SKODA ΞΑΝΘΗ - Π.Α.Ο.Κ. 08.01.12 15:00 NET
- sourmenetes
- Moderator
Re: SKODA ΞΑΝΘΗ - Π.Α.Ο.Κ. 08.01.12 15:00 NET
Ζορικο ματς...Το διπλο θα δωσει πολλα στην ομαδα και θα δειξει τι μπορει να κανει..Η ξανθη ειναι καλη ομαδα και πιστευω θα μας ζορισει...Ελπιζω να καθαρισουμε το ματς,αν μπορεσουμε απο νωρις και να μην αγχωθουμε και κυνηγαμε το γκολ τελευταιο λεπτο..
Ο Γιώργος Γεωργιάδης στην προπόνηση της Πέμπτης (5/1) ένιωσε ενοχλήσεις στο λαγονοψοίτη και την Παρασκευή (6/1) θα ακολουθήσει εξετάσεις για να φανεί αν έχει κάποιο πρόβλημα.
Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα φανεί αν ο Γεωργιάδης είναι διαθέσιμος για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (8/1) με την Ξάνθη.
Εν τω μεταξύ, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Αραούχο Έτο, ο οποίος στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε από τον Σταφυλίδη. Η κατάσταση του Βραζιλιάνου θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή (6/1) προπόνηση.
ολα
Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα φανεί αν ο Γεωργιάδης είναι διαθέσιμος για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (8/1) με την Ξάνθη.
Εν τω μεταξύ, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Αραούχο Έτο, ο οποίος στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε από τον Σταφυλίδη. Η κατάσταση του Βραζιλιάνου θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή (6/1) προπόνηση.
ολα
- cristiano4
@αματα ....θελουμε λυση μεχρι την κουλα σιγουρα στις πλευρές
- kataramenos5
Δυσκολο ματσάκι,ελπίζω να το κάνουμε εύκολο.Οπωσδήποτε Σταφ αν δε παίξει ο Γεωργιάδης.
Όντως δύσκολο παιχνίδι. Η Ξάνθη είναι πολύ φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό και ιδιαίτερα ο Μαρκόφσκι.
Δύσκολο παιχνίδι και δεν είμαι αισιόδοξος... Μακάρι πάντως να παίξουμε καλά και να πάρουμε τους 3 βαθμούς γιατί τους έχουμε ανάγκη αν και πιστεύω ότι το ματς κλειδί είναι ο αγώνας κυπέλλου με την ΑΕΚ. Τελικά κόσμος θα πάει..;;
- thodoris31
με την απουσια του Γεωργιαδη ,
νομιζω πως καλυτερα να παιξει αριστερο εξτρεμ ή ο Λινο ή ο Σταφυλλιδης
νομιζω πως καλυτερα να παιξει αριστερο εξτρεμ ή ο Λινο ή ο Σταφυλλιδης

Argonaut4 έγραψε:ΠΟΥ - ΞΥ- ΣΟΥ στο παράρτημα.
Μακάρι αλλά δεν το βλέπω.
Βάλε διαιτησία.
Βάλε παραδοσιακά ότι η Ξάνθη σκυλιάζει μόνο με μας και κατεβάζει τα βρακιά της με όλους τους άλλους
(η κούλα πέρασε απο κει με 4αρα, γελάει ο κόσμος)
Βάλε κωλογήπεδο
Βάλε τον κωλόκαιρο
Βάλε τον κωλοαέρα
Βάλε ότι δεν έχουμε παίχτη στα πλευρά
Βάλε ότι ματς είναι τελικός για αυτούς
Πολύ δύσκολα.
_______________Γλύκος__________________________
__Εττο__Κατσικας__Μαλεζάς__Σταφυλίδης__
_______Λαζαρ________Γκαρσία______
_____________Φωτάκης___________
________Σαλπιγγίδης_________Λίνο_________
__________Αθανασιάδης___________
__Εττο__Κατσικας__Μαλεζάς__Σταφυλίδης__
_______Λαζαρ________Γκαρσία______
_____________Φωτάκης___________
________Σαλπιγγίδης_________Λίνο_________
__________Αθανασιάδης___________
-
πολυ δυσκολο ματς ασε που μπορει να μην γινει κιολας λογω αερος και βροχων ειδικα στην ξανθη φυσαει πολλα μποφορια..αν γινει το παιχνιδι το βλεπω για 0-0 η 0-1 μετα την απουσια γεωργιαδη περιμενω να δω αριστερα να παιζουν και να πηγαινουν πανω κατω λινο και σταφυλιδης πολυ απλα..
Μηπως ηρθε η ωρα για να παιξουμε 3-5-2?......
Λινο και Ετο στα πλαγια,στο κεντρο Γκαρσια,αριστερα Λαζαρ και δεξια Φωτακη και μπροστα Σαλπι και Κλαους?...Λεω εγω,τωρα..
Παντως δεν ειμαι τοσο απαισιοδοξος οσο εμφανιζονται μερικοι.Σιγουρα,αυτη η κ@λομαδα ξεσκιζεται καθε φορα που παιζει μαζι μας αλλα για μενα το σημαντικοτερο ρολο θα παιξει ο καιρος.Αν εχει αερα.......αστα να πανε....
Λινο και Ετο στα πλαγια,στο κεντρο Γκαρσια,αριστερα Λαζαρ και δεξια Φωτακη και μπροστα Σαλπι και Κλαους?...Λεω εγω,τωρα..
Παντως δεν ειμαι τοσο απαισιοδοξος οσο εμφανιζονται μερικοι.Σιγουρα,αυτη η κ@λομαδα ξεσκιζεται καθε φορα που παιζει μαζι μας αλλα για μενα το σημαντικοτερο ρολο θα παιξει ο καιρος.Αν εχει αερα.......αστα να πανε....
Χμμ..έχουν δυνατά άκρα, οπότε δεν ξέρω αν θα ήταν καλά να παίξουμε χωρίς μπακ...
Δεν είναι και ο Κόνδορας τώρα , οπότε τα σεντερ μπακ δεν θα είναι και τόσο "δυνατά"..
Βλέπω κάτι τέτοιο λογικά..
---------Κρέσιτς--------
Εττο--Μπαφ-Μαλε--Λίνο
----Λάζαρ----Γκαρσια--
-----------Ίβιτς----------
Σαλπ-------------Ρομπερ
---------Κλαους---------
Δεν είναι και ο Κόνδορας τώρα , οπότε τα σεντερ μπακ δεν θα είναι και τόσο "δυνατά"..
Βλέπω κάτι τέτοιο λογικά..
---------Κρέσιτς--------
Εττο--Μπαφ-Μαλε--Λίνο
----Λάζαρ----Γκαρσια--
-----------Ίβιτς----------
Σαλπ-------------Ρομπερ
---------Κλαους---------
ABOLEYTOI έγραψε:εγώ το βλέπω 2-2
και γω για χ το κοβω !!Απο δω αθηνα μεχρι την ξανθη...