Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Προβλέπω χοντρό πουλί σήμερα. Τέσπα μακάρι να παίξουν τα νέα παιδιά! Και όταν λέω νέα δεν αναφέρομαι σε Καλαμπόκη-Ντικούδη. Παππάς-Γιαννά-Λιάπης-Τσακαλέρης-Αράπης-Καλλές-Κωττάς;
ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ..............................................................................................................................................................................
τετοια περιφερειακη αμυνα δεν εχω ξαναδει στην ζωη μου, ο ΠΑΟΚ εχει απιστευτα τραγικους μπασκετμπολιστες, δεν ειναι θεμα Σουλη το ροστερ ειναι αστα να πανε
Αυτός ο Καλλές δεν έχει μάθει ακόμη να καρφώνει..Τζάμπα το μπόι σας τα βασικά του μπάσκετ δεν ξέρετε..Το ρόστερ θέλει ξήλωμα και ξανά απ την αρχή.Μόνο Καλαμπόκης και Ντικούδης αξίζουν να φοράνε αυτή την φανέλα.
επειδή την 30αρα δεν την γλιτώνουμε ακόμη και από τον Κεσελ και τον Μαντζαρη, ...ας πούμε κάτι χρήσιμο: τι αλλαγές μπορούμε να κάνουμε; αλλάζοντας Γκίντενς τελειώνουμε ή μπορούμε να φέρουμε πλέον 2 μαύρους;;
ΥΓ αν και προς το τέλος της 3ης περιόδου παίξαμε τα βασικά καλά...
Δεν νομίζω να υπάρχει νόημα..Ούτως ή άλλως θα βγούμε (μάλλον) 7οι οπότε θα πέσουμε πάνω σε βάζελο ή γαύρο..Καλύτερα να σχεδιάζεται από τώρα η επόμενη σεζόν..Η φετινή είναι χαμένη.