9.Δημοσθένης Ντικούδης
-
9.Δημοσθένης Ντικούδης
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε Ντικούδη!
Ο Δήμος Ντικούδης επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά για τον ΠΑΟΚ. Συμφώνησε σε όλα με τον Δικέφαλο, που ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του!
Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις τις τελευταίες βδομάδες και σήμερα συμφώνησαν οριστικά. “Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Δήμο Ντικούδη για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012”, ανέφερε η ΚΑΕ. Ο Ντικούδης αναμένεται άμεσα στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου.
http://basketnet.gr/main/1/a1/articles/ ... -anak.html
Ο Δήμος Ντικούδης επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά για τον ΠΑΟΚ. Συμφώνησε σε όλα με τον Δικέφαλο, που ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του!
Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις τις τελευταίες βδομάδες και σήμερα συμφώνησαν οριστικά. “Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Δήμο Ντικούδη για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012”, ανέφερε η ΚΑΕ. Ο Ντικούδης αναμένεται άμεσα στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου.
http://basketnet.gr/main/1/a1/articles/ ... -anak.html
Re: Δημοσθένης Ντικούδης
περσι δεν τον ειδα....με αρη ηταν τραγωδια......ελπιζω να χει ορεξη και να προσφερει.....δυνατος παικτης καλος κοντα στο καλαθι....
-
Για δεύτερο 4άρι στη θέση του Μπούλιαν και με 55 χιλιάρικα είναι μια χαρά.. 

Καλώς ήρθες παικταρά μου. Καλή χρονιά να έχεις, δίχως τραυματισμούς.
Αυτόν τον παίκτη, πάντα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ. Μακάρι να κάνει έστω τα μισά από αυτά που έκανε πριν 3-4 χρόνια.
Αυτόν τον παίκτη, πάντα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ. Μακάρι να κάνει έστω τα μισά από αυτά που έκανε πριν 3-4 χρόνια.
ποτε εγιναν 55???????που το ειδες????εγω ηξερα για λιγοτερα και ελπιζω να ισχυει εκεινο το ποσο..θελουμε και ποιοτικο αμερικανο εκει.
Ο Δημος ΕΑΝ εχει ορεξη μπορει να αποδειχθει και το ντιλ της χρονια..Αν οχι...
Εαν δεν ειχα Σουλη θα ημουν αρνητικος.Αφου εχω Σουλη,ξερω οτι οι πιθανοτητες ειναι με το μερος μας
Ο Δημος ΕΑΝ εχει ορεξη μπορει να αποδειχθει και το ντιλ της χρονια..Αν οχι...
Εαν δεν ειχα Σουλη θα ημουν αρνητικος.Αφου εχω Σουλη,ξερω οτι οι πιθανοτητες ειναι με το μερος μας
-
Α λιγότερα έγιναν? Ακόμα καλύτερα..
Πριν μια βδομάδα ήξερα για 55..Άρα έπεσαν κι άλλο από τότε! Μπράβο και πάλι στη διοίκηση.

πού την είδατε την ανακοίνωση της ΚΑΕ?
PS: καλώς ήρθες και να ξέρεις: σε θέλουμε γερό και δυνατό για κανα 20λεπτάκι, μη ζητάς περισσότερο...
PS: καλώς ήρθες και να ξέρεις: σε θέλουμε γερό και δυνατό για κανα 20λεπτάκι, μη ζητάς περισσότερο...

-
Ναί όντως δεν υπάρχει τίποτα στο site της ΚΑΕ..
Τι σκατά από το μυαλό τους τη βγάλανε εκεί στο basketnet?

14 πόντοι- 5 σκουπίδια χοντρικά σε 28 λεπτά συμμετοχής. 9ος σκόρερ της Α1, 2ος έλληνας σκόερ πίσω από Pat, 17ος καλύτερος παίκτης (Τendex), 5ος καλύτερος έλληνας πίσω από pat, Λάζο, Μπουρούση και Κόμματο (όλα τα νούμερα αναφέρονται στην regular season).
Trikaliotis έγραψε:Για δεύτερο 4άρι στη θέση του Μπούλιαν και με 55 χιλιάρικα είναι μια χαρά..
55 χιλιάρικα για 12-13 ποιοτικά λεπτά δηλαδή (αφού στο 4 θα είναι ο βασικός αμερικανός)? μου φαίνονται πάρα πολλά. κάτι μου βρωμάει εδώ σχετικά με την παρουσία του Θόδωρα (και την ανακοίνωση? Ντικούδη τη συγκεκριμένη ημέρα...)...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Είναι απο τους παίκτες που πολύ δύσκολα δεν θα φανούν χρήσιμοι. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος με την απόκτησή του, τον ήθελα στην ομάδα. Είναι παίκτης με μέταλλο πρωταγωνιστή κι αυτό μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό.
Καλοσώρισες Δήμο και καλή επιτυχία.

Καλοσώρισες Δήμο και καλή επιτυχία.

Απ'ότι βλέπω και τα στατιστκά του δεν είναι και άσχημα!
Καλώς τον λοιπόν και σιδερένιος!

Καλώς τον λοιπόν και σιδερένιος!
DimisK έγραψε:Είναι απο τους παίκτες που πολύ δύσκολα δεν θα φανούν χρήσιμοι
ο παίκτης σαν προσωπικότητα δεν μου άρεσε ποτέ. παικτικά (επιθετικά) είναι πλήρης για εμάς (ακόμα και για ομάδα ευρωλίγκας λίγο κάτω από top16 σε 4αδα ψηλών).
κατά τα άλλα αυτό ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ Δημήτρη: πώς στο διάολο όταν μπαίνει δεν θα προσφέρει 8-10 πόντους και 4-5 rebounds???