Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-0 MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-0 Σχόλια και παραλειπόμενα
MVP Σταφυλίδης ο οποίος είναι παίκτης άλλης κλάσης. Από αυτόν και τον Κλάους πρέπει να ξεκινάει η 11άδα.Όλοι οι άλλοι είναι αναλώσιμοι. Και Δώνη, συνέχισε το 4-4-2, έχουμε παικταράδες για το σχηματισμό αυτό.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karl την Δευ 03 Σεπ 2012, 21:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Καλα το πατε...
Οι κλωτσιες ποτε θα αρχισουν δεν ξερουμε..
Οι κλωτσιες ποτε θα αρχισουν δεν ξερουμε..
- pirate_salonica
Ίσα ίσα να μας σπάσουν τα νεύρα έτσι?
Όσο για το φάουλ που κάνει ο Ρομπέρ πριν το γκολ... απλά δεν είσαι παίχτης αγόρι μου,πάνε σε καμιά αλάνα...
Όσο για το φάουλ που κάνει ο Ρομπέρ πριν το γκολ... απλά δεν είσαι παίχτης αγόρι μου,πάνε σε καμιά αλάνα...
Υπομονή ρε παιδια, δν ήρθε και η καταστροφή. Καινούργια ομάδα έχουμε, ο Δωνης ξέρει...
Ολοι οι εμποιροι παικτες στους οποιους ηταν να στηρειχθει η ομαδα την εχουν κρεμασει.
Σημερα ξεκινισαμε χωρις Γκαρσια, Σαλπι, Λαζαρ, Εττο, Λινο...
Με Αθανασιαδη ανυπαρκτο...
Ειναι δυνατον να κερδισουμε?
Σημερα ξεκινισαμε χωρις Γκαρσια, Σαλπι, Λαζαρ, Εττο, Λινο...
Με Αθανασιαδη ανυπαρκτο...
Ειναι δυνατον να κερδισουμε?
καποιος να ενημερωσει τον ιβαν οτι ολα πανε καλα δεν γινονται εξοδα για το τι κανει η ομαδα αλλωστε δεν τους νοιαζει
ζαγορακη τι κανεις αρχοντα ολα καλα? εχεις καθολου ενοχες?
ζαγορακη τι κανεις αρχοντα ολα καλα? εχεις καθολου ενοχες?
Τουρλουμπούκι, απαθές, άνοστο, άνευρο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
Ομάδα που περιμένει να το φάει, να πάει σπίτι της να πει ''ε, κάτι έπαιξα'' και να κοιμηθεί χωρίς πρόβλημα.
Να στηρίξω μέχρι τέλους, δε λέω, αλλά να δω και κάτι. Μια φάση, ρε παιδί μου να πεταχτώ απ την καρέκλα μου.
Ομάδα που περιμένει να το φάει, να πάει σπίτι της να πει ''ε, κάτι έπαιξα'' και να κοιμηθεί χωρίς πρόβλημα.
Να στηρίξω μέχρι τέλους, δε λέω, αλλά να δω και κάτι. Μια φάση, ρε παιδί μου να πεταχτώ απ την καρέκλα μου.
Αντιος Αμίγκος ..... MVP Σταφ ή Γλύκος .... Οι άλλοι απλά έμειναν στο κρεβάτι τους ....
Ωραίο Δώρο του Δώνη για το καλοσόρισμα στο περιστέρι...
Πρόγνωση φέτος Πρώτη θέση Γάυρος
Δάυτερη μια από τις θυγατρικές ... Πιθανόν το περιστέρι
Ωραίο Δώρο του Δώνη για το καλοσόρισμα στο περιστέρι...
Πρόγνωση φέτος Πρώτη θέση Γάυρος
Δάυτερη μια από τις θυγατρικές ... Πιθανόν το περιστέρι
lamosas έγραψε:Υπομονή ρε παιδια, δν ήρθε και η καταστροφή. Καινούργια ομάδα έχουμε, ο Δωνης ξέρει...
Συμφωνώ να συνεχίσει ο Δώνης.Και το 4-4-2 και το ποδόσφαιρο που παίζουμε.Κάποια στιγμή η αξία αυτής της ομάδας θα φανεί. Σε ποια κατηγορία δεν ξέρω αλλά ψηλά γράμματα.

Κουμαλό για MVP
Έχω πιει μισό μπουκάλι λευκή τεκίλα με γκαζοζα και πάω να συνεχίσω.Την καληνύχτα μου αν πω ότι σκέφτομαι το μπαν θα είναι ετήσιο!

Έχω πιει μισό μπουκάλι λευκή τεκίλα με γκαζοζα και πάω να συνεχίσω.Την καληνύχτα μου αν πω ότι σκέφτομαι το μπαν θα είναι ετήσιο!
- PaOkArAsIrAkLiO
Είμαι ΠΑΟΚ πουλάω τρέλα δεν μπορώ δεν μπορώ άλλη σαρδέλα!! Του χρόνου που θα φύγει ο Σταφ και πιθανόν ο Γκαρσία τι θα γίνει;;
- cristiano4
μου θυμιζει την πρωτη χρονια του Σαντος....η εμφανιση ηταν απο εκεινη την χρονια,πολλα μπορεις να πεις για τον Δωνη αλλά εχουμε τεραστιο θεμα με το ροστερ της ομάδας,χωρις Γκαρσια-Λαζαρ-Σαλπι θα ειμασταν καπου στην μεση της βαθμολογιας...αν μπορεσουν και βρουν ενα παιχτη να μας βοηθησει καλο θα ειναι να τον παρουν,αν θελουν να μπουμε 5αδα ανετα παντως αγωνιστικα ειμαστε ξεκαθαρα κατω απο Ατρομητο,σημαντικο το επομενο με Αστερα που αν χασεις θα εχουμε γλεντια....καλοι οι μικροι αλλα δεν ειναι ετοιμοι και τους βγαζεις στην σεντρα ετσι....Γεωργιαδης-Ρομπερ-Κουμαλο-Αποστολοπουλος-Γιάννου....δεν ειναι για ΠΑΟΚ ξεκαθαρα,οι αρχικες αντεκαδες του αγωνα ηταν αρκετες να ξερεις πως θα πηγαινε περιπου το ματσακι ο Ατρομητος κερδισε ΔΙΚΑΙΑ και εμεις πρεπει να αλλαξουμε πολλα-πολλα-πολλα πραγματα αρχιζοντας απο παιχτες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristiano4 την Δευ 03 Σεπ 2012, 21:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.