Ο Μπάνε Πρέλεβιτς στο Paokmania

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
teacher

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς στο Paokmania

Δημοσίευση από teacher »

Αύριο το απόγευμα πρόκειται να συναντήσουμε στην Paok Sports Arena τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς. Μπορείτε να θέσετε σε αυτό το topic δικά σας ερωτήματα και να του τα μεταφέρουμε εμείς.
Οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και όσο το δυνατόν περιεκτικές χωρίς να ρωτάτε πράγματα που πιθανόν τα έχουν ρωτήσει κι άλλοι πριν από εσάς για να μας διευκολύνετε.

Το τόπικ θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι να συμπληρωθεί ένας ικανοποιητικός αριθμός ερώτησεων και έπειτα θα κλειδώσει.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Re: Ο Μπάνε Πρέλεβιτς στο Paokmania

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Η ερώτηση που θέλω να θέσω στον Πρόεδρο είναι η εξής:

Αν έχει πλάνο σχετικά με την αξιοποίηση των χώρων του γηπέδου
σχετικά με μπουτήκ , καφέ μπαρ , προχειρο φαγητό και ότι άλλο θα πρέπει να έχει ένα
σύγχρονο γήπεδο για να μπορεί να ικανοποιεί τους οπαδούς του.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Τσιμπίκο (όχι ότι έχεις άδικο αλλά) δεν είμαι πολύ σίγουρος αλλά νομίζω ότι αυτό είναι θέμα ΑΣ.

Εγώ θέλω να ρωτήσω 2 πραματάκια.
1) ΠΕΤΖΑ ΘΕΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΕ; (αυτό ο Μπάνε να το μεταβιβάσει)
2) Πως θα γίνει να μάθει την ομάδα να δουτάρει όπως αυτός;

Τίποτα άλλο.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

ΕΡΩΤΗΣΗ

"ΜΠΑΝΕ,ένιωθες την ίδια ηδονή που νιώθαμε κι εμείς,όταν ξεκινούσες με 6/6 τρίποντα απέναντι στα σκουλίκια????" :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Θα ήθελα να τον ρωτήσω αν μπορεί να μας πει κάποια νούμερα, τουτέστιν
α)ποιο θα είναι το φετινό μπάτζετ :?:
β)τι ποσό θα αγγίξουν οι παλαιές οφειλές που σκοπεύει να εξοφλήσει φέτος η διοίκηση :?:
γ)είχει πει πως αναμένει ο ΠΑΟΚ να καθαρίσει από χρέη σε 3 χρόνια. Με ποιες προϋποθέσεις και με ποιο πρόγραμμα :?: (πάλι με νούμερα αν είναι εφικτό πχ προσδοκώμενες κερδοφορίες, στόχος από διαρκείας, στόχος από χορηγίες, κατανομή των χρωστούμενων ανά χρονιά κτλ)

Τίγρη γερά, πόρωσέ μας
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

- Υπάρχει η σκέψη να υπαχθεί ο ΠΑΟΚ σε κάποια ειδική ρύθμιση χρεών, έστω και τμήματος αυτών?

- Υπάρχει περίπτωση υπέρβασης στο μπάτζετ πριν τα play-off της Ευρωλίγκας για να διεκδικήσει η ομάδα το όνειρο, ή κάτι τέτοιο θα θεωρηθεί πολύ επικίνδυνο ρίσκο?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

στην απλή εξίσωση για την χρήση κάθε έτους (από εδώ και πέρα): έσοδα-έξοδα=υπόλοιπο με θετικό πρόσημο το οποίο θα δίνεται όλο στην αποπληρωμή των χρεών, πόσο παραπάνω πρέπει να είναι τα έσοδα (σε σχέση με τα έξοδα) για να αποπληρωθούν τα χρέη σε 3 χρόνια?
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Armagedonas έγραψε:ΕΡΩΤΗΣΗ

"ΜΠΑΝΕ,ένιωθες την ίδια ηδονή που νιώθαμε κι εμείς,όταν ξεκινούσες με 6/6 τρίποντα απέναντι στα σκουλίκια????" :D :D :D :D

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Ποιος ειναι υπευθυνος για τα οικονομικα;Ποιος κανει το πλανο εξυγιανσης;

Πως θα προσπαθησει να καταπολεμησει τα φαινομενα βιας που υπηρχαν περσυ;

Σε ευχαριστουμε που ηρθες στη θεση σου , Τιγρη.Αυτο που εσπασε στο Ναντ,κολλα το και δεν θα χασεις.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Άλλος? :roll:
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

1) μπορει να υποσχεθει οτι σε 5 χρονια θα ειναι στο ΠΑΟΚ με μηδεν χρεη και με μια σοβαρη και αξιοπρεπη ομαδα?
2) ποσα ακριβως χρωσταμε σημερα? και αν τα θεωρει ελεγχομενα τα χρεη
3) ποιος ειναι ο στοχος της ομαδας για φετος και του χρονου? αν θεωρει οτι η 3η θεση ειναι στοχος ή ο στοχος ειναι η τετραδα
4) πως θα γινει να εχουμε καλυτερα φυτωρια με ατοφια ταλεντα? γιατι δε κανουμε συνεργασιες με ομαδες της βορειου ελλαδος για να τραβαμε οτι καλο εχουν...γιατι δε παιρνουμε ταλεντα απο μαντουλιδη κ.α. σχολεια και τα χανουμε απο τα λησκου...ειναι θεμα χρηματων ή θεμα οτι δεν εχουμε βαλει προπονητες να δουλευουν για εμας και ετσι ερχομαστε παντα δευτεροι?
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Υπάρχει ενδιαφέρον από χορηγούς;
Υπάρχει οικονομικό πλάνο ώστε να μην φεύγουν κι έρχονται παίκτες επειδή δεν παίρνουν τα λεφτά τους;
Ποιος θα ασχολείται με τα της διοργανώτριας αρχής;
Προχωράμε τις σχέσεις με την Ευρωλίγκα ώστε να έχουμε καλύτερη αντιμετώπιση μελλοντικά;
Τα καθήκοντα του κάθε στελέχους πότε θα ανακοινωθούν και πότε θα παρουσιαστούν τα πρόσωπα της διοίκησης και της οργάνωσης της ομάδος;
Υπάρχει σχέδιο για το παλατάκι ώστε να γίνει βιώσιμη η συντήρησή του και πως προωθείται η μπουτίκ;
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Δεν θα θέσω καμία ερώτηση για τον Bane
θέλω μόνο να του μεταφέρετε ότι τον ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου που με έκανε ΠΑΟΚ !
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μπανε, οταν πηρα το διαρκειας μου ανεφερα στις κοπελες του γραφειου της Καε τον ποθο παρα πολλων φιλαθλων για φανελες ρετρο με ονοματα σαν το δικο σου, του Κορφα, Μπαρλοου, Κουκ, Λεβινγκστον, Μπερι, Σαβιτς, Στογιακοβιτς κλπ. ετσι ωστε να εχει και μεγαλο οφελος οικονομικα η Καε.
Μου ειπαν οτι δεν ειναι και τοσο ευκολο λογω ενος μπερδεματος με το που ανηκει η μπουτικ οποτε θα μπορουσες να μας εξηγησεις κατα ποσο ειναι εφικτο κατι τετοιο, που εγω προσωπικα περιμενω εδω και χρονια?

Σε ευχαριστω που εδωσες οραμα και παλι
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

diniko80 έγραψε: μπορει να υποσχεθει οτι σε 5 χρονια θα ειναι στο ΠΑΟΚ με μηδεν χρεη και με μια σοβαρη και αξιοπρεπη ομαδα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”