Πανσερραϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 0-2 Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Σχόλια και παραλειπόμενα Πανσανσερραικού-ΠΑΟΚ
Τι ώρα είναι η κλήρωση αύριο τώρα που απαγορεύτηκαν οι εκδρομές

-
Πανσανσερραϊκός???? Νόμιζα ότι αυτό ήταν το παρατσούκλι του αρούλη... Αλλάξτε τον τίτλο
- PAOKfanAthens
ΠΑΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ
ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ
ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ!!!
ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ
ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ!!!
Re: Σχόλια και παραλειπόμενα Πανσερραικού-ΠΑΟΚ
Απο εδώ και πέρα πρέπει να έχει και επαναληπτικό σε περίπτωση ισοπαλίας αν παίξουμε εκτός έδρας σωστά
ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

- Pegasus1589
Re: Σχόλια και παραλειπόμενα Πανσερραικού-ΠΑΟΚ
Ωραίο το πλάνο στο ακυρωθέν γκολ του Πανσερραϊκού, δείχνει αμέσως αφού έχει σπρώξει ο επιθετικός του Πανσερραϊκού. Το σπρώξιμο δε φαίνεται και αναρωτιέσαι γιατί το ακύρωσε.
Κλωτσοπατινάδα το παιχνίδι πάντως. Ο Φωτάκης την είχε άνετα την κίτρινη και ο Πανσερραϊκός μια κόκκινη.
Κλωτσοπατινάδα το παιχνίδι πάντως. Ο Φωτάκης την είχε άνετα την κίτρινη και ο Πανσερραϊκός μια κόκκινη.
Re: Σχόλια και παραλειπόμενα Πανσερραικού-ΠΑΟΚ 0-2
Προσωπικά κρατάω μονο την πρόκριση και τα δυο γκολ (κυρίως τη γκολάρα του Lino).
Πολύ τρέξιμο, αλλα καθόλου καθαρό μυαλό. Λάθη επί λαθών, ελάχιστα βάλαμε τη μπάλα κάτω. Ευτυχώς είχαμε και την τύχη με το μέρος μας, αν και δεν απειληθήκαμε σοβαρά, πλην της φάσης του ακυρωθέντος γκολ (αμφισβητούμενο, θα μπορούσε και να το μετρήσει).
Υπήρχαν βεβαια οι απουσίες, αλλα πραγματικά δε μου άρεσε που τρέχαμε χωρίς νόημα και ουσία, παίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι των σερραίων. Πολύ κλωτσιά εκατέρωθεν, κακό θέαμα.
Πάμε παρακάτω, σκληρή δουλειά, ραμμένα στόματα και πάμε να πεθάνουμε στο καραϊσκάκη.
ΠΑΟΚ ρε!
Πολύ τρέξιμο, αλλα καθόλου καθαρό μυαλό. Λάθη επί λαθών, ελάχιστα βάλαμε τη μπάλα κάτω. Ευτυχώς είχαμε και την τύχη με το μέρος μας, αν και δεν απειληθήκαμε σοβαρά, πλην της φάσης του ακυρωθέντος γκολ (αμφισβητούμενο, θα μπορούσε και να το μετρήσει).
Υπήρχαν βεβαια οι απουσίες, αλλα πραγματικά δε μου άρεσε που τρέχαμε χωρίς νόημα και ουσία, παίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι των σερραίων. Πολύ κλωτσιά εκατέρωθεν, κακό θέαμα.
Πάμε παρακάτω, σκληρή δουλειά, ραμμένα στόματα και πάμε να πεθάνουμε στο καραϊσκάκη.
ΠΑΟΚ ρε!
- paok kerkyra
ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ Γ@ΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΟΟΟΟΟΟΟ

