ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-1 MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα
- angelheart
- Επικοινωνία:
- Μπαρκαρούτσος
Re: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-1
Α ρε Δώνη προπονητάρα, πάλι ανατροπή έκανες!!!
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟΝ ΔΩΝΗ ΠΡΟΧΘΕΣ!!!!

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟΝ ΔΩΝΗ ΠΡΟΧΘΕΣ!!!!
Re: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-1 MVP, Σχόλια και παραλειπόμεν
παμε ντονι γερα αλλες 13 νικες στην τουμπα και δεκα εκτος και το σηκωσαμε

Είναι προφανές ότι το πέναλτι του Κουμάλο ήταν εντολή Δώνη, για να δοκιμαστεί η ικανότητα αφομοίωσης του συστήματος σε συνθήκες πανικού..
Κουφαλιτσες εκατσε το ματσακιον στον ασσο και εχετε εξαφανιστει ολοι.
Αμα γινοταν καμια στραβη 10 σελιδες θα ειχαμε..
slidar έγραψε:Κουφαλιτσες εκατσε το ματσακιον στον ασσο και εχετε εξαφανιστει ολοι.
Εχεις απειρο δικιο παλικαρε....Στα λαγουμια οι κραχτες , οχι οτι παιξαμε καλα-ειδικα στο πρωτο-αλλα η ομαδα δεν χρειαζεται και κραξιμο...Εχει αρκετα προβληματα!
Aν παίξουμε όπως παίξαμε στο 2ο ημίχρονο σε όλους τους αγώνες, υπάρχει περίπτωση να χάσουμε?
Γιατί όμως δεν το κάνουνε??
Αφου ομάδα, για τα ελληνικά δεδομένα έχουμε, γιατί δεν παίζουνε??
Αυτο μου την δίνει..
Ή αυτοί βαριούνται, η ο δώνης κάτι κάνει λάθος....
Αυτο μου την δίνει..
Οπως έγραψα και στο προηγούμενο τοπικ είμαι απογοητευμένος από την ομάδα, ασχέτου αποτελέσματος!!!!!!
Αν δεν αλλάξει κάτι ως εκ θαύματος.... δεν μας βλέπω για τπτ φέτος... Εκτός και από σπόντα το κύπελο, αν ο γαύρος και η θυγατρική του στο περιστέρι μείνουν έξω!!!!!
Αυτή είναι η άποψή μου εδώ και 2 μήνες!!!!!

Αν δεν αλλάξει κάτι ως εκ θαύματος.... δεν μας βλέπω για τπτ φέτος... Εκτός και από σπόντα το κύπελο, αν ο γαύρος και η θυγατρική του στο περιστέρι μείνουν έξω!!!!!
Αυτή είναι η άποψή μου εδώ και 2 μήνες!!!!!

Και τι θέλεις Λαϊκό δικαστήριο για τα αίτια της νίκης;
Η ομάδα δεν βλέπεται αλλά αν κερδίζει θα έχουν παράταση όλοι.Ο προπονητής,ο Βρύζας και οι παίκτες.

