ο γαμπρός πάντως... του έκατσε σήμερα καλή εμφάνιση και μας ξελάσπωσε.
Ο Ντόνι καλός στα γνωστά του στάνταρ αλλά δεν έπαιρνε προσπάθειες.
Ο Μπίδης έκανε κάνα δυο απαράδεκτα λάθη στο κατέβασμα με πίεση, επιθετικά καλός όμως.
Μου άρεσε που ο Σούλης έβαλε ώρα Κασελἀκη κι έστω και για δεύτερα τον Λιάπη.
Με τον Καλλέ κάνα θέμα αυθάδιας υποψιάζομαι κι εκτίει σε δυσμένεια...δεν εξηγείται αλλιώς.
Πάντως με τον Καλλέ μέσα φάγαμε 2 τρίποντα κι ένα δίποντο σε ενάμιση λεπτό... τυχαίο;
...για την αστοχία των ομάδων, ακόμα και μετά το κρύο ξεκίνημα , παρατήρησα στην τρίτη περίοδο το εξής:
νικούσαμε με επιμέρους σκορ 6-5 και αν συνέχιζε έτσι θα κερδίζαμε με λίγους πόντους...(λήξτττο ρεεε)
Αστείο της βραδιάς: έκανε πόδια ο τύπος με το φωσφοριζέ παπούτσι, εκείνο το φλουο πρασινάκι νέον...
χα χα με τέτοιο παπούτσι δεν κλωστάς πονηρά τη μπάλα κι ελπίζεις να μην το προσέξουν !!
τέλος, σκίζω τα πτυχία μου ότι:
1. είχαμε στα 2,5 δευτερόλεπτα φάουλ να δώσουμε έτσι για να τους χαλάσουμε την προσπάθεια-για το πικάρισμα ρε γαμώ
2. το καλάθι τους στο τέλος είναι εκπρόθεσμο . όποιος μπορεί ας μου πει