Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 5/2 17:00 nova3
Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 5/2 17:00 nova3
Χωρίς κόσμο. Νίκη για την τρίτη θέση. Α ρε μπασκετάκι...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 5/2 17:00 novasports3
Χωρίς κόσμο την Τετάρτη, χωρίς κόσμο το Σάββατο...Καλά πάμε....
Με κόσμο θα τους τσακίζαμε. Τώρα αλλάζει το πράγμα. Η ομάδα πάντως είναι σε φόρμα και πιστεύω ότι είναι καλύτερη από τον ρούλη. Θέλω να δω ένα σπουδαίο ματς και μια σπουδαία νίκη!
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Με κόσμο θα τους τσακίζαμε. Τώρα αλλάζει το πράγμα. Η ομάδα πάντως είναι σε φόρμα και πιστεύω ότι είναι καλύτερη από τον ρούλη. Θέλω να δω ένα σπουδαίο ματς και μια σπουδαία νίκη!
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 5/2 17:00 novasports3
Νίκη και με διαφορά για να καπαρώσουμε την 3η θέση.
Δυστυχώς θα πληρώσουμε την μαλ...κία κάποιων και θα χάσουμε την ευκαιρία για ένα γεμάτο γήπεδο. Κρίμα.
Δυστυχώς θα πληρώσουμε την μαλ...κία κάποιων και θα χάσουμε την ευκαιρία για ένα γεμάτο γήπεδο. Κρίμα.
- Aureliano Buendia
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 5/2 17:00 nova3
Τη μαλακία και την επίδειξη ισχύος του διαιτητη Χριστοδούλου, την ξεφτιλισμένη στάση των αρμόδιων πειθαρχικών οργάνων και την αδυναμία της διοίκησής μας να διεκδικήσει το ο,τιδήποτε, θα πληρώσουμε Κώστα.
Γενικά απορρίπτω πλήρως τη γελοία λογική να βρίσκουμε παντού αποδιοπομπαίους τράγους για τις μαλακίες που κάνουμε Κώστα, αλλά αυτά που συνέβησαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η τιμωρία που ακολούθησε και αντιστοίχως η ατιμωρησία για κάποιους άλλους, είναι από τα μεγαλύτερα τέτοιου στυλ σκάνδαλα που έχουν συμβεί τα τελευταία 10-15 χρόνια, από κάθε άποψη και κυρίως από νομική και είμαι αμετακίνητος σε αυτή μου τη γνώμη.
Απλώς δεν κουνήθηκε φύλλο λόγω του νεκρού πρωταθλήματος και της δικής μας ασημαντότητας εντός αυτού.
Γενικά απορρίπτω πλήρως τη γελοία λογική να βρίσκουμε παντού αποδιοπομπαίους τράγους για τις μαλακίες που κάνουμε Κώστα, αλλά αυτά που συνέβησαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η τιμωρία που ακολούθησε και αντιστοίχως η ατιμωρησία για κάποιους άλλους, είναι από τα μεγαλύτερα τέτοιου στυλ σκάνδαλα που έχουν συμβεί τα τελευταία 10-15 χρόνια, από κάθε άποψη και κυρίως από νομική και είμαι αμετακίνητος σε αυτή μου τη γνώμη.
Απλώς δεν κουνήθηκε φύλλο λόγω του νεκρού πρωταθλήματος και της δικής μας ασημαντότητας εντός αυτού.
Έτσι είναι. Άμα έχουν πετάξει από πριν τόνους λάσπης στο όνομά σου, μετά είναι εύκολο να σου φορτώσουν ένα περιστατικό ακόμα και μετά ένα περιστατικό ακόμα...
Ο Άρης φέτος είναι εξαιρετικά ασταθής απ' τα λίγα που έχω μάθει και φαίνεται να παίζει καλά κυρίως στην Ευρώπη παρά στην Ελλάδα. Ακόμα και χωρίς Λάζο μπορούμε να νικήσουμε, άλλωστε απ' την έδρα μας μόνο οι δυο βρικόλακες (κακώς) περνάνε.
