Δημήτρης Χαριτόπουλος
Δημήτρης Χαριτόπουλος
http://www.paokbc.gr/news/news/2492
Ειδήσεις - Συμφωνία ΠΑΟΚ και Δημήτρη Χαριτόπουλου… (01/10/2012)
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Χαριτόπουλο, για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος που είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ για δύο χρόνια (2006-08), συμμετείχε και στην προετοιμασία της ομάδας τη φετινή περίοδο μέχρι και το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν και επανέρχεται ξανά από αύριο στο πρόγραμμα της ομάδας.
Με την ευκαιρία της νέας συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Χαριτόπουλος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ, αν και με την συμμετοχή μου στην προετοιμασία της ομάδας και το κλίμα που υπήρχε, δεν αισθάνθηκα ότι έφυγα ποτέ. Τον ΠΑΟΚ τον νιώθω σαν σπίτι μου, γιατί έτσι ακριβώς με έκαναν να τον αισθάνομαι οι άνθρωποί του, που έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό κλίμα σε όλη την ομάδα».
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσίαση του Δημήτρη Χαριτόπουλου.
---
Αντί του Ντικούδη που δεν έκατσε φαντάζομαι. Σιδερένιος και με πολλές επιτυχίες.
Ειδήσεις - Συμφωνία ΠΑΟΚ και Δημήτρη Χαριτόπουλου… (01/10/2012)
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Χαριτόπουλο, για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος που είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ για δύο χρόνια (2006-08), συμμετείχε και στην προετοιμασία της ομάδας τη φετινή περίοδο μέχρι και το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν και επανέρχεται ξανά από αύριο στο πρόγραμμα της ομάδας.
Με την ευκαιρία της νέας συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Χαριτόπουλος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ, αν και με την συμμετοχή μου στην προετοιμασία της ομάδας και το κλίμα που υπήρχε, δεν αισθάνθηκα ότι έφυγα ποτέ. Τον ΠΑΟΚ τον νιώθω σαν σπίτι μου, γιατί έτσι ακριβώς με έκαναν να τον αισθάνομαι οι άνθρωποί του, που έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό κλίμα σε όλη την ομάδα».
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσίαση του Δημήτρη Χαριτόπουλου.
---
Αντί του Ντικούδη που δεν έκατσε φαντάζομαι. Σιδερένιος και με πολλές επιτυχίες.
Re: Δημήτρης Χαριτόπουλος
Παρακολουθώ από κοντά
Ακόμα προσπαθώ να ξεχωρίσω τους Πέτγουεϊ βέβαια αλλά εντάξει.

εκ πρώτης όψεως μπορεί η μεταγραφή να μην ενθουσιάζει κάποιους. Η ομάδα όμως είχε μόνον 4 ψηλούς (τον 1.98 Κασελάκη εμένα να με χτυπάτε το κεφάλι στον τοίχο ψηλό δεν τον κάνω-καλά ρε palok και οι barkley-hines τι είναι-ήταν???
) και χρειαζόταν ακόμη έναν. Αλλά είναι κάτι πολύ παραπάνω από αυτό. Νομίζω οτι η ομάδα πλέον μπορεί να παίξει με πολλά σχήματα στο ζωγραφιστό περιορίζοντας τη συμμετοχή λάζου στο 20λεπτο (δίνοντας χρόνο στον Τσαιρ και στο 5-και στον Μαργαρίτη στο 3). Τα 2 combo που θα είναι πάντα στο παρκέ θα μπορούν να παίξουν πλέον pnr offence και transition. Σίγουρα λείπει και ένας ακόμη δημιουργικός περιφερειακός, αλλά τι να κάνουμε?????

Re: Απ: Δημήτρης Χαριτόπουλος
Καλως ηρθε και αυτος. Μηπωσ ομως χρειαζόμασταν πιο πολυ κατι προς τον ασσο;
palok έγραψε:εκ πρώτης όψεως μπορεί η μεταγραφή να μην ενθουσιάζει κάποιους. Η ομάδα όμως είχε μόνον 4 ψηλούς (τον 1.98 Κασελάκη εμένα να με χτυπάτε το κεφάλι στον τοίχο ψηλό δεν τον κάνω-καλά ρε palok και οι barkley-hines τι είναι-ήταν???![]()
) και χρειαζόταν ακόμη έναν. Αλλά είναι κάτι πολύ παραπάνω από αυτό. Νομίζω οτι η ομάδα πλέον μπορεί να παίξει με πολλά σχήματα στο ζωγραφιστό περιορίζοντας τη συμμετοχή λάζου στο 20λεπτο (δίνοντας χρόνο στον Τσαιρ και στο 5-και στον Μαργαρίτη στο 3). Τα 2 combo που θα είναι πάντα στο παρκέ θα μπορούν να παίξουν πλέον pnr offence και transition. Σίγουρα λείπει και ένας ακόμη δημιουργικός περιφερειακός, αλλά τι να κάνουμε?????
Ο χαριτοπουλος δεν ειναι καλος σουτερ πως θα βοηθησει να παιξουμε το pnr η αμυνα θα κλεινει και το ταμπουρι θα γινει χειροτερο.Το ακριβως αντιθετο.
Επισης θα βαλει τον κασελακη στο 3 αρα θελει να κανει την ομαδα ψηλοτερη και αρα πιο αργη.Πως θα παιξεις γρηγορα;
Και παλι το αντιθετο και δειχνει οτι ο προπονητης βρισκεται σε συγχυση.
Και εχουμε στα γκαρντ εναν 37χρονο,εναν πολυτραυματια και ενα κυπριο...
Τραγικο λαθος που δειχνει οτι ο ''κοουτς'' δεν μπορει να κανει τον στοιχειωδη σχεδιασμο.
Και λογω της σχεσης του με την κορη του προεδρου θα τα ακουει ο μπανε χωρις να φταιει σε τιποτα.
Εκτος της επιμονης του σε μαυσωλεια..
Μπραβο πηραν στην ομαδα τον γκομενο της κορης του πρελεβιτς ...
Μην μεινει ανεργο το παιδι..
Σοβαρευτειτε επιτελους εκει στο τμημα μπασκετ.
Μην μεινει ανεργο το παιδι..
Σοβαρευτειτε επιτελους εκει στο τμημα μπασκετ.
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Καλώς ήρθες. Στο φιλικό με την Καβάλα που τους σκίσαμε έβαλε 17 πόντους...
Η ΓΚΡΙΝΙΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ..ΕΛΕΟΣ..
Re: Απ: Δημήτρης Χαριτόπουλος
Εχει κανει προετοιμασια με την ομαδα και ειναι παικτης που μπορει να βοηθησει.
Σωστος ειμαι gergeo
Σωστος ειμαι gergeo
Δε πα να με την πέσουν οι μπασκετικοί ....
Εμένα μ' αρ'εσει περισσότερο από τον Λάζο.
Εμένα μ' αρ'εσει περισσότερο από τον Λάζο.

π καλη κινηση...ο χαιτοπουλος εχει σχετικα καλο σουτ και απεξω...κοντα στο καλαθι βεβαια δεν εχει πολλες κινησεις συνηθως μονο με δυναμη παιζει...σχεδον ιδανικη κινηση που αν συνδυαστει με ΑΣΣΟ...θα μαστε τελεια...
Ολα αυτα ειναι ο Χαριτοπουλος???????????Να χαρω εγω το σκαουτινγκ που εκαναν στην αμερικη.Αν ειναι δυνατον να εχεις θεσεις αμερικανων και να παιρνεις τον Χαριτοπουλο...