άρης - ΠΑΟΚ 1-1 ,MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν
Κλειδωμένο

MVP

Χαλκιάς
2
0%
Ετο
1
0%
Μαλεζάς
14
3%
Κοντρέρας
6
1%
Σνάουτσερ
54
13%
Λαζάρ
188
45%
Αρίας
1
0%
Ιβιτς
6
1%
Γιάννου
1
0%
Σαλπιγγίδης
3
1%
Γεωργιάδης
5
1%
Βιεϊρίνια
4
1%
Παπάζογλου
133
32%
Ρομπέρ
2
0%

Σύνολο ψήφων: 420

Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

άρης - ΠΑΟΚ 1-1 ,MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από moican4 »

στατιστικά σε λίγο..

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης: Βελλίδης, Παπαστεριανός (74' Τριανταφυλλάκος), Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Μίσελ, Φατί (64' Νέτο), Πρίττας, Ουμπίδες, Καπετάνος, Ακόστα (50' Καστίγιο), Ιάκομπ.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Ετό, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Λάζαρ, Αρίας, Σαλπιγγίδης (68' Γεωργιάδης), Βιεϊρίνια, Ρομπέρ (46' Ίβιτς), Παπάζογλου (82' Γιάννου).
Άβαταρ μέλους
karl

Re: αρης - ΠΑΟΚ 1-1 ,MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από karl »

Τουλάχιστον δε χάσαμε. Ήταν γενικά μια μέτρια εμφάνιση. Αλλα δε σκάμε. Ο Bölöni πειραματίστηκε - αλλα είναι δικαίωμα και υποχρέωση του. Με τον Pαπάζογλου του βγήκε πάντως. Όχι όμως με το Ρομπέρ. Του έδωσε μια ευκαιρία, αντιλήφθηκε ότι δε πάει και τον έβγαλε.

Με προβληματίζει ότι επιθετικά μετά το 70 δε έγινε σχεδόν τίποτε. Οι αλλαγές με Γεωργιάδη και Γιάννου είχαν σχεδόν μηδενικό αντίκτυπο. Επίσης ότι τα τελευταία 20 λεπτά δώσαμε πολύ χώρο στον αντίπαλο. Το κέντρο μας δυσκολεύεται να βρει μια σταθερή αμυντική λειτουργία. Παίζουν βεβαια και οι απουσίες.

Κορυφαίος για μένα άλλη μια φορα ο Lazar.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

εγω ειμαι απιστευτα ικανοποιημενος γιατι τους πατησαμε! δειτε μια ετ 1! ο βασιλακης τα χωνει! καθολου οφσαιντ ο παπα και 2 κοκκινες επρεπε σε αυτον που βαραγε τον αριας. και στις φασης δεν εδειξε τιποτα. παντως ειπε οτι του μαλεζα ηταν πεναλτυ και ηταν!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

MVP Μαλεζάς.Άρχοντας διόρθωνε και τις λαλακίες του Κοντρέρας.
:pano:
PaokArxis

Δημοσίευση από PaokArxis »

2/3 βγήκαν οι επιλογές του λάζλο. Η μια δυστυχώς στοίχισε το γκολ..

για κλάματα τα ερπετά ήμασταν καλύτεροι από αυτούς και μπορούσαμε τι νίκη αν δεν ήταν ατομιστής ο γιάννου 3 φορές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokArxis την Κυρ 23 Οκτ 2011, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Εαν απλοποιησουμε λιγο της πασες μας τετοιους αγωνες θα τους εχουμε για ψωμοτυρι...
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Δεν μπορω να καταλαβω την νοοτροπια μερικων...
Σημερα με τις απειρες απουσιες πηραμε ενα αποτελεσμα στο ιδιαιτερα θερμο και αφιλοξενο Βικελιδης και καναμε τα 15.000 τσογλανακια να σιωπασουν μετα το γκολ του Παπαζογλου...
Στο δευτερο ημιχρονο υπηρχε μονο ο ΠΑΟΚ...
Τεσπα εγω θεωρω mvp τον Lazar ο οποίος δείχνει πως παιχνιδι με παιχνιδι μετατρέπετε σε εναν σταθερα ποιοτικο παιχτη...
Και ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ μπορουσες την νικη...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: άρης - ΠΑΟΚ 1-1 ,MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από moican4 »