Ο Άρης φέτος είναι εξαιρετικά ασταθής απ' τα λίγα που έχω μάθει και φαίνεται να παίζει καλά κυρίως στην Ευρώπη παρά στην Ελλάδα. Ακόμα και χωρίς Λάζο μπορούμε να νικήσουμε, άλλωστε απ' την έδρα μας μόνο οι δυο βρικόλακες (κακώς) περνάνε.
-
Πως γίνεται κάθε φορά πριν από ματς με τον Ρούλη να φεύγει και ένας βασικός και σημαντικός μας παίχτης δε μπορώ να το εξηγήσω...Πρώτα ο Σιμς, τώρα ο Λάζος? Όχι πως οφείλεται στη διαχρονική τους κωλοφαρδία, προς Θεού, κάτι τέτοιο μόνο εγώ (άντε και ο Πάλοκ με τον Αουρελιάνο) θα σκεφτόμασταν..Ελπίζω να μείνει έστω μόνο για αυτό το παιχνίδι ο Λάζος για να πάρουμε και τη διαφορά, γιατί η φρόντ-λάιν τους είναι πραγματικά αστεία και θα τους χτυπήσουμε εκεί. Αλλιώς, χωρίς Λάζο θα είμαι ευχαριστημένος και με μια απλή νίκη..
μια απλή νίκη με 20+ πόντους, δεν θέλουμε κάτι παραπάνω, μην είμαστε και πλεονέκτες...
PS: κώστα η απόφαση του χριστοδούλου να πάει στα αποδυτήρια είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ. δεν γινόταν τίποτα στο ματς (εκτός από τα γνωστά χαρτάκια και φτυσίματα που συμβαίνουν σε όλα τα γήπεδα). το γήπεδο ήταν ηρεμότατο (ξαναλέω σε σχέση με αυτά που ξέρουμε για ελλάδα). ο τύπος είναι ψυχοπαθής, τον είδα πώς κοίταγε το χρονόμετρο για να αποφασίσει αν πρεπει να εκτελέσει 2 βολές σε νεκρό χρόνο ο navarro στην σλοβενία λες και θα άλλαζε κάτι... είναι από τους ανθρώπους που νομίζουν οτι έχουν αναλάβει ένα έργο και πρέπει να το κάνουνε σωστά!!! έχουμε πήξει από δαύτους στην ελλάδα τόσα χρόνια (πάντα πάνε βάσει νόμου, αυτοί μόνο τα κάνουνε σωστά και νουθετούν τους άλλους, από ηθική δεν παίζει...)...

PS: κώστα η απόφαση του χριστοδούλου να πάει στα αποδυτήρια είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ. δεν γινόταν τίποτα στο ματς (εκτός από τα γνωστά χαρτάκια και φτυσίματα που συμβαίνουν σε όλα τα γήπεδα). το γήπεδο ήταν ηρεμότατο (ξαναλέω σε σχέση με αυτά που ξέρουμε για ελλάδα). ο τύπος είναι ψυχοπαθής, τον είδα πώς κοίταγε το χρονόμετρο για να αποφασίσει αν πρεπει να εκτελέσει 2 βολές σε νεκρό χρόνο ο navarro στην σλοβενία λες και θα άλλαζε κάτι... είναι από τους ανθρώπους που νομίζουν οτι έχουν αναλάβει ένα έργο και πρέπει να το κάνουνε σωστά!!! έχουμε πήξει από δαύτους στην ελλάδα τόσα χρόνια (πάντα πάνε βάσει νόμου, αυτοί μόνο τα κάνουνε σωστά και νουθετούν τους άλλους, από ηθική δεν παίζει...)...
