Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Στα του ματς δε μπορώ να πω και πολλά κυρίως λόγω άγνοιας. Οπότε το μόνο που περιμένω είναι να δω κόσμο στο Παλατάκι. Αν δεν έχει και τώρα, μη γκρινιάζουμε μετά για Κανώτες, παντελονάτους, Δρόσους, Κατσαρήδες, κλπ, κλπ...
πρεπει να παει πολυς κοσμος και προς το τελος του αγωνα να διωξει με γιουχα και οποιο μεσο υπαρχει περα απο τιμωρια της ομαδας τον κανωτα και το υπολοιπο συναφη του κατσαρη!!!
Το πώς η μπάλα δεν θα φτάσει στον Bagaric πρέπει να είναι η μεγάλη έγνοια αυτή τη στιγμή στο μυαλό του Σούλη. Η περισσότερο ευκίνητη πεντάδα μας, σε σχέση με το ματς του 1ου γύρου, είναι ένα πλεονέκτημα για τη φθορά του, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.
e8nos έγραψε:πρεπει να παει πολυς κοσμος και προς το τελος του αγωνα να διωξει με γιουχα και οποιο μεσο υπαρχει περα απο τιμωρια της ομαδας τον κανωτα και το υπολοιπο συναφη του κατσαρη!!!
Σε αυτην την κριση που βιωνει η ομαδα μας(αγωνιστικη οπαδικη) ειναι πολλη κακο να λεμε για γιουχες κ.τ.λ.
Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να παραστουμε μαζικα στο παλατακι για οικονομικη και ηθικη βοηθεια στο μπασκετ του ΠΑΟΚ.
ΥΓ. Αλωστε το μπασκετ παντα ηταν το αποκουμπη μας.
θέλω όσο τίποτα να φύγει ο Ανικανώτας, αλλά νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί τα καλά παιδιά να γκρεμίσουν το γήπεδο , έτσι κι αλλιώς πρωτοδικείου είναι και το καλοκαίρι τον κόβω να πηγαίνει πια στο σπιτάκι του.... το θέμα είναι ο κυρ Θανάσης, εκεί πρέπει να πέσει 'πίεση' να δώσει την ομάδα στον Μπάνε.
συμφωνώ ότι η στιγμή είναι στήριξης και μόνο , ώστε να διασφαλιστεί η 4η θέση και να διεκδικηθεί η τρίτη.
αν θέλετε γιουχάισμα να το κάνουμε σωστά, βρείτε ένα στιχάκι σύνθημα να ζητάμε ένα πεντάρι...
πάντως αν σε αυτό το ματς δε δω 4 χιλιάδες κόσμο, τελειώνει η υπόθεση Ευρώπη...και οι ελπίδες μου για στήριξη, αξιοπρέπεια, σταθερότητα, δυνατή ομάδα, δυνατό λαό. Θέλω να ελπίζω ότι επιτέλους ήρθε η ώρα για παρουσία όπως αξίζει στον Σούλη, στο Μάτζικ, στους παίκτες, στους λίγους που στηρίζουν, στον δικέφαλο στη φανέλα, σε όλους μας ρε ΠΑΟΚΙΑ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Δευ 21 Μαρ 2011, 23:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.