Μπήκε η ψηφοφορία για Mvp..
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καλώς...να μπω κι εγώ σε αυτό το τριπάκι.Καλά παίξαμε,τους πατήσαμε στο αφιλόξενο χαριλάου.Πήραμε το Χ μας.Είμαστε μόνο 8 πόντους πίσω από το γάβρο.Μια χαρά δλδ.Για μένα το σημερινό παιχνίδι είναι σαν να έχω χάσει.Προφανώς η νοοτροπία μας είναι διαφορετική με ορισμένους απ'εδώ.Ο ΠΑΟΚ σήμερα 15 λεπτά σύνολο να έπαιξε μπάλα.Δε πειράζει.Όταν η διαφορά με τους κάτω γίνει 20 πόντους εγώ θα είμαι εδώ να υποστηρίζω την ομάδα γιατί ΘΑ το περιμένω.
interted

Δημοσίευση από interted »

καλό αποτέλεσμα με βάση τις απουσίες και τις δεδομένες συνθήκες. θα μπούσαμε και νίκη με περισσότερη ομαδικότητα στην επίθεση και καλύτερες αντεπιθέσεις, πρέπει να το δουλέωουμε αυτο. στο δεύτερο άρης δεν υπ΄ρχε, αλλά γεγινκώς θα μπορούσαν να μας πάνε και νωρίς στο 2-0, ή να δώσει το πέναλντι. δεν χαλιόμαστε πολύ αλλά πρέπει να επανωρθώσοθμε βαθμολογικά από εδω και πέρα. mvp παπάζογλου ο μοναδικός επικύνδινος, μαζι με τον λαζάρ
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Έχω την εντύπωση ή ο Παπάζογλου έγινε Τζέκο σήμερα?? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

επίσης το σημαντικότερο. πια μάθαμε να παίζουμε χωρίς γκαρσία. σημαντικό γιατί μάλλον του χρόνου δεν θα παίζει. αν και οφ τοπικ θα το πω. ο ελεκ θα ειναι μεταγραφη ιανουαριου η καλοκαιριου.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

καλο αποτελεσμα το χ δε νομιζω να περασουν πολλοι απο εκει με αποτελεσμα...αλλα νομιζω μπορουσαμε και τη νικη ...αυτη η ελαχιστη κ μικρη νοοτροπια που μας εχει μεινει απο παλια "βαζουμε γκοαλ και τελος" πρεπει να ξεχαστει σιγα σιγα τελειως.....

γενικα πολυ καλο αποτελεσμα μπραβο στην ομαδα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πολυ καλυτεροι ημασταν απο το 20 λεπτο μεχρι το τελος.Μολις βαλαμε την μπαλα κατω φσνηκε ποια ειναι η καλυτερη ομαδα και αυτη που αξιζε τη νικη.Θα μπορουσαμε να ειχαμε παρει τη νικη με λιγη προσοχη στην τελευταια πασα.Απορω γιατι δεν παιξαμε με τον γεωργιαδη πιο πολυ.
Λαζαρ αντικατεστησε επαξια τον γκαρσια...
Ο αρης ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟ 75(ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΒΕΛΛΙΔΗ)...3 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ Η ΡΕΦΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ...
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Αυτό που μας λείπει είναι η πάσα στον χώρο. Με διόρθωση αυτού, ταπεινή μου γνώμη, είναι πως τα λάθη στο κέντρο θα μειωθούν και η επιθετικότητα της ομάδας θα ανέβει κι άλλο.

Όσο για το γκολ που φάγαμε, θυμηθείτε τον δάσκαλο. Είχε πει πως εφόσον πετύχεις συγχρωνισμό το γκολ είναι σίγουρο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”