ας απαντήσω κι εγώ μιας και τα "άκουσα" σχεδόν απ' όλους. Εχω πάψει να θεωρώ φυσιολογικό και ανάξιο τιμωρίας τα ελάχιστα κέρματα, το φτύσιμο, το ένα μπουκάλι, τα λέιζερ κλπ. Όχι, δεν το δέχομαι. Πρέπει επιτέλους να αλλάξουν κάποια πράγματα και να τιμωρούνται όλα τα παραπάνω "φυσιολογικά" φαινόμενα. Δυστυχώς βέβαια υπάρχει μεγάλη ατιμωρησία προς τους 2 "μεγάλους" και αυτό δίνει το "δικαίωμα" στους υπόλοιπους (κι εμείς μεταξύ αυτών) να νιώθουμε αδικημένοι. Δεν είμαι υπέρ των συμψηφισμων. Αυτοί δημιούργησαν πολλά στραβά και όχι μόνο στον αθλητισμό.
Επίσης δεν είμαι υπέρ της αποφυλάκισης κάποιου οπαδού επειδή έριξε μόνο μια φωτοβολίδα ή επειδή έσπασε μόνο ένα τζάμι κλπ. Αυτές οι καγκουριες πρέπει να κοπούν μαχαίρι.
Επίσης δεν είμαι υπέρ της αποφυλάκισης κάποιου οπαδού επειδή έριξε μόνο μια φωτοβολίδα ή επειδή έσπασε μόνο ένα τζάμι κλπ. Αυτές οι καγκουριες πρέπει να κοπούν μαχαίρι.
το να παίξεις χωρίς φιλάθλους τους μισούς αγώνες (4) από τους υπόλοιπους 8 -για αυτά τα έκτροπα- σε συνδυασμό με την γνωστή ανυπαρξία ρευστού σε ολόκληρη την Α1 είναι σαν να τελειώνεις από το χάρτη την ΚΑΕ (μια εκ των 3-4 μεγαλυτέρων της λίγκας σε εισητήρια) και συνάμα να βάζεις στη διαδικασία 12 παίκτες + τον προπονητή να διεκδικήσει τα χρήματά του από τα δικαστήρια (καλά αυτό σε εμάς γίνεται ούτως ή άλλως). WHAT A FUCK IS ESAKE FOR τότε????
αυτα τι σχέση έχουν με την τιμωρία μία ομάδας. Όποιος κάνει αξιόποινες πράξεις θα πρέπει να τιμωρείται ανεξάρτητα αν είναι μεγάλη ομάδα και ανεξάρτητα αν μείνουν απλήρωτοι οι υπάλληλοί της. Επαναλαμβάνω βέβαια ότι οι 2 "ξεφεύγουν"
αυτά στην ελλάδα. στην ελβετία ο τύπος που τρέχει με 200 και έχει εισόδημα 1 δις ευρώ πληρώνει 1 μύριο πρόστιμο και ο κάγκουρας που ξακαυλώνει με το κωλοφτιαγμένο του peugeot και βγάζει 30 χιλιάρικα θα πληρώσει ανάλογα με αυτά που έχει. αλλά τι λέω τώρα? ο νόμος είναι ΝΟΜΟΣ στην Ελλάδα. μη λέμε μαλακίες...
Σωστό εν μέρει αλλά αν κάποιος των 580€ τρέχει με 200 δεν πρέπει να τιμωρηθεί γιατί θα μείνουν χωρίς γάλα τα παιδάκια του?
Ας απαντήσει το νομικό τμήμα του φόρουμ...(κερκυραίος και ντένις)
Ας απαντήσει το νομικό τμήμα του φόρουμ...(κερκυραίος και ντένις)

καλά δε βγάζουμε άκρη. πάντως ξέρεις καλά οτι υπέρ των κάφρων εγώ δεν είμαι. αλλά πες μου διάβολε (πρέκας
) πώς ακριβώς τιμωρείται ο κάφρος αν η ομάδα παίζει κεκλεισμένων των θυρών????? ....
PS: δικαιοσύνη γαμι@λα, ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα.
και για να μην ξεχνιόμαστε [youtube]sfVgKPQe8t4[/youtube]

PS: δικαιοσύνη γαμι@λα, ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα.
και για να μην ξεχνιόμαστε [youtube]sfVgKPQe8t4[/youtube]
όσο με φτιάχνει αυτό το βιντεο άλλο τόσο με ρίχνει η απορία που βρίσκονται όλοι αυτοί στο υπόλοιπο πρωτάθλημα.