theoPAOK έγραψε:Aν παίξουμε όπως παίξαμε στο 2ο ημίχρονο σε όλους τους αγώνες, υπάρχει περίπτωση να χάσουμε?
Αυτο μου την δίνει..
Ρε φίλε στο 88' δεν είχαν το 3ο δοκάρι μετά από το πολοστό μπουρδούλωμα της άμυνάς μας!!!! Τί καλά παίξαμε;;; ποιό ματσ βλέπατε όλοι!!!! Κάναμε τον αστέρα μπάρτσα!!!!
Καλα περιτο να πουμε το ποσοι εδω μεσα περιμεναν πως και πως τη γκελα. Το κραξιμο ειναι χομπυ για μερικους.
Απο την μεση και μπροστα υπαρχει μεγαλη ελληψη ποιωτητας. Πισω χρειαζομαστε δουλεια.
Απο την μεση και μπροστα υπαρχει μεγαλη ελληψη ποιωτητας. Πισω χρειαζομαστε δουλεια.
Συμφωνώ με το προηγούμενο.
Η νίκη είναι νίκη και δε θα αυτομαστιγωθώ για τα 3 δοκάρια του Αστέρα.
Θετικό για μένα η εμφάνιση Λίνο - Κατσικά και κάπως ο Ετό προς το τέλος.
Οι υπόλοιποι από μέτριοι έως κακοί.
Θέλω να δω την ομάδα με Γκαρσία και την ηρεμία που αυτός μεταδίδει στο χειρισμό της μπάλας.
Σε εποχές που ο Πάνθραξ καρφώνει το βάζελο , ο ρούλης με τη κούλα δίνουν ντέρμπυ παραμονής και ο γαύρος παρακαλάει να σφυρίξει το κοράκι για να μην ισοφαριστεί από τον ΠΑΣ .... σε τέτοιες εποχές, είμαι ευχαριστημένος με τη νίκη της ομάδας μου ( ΠΟΥ ΔΕ ΚΡΥΒΕΙ ΟΜΩς ΤΙΣ ΧΤΥΠΗΤΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΟΥ)
Πάμε για διπλό μέσα στη Ξάνθη και μετά τα αεροπλανάκια θα κάνουν την εμφάνισή τους.
Η νίκη είναι νίκη και δε θα αυτομαστιγωθώ για τα 3 δοκάρια του Αστέρα.
Θετικό για μένα η εμφάνιση Λίνο - Κατσικά και κάπως ο Ετό προς το τέλος.
Οι υπόλοιποι από μέτριοι έως κακοί.
Θέλω να δω την ομάδα με Γκαρσία και την ηρεμία που αυτός μεταδίδει στο χειρισμό της μπάλας.
Σε εποχές που ο Πάνθραξ καρφώνει το βάζελο , ο ρούλης με τη κούλα δίνουν ντέρμπυ παραμονής και ο γαύρος παρακαλάει να σφυρίξει το κοράκι για να μην ισοφαριστεί από τον ΠΑΣ .... σε τέτοιες εποχές, είμαι ευχαριστημένος με τη νίκη της ομάδας μου ( ΠΟΥ ΔΕ ΚΡΥΒΕΙ ΟΜΩς ΤΙΣ ΧΤΥΠΗΤΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΟΥ)
Πάμε για διπλό μέσα στη Ξάνθη και μετά τα αεροπλανάκια θα κάνουν την εμφάνισή τους.
Μεγάλο σουφρί σήμερα..Αδικείται απ το τελικό σκορ το χωριό, αλλά ας μας χαμογελάσει και μας μια φορά η τύχη..
Κακή η ομάδα, αλλά το αποτέλεσμα μετράει..Ας ελπίσουμε ότι οι επιστροφές βασικών παιχτών θ αλλάξουν την εικόνα προς το καλύτερο..Έτσι κι αλλιώς είναι μεταβατική η χρονιά..
Υπομονή και τα καλύτερα δε θ αργήσουν να ρθουν, Σαββίδη θέλοντος βέβαια..
Κακή η ομάδα, αλλά το αποτέλεσμα μετράει..Ας ελπίσουμε ότι οι επιστροφές βασικών παιχτών θ αλλάξουν την εικόνα προς το καλύτερο..Έτσι κι αλλιώς είναι μεταβατική η χρονιά..
Υπομονή και τα καλύτερα δε θ αργήσουν να ρθουν, Σαββίδη θέλοντος βέβαια..
1ον ο εττο μπορει να ειναι κακος αλλα ειναι μπακ ο αποστολο δεν το εχει το παιδι
2ον ο κουμαλος θελει διπλα σεντερ μπακ να ξερει μπαλα οποτε ας τον κρινουμε με βιβιαν διπλα
3ον χωρις παυλαρα και σαλπι ειμαστε μιση ομαδα αρα καθε βαθμος κια μαλιστα τριποντο ειναι χρυσαφι
4ον θα το πω για εκατοστη φορα ελεος με το γλυκο ελεος

2ον ο κουμαλος θελει διπλα σεντερ μπακ να ξερει μπαλα οποτε ας τον κρινουμε με βιβιαν διπλα
3ον χωρις παυλαρα και σαλπι ειμαστε μιση ομαδα αρα καθε βαθμος κια μαλιστα τριποντο ειναι χρυσαφι
4ον θα το πω για εκατοστη φορα ελεος με το γλυκο ελεος

- angelheart
- Επικοινωνία:
Αν υπάρχει δυνατότητα να ανεβάσει κάποιος το παιχνίδι κάπου θα ήμουν υπόχρεος. Είναι το μοναδικό παιχνίδι της ομάδας που δεν έχω δει τα τελευταία 5 χρόνια.