Πληροφορίες για το πως θα κάνετε download το app θα βρείτε εδώ: http://tapatalk.com/mobile.php
Tapatalk powered
- Stallion
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Tapatalk powered
Ενεργοποιήθηκε σήμερα η λειτουργία του forum και μέσω της εφαρμογής tapatalk που υποστηρίζεται se iPhone - iPad, Android phones και blackberry για να σας κάνουμε πιο έυκολη τη συμμετοχή στο forum μέσω των κινητών σας συσκευών.
Πληροφορίες για το πως θα κάνετε download το app θα βρείτε εδώ: http://tapatalk.com/mobile.php

Re: Tapatalk powered
Στο Android market την έχει την εφαρμογή 1,99€...
Ξέρετε αν υπάρχει άλλος τρόπος -πιο οικονομικός
- να βάλεις μία εφαρμογή σε Xperia; 
Ξέρετε αν υπάρχει άλλος τρόπος -πιο οικονομικός
- kataramenos5
Χειρότεροι απο ντίλερ έχετε γίνει.Δε θα μας αφησετε να ησυχάσουμε πουθενά?Stallion έγραψε: ..για να σας κάνουμε πιο έυκολη τη συμμετοχή στο forum μέσω των κινητών σας συσκευών.
Απεξάρτηση απο το φόρουμ ΤΩΡΑ!!.
- crabsody_in_blue
Όπως έγραψα και στον Stallion δεν μπορώ να μπω με το iPad (για να γράψω) δυστυχώς. Μόνο για να διαβάσω. Έστειλα mail στους Tapatalk να δούμε τί θα μου πουν 
- crabsody_in_blue
έχεις απενεργοποιήσει τα pm από χρήστες του forum ? προσπαθώ να σου στείλω pm και μου λέει ο χρήστης δεν υπάρχειgika έγραψε:Στο Android market την έχει την εφαρμογή 1,99€...
Ξέρετε αν υπάρχει άλλος τρόπος -πιο οικονομικός- να βάλεις μία εφαρμογή σε Xperia;
Αδερφέ σου έστειλα πμ εγώ.. Απάντα από κει! Σου έστειλα και το μέιλ μου αν τυχόν δεν μπορέσεις να απαντήσεις από εδώ!
Εγω πάντως αν και κατέβασα στο iPad το tapatalk μπαίνω κανονικά με τον σαφάρι ΑΠΟ την κεντρική του paokmania στο forum.
Στο κινητο μου παλι (samsung galaxy s) που έχω android ... μπαίνω παλι με τον ίδιο τροπο. (1,99 στο android market
) δεν τα δίνω...
ΟΎΤΕ που θυμάμαι αν πλήρωσα την εφαρμογή στο iPad...
αν το εκανα ΚΑΚΏΣ.
ΤΕΣΠΑ ... Έχουμε και εφαρμογη... Πλέον
Στο κινητο μου παλι (samsung galaxy s) που έχω android ... μπαίνω παλι με τον ίδιο τροπο. (1,99 στο android market
ΟΎΤΕ που θυμάμαι αν πλήρωσα την εφαρμογή στο iPad...
ΤΕΣΠΑ ... Έχουμε και εφαρμογη... Πλέον
Tapatalk powered
Μόλις το βάλα στο iPhone και γαμαει το προγράμματακι....ειδικά για τους mod είναι εργαλείο τρελο!μπράβο ρε!Απο αυτο γράφω τώρα!
Re: Απ: Tapatalk powered
Στα "περισσότερα",πλέον εμφανίζει μια καρτέλα alert, ξέρει κανείς τι είναι;
Μόνο στο φόρουμ του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ στα αλλά όχι
Μόνο στο φόρουμ του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ στα αλλά όχι
- sakis_the_fraud
Παιδια δεν ξερω αν το γνωριζετε αλλα εδω και καιρο δεν παιρνουμε notifications απο το tapatalk. Μηπως πρεπει να γινει κανενα update;
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4