Μέτριο παιχνίδι.Ο ΠΑΟΚ είχε αλλού το μυαλό του αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε στο τέλος να πάρει αυτό που θέλει.Στην άμυνα πρέπει να έχουμε σπάσει όλα τα ρεκόρ...Κορυφαίος μας ποδοσφαιριστής ο Βιτόλος.Λίγο πιο πίσω ο Λίνος και ο Αραμπατζής παρά τη μια λαλακία που έκανε στο τέλος...
Το γκολ του Πανσερραϊκού νομίζω ήταν φάουλ ενώ είχε ένα οφ σάιτ που δεν ήταν νομίζω.Τα άλλα όλα ήταν...Ο διαιτητής ήταν ανεκδιήγητος για ακόμη μια φορά.Έδινε φάουλ που δεν ήταν δεν έδινε φάουλ που ήταν δεν έδωσε καθαρή ΚΟΚΚΙΝΗ σε έναν κάστρο των σερρών ενώ ο Φωτάκης πρέπει να έκανε καμμιά 20 φάουλ και κάρτα δεν είδε.
Σημασία έχει πως το τρένο πάει καλά.Την Κυριακή είμαι περισσότερο αισιόδοξος από κάθε άλλη φορά....

Το γκολ του Πανσερραϊκού νομίζω ήταν φάουλ ενώ είχε ένα οφ σάιτ που δεν ήταν νομίζω.Τα άλλα όλα ήταν...Ο διαιτητής ήταν ανεκδιήγητος για ακόμη μια φορά.Έδινε φάουλ που δεν ήταν δεν έδινε φάουλ που ήταν δεν έδωσε καθαρή ΚΟΚΚΙΝΗ σε έναν κάστρο των σερρών ενώ ο Φωτάκης πρέπει να έκανε καμμιά 20 φάουλ και κάρτα δεν είδε.
Σημασία έχει πως το τρένο πάει καλά.Την Κυριακή είμαι περισσότερο αισιόδοξος από κάθε άλλη φορά....

- DimisK
- Επικοινωνία:
Η ομάδα έδειξε δείγματα ωριμότητας χωρίς να παίξει καν μπάλα. Αυτό είναι δείγμα μεγάλης ομάδας και είμαι πολύ χαρούμενος που ο ΠΑΟΚ απέδειξε σήμερα ότι άλλαξε επίπεδο. ΤΕΤΟΙΑ ματς δειχνουν μέταλλο μεγάλης ομάδας. Αν τους υποτιμούσαμε δεν θα είμασταν στα επίπεδα ωριμότητας που έπρεπε.
΄Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους και στον Σάντος που πάλι τους τα έχωσε!
Ρε παιδιά, πείτε μου κάτι: Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ;
Αποστόληηηηηηηηη, κράξε με!!!
ΥΓ: ΚΑΙ ΤΩΡΑ @ΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

΄Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους και στον Σάντος που πάλι τους τα έχωσε!
Ρε παιδιά, πείτε μου κάτι: Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ;

ΥΓ: ΚΑΙ ΤΩΡΑ @ΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

κακο παιχνιδι απο την ομαδα....ξεκινησε νωθρα αν και ειχε εναν υπεροχο κοσμο στο πλευρο της, ημερα εργασιμη 6000παοκια βρεθηκαν μεσα στο κρυο στο πλευρο της αρμαδας του σαντος.....
με ενα κοντρερας που εκανε 10 διωξιματα σε παικτη αντιπαλης ομαδας, ενα σορλεν να περπαταει εναν αραμπατζη να κανει τον ταντιτς μαγκα εναν φωτακη αλλου για αλλου χασαμε το κεντρο ευκολα.....ισορροπησαμε μετα το 10-15 και με ενα σημαντικο γκολ του λινο προηγηθηκαμε.....
με κριστιανο στη γραμμη χωρις βοηθειες και εντινιο χωρις γρηγορο ανεβασμα του φωτακη ειμασταν αναιμικοι παλι μπροστα.....αν προσθεσεις τα κωμικα φαουλ που μας σφυριζαν εμενε μονο ο υπεροχος βασιλακης να απειλει.....
διακριθεντες: βιτολο λινο βασιλης
απογοητευση: κοντρερας σορλεν
προχωραμε γιατι εχουμε ντερμπυ τη κυριακη και πρεπει να γαμησουμε το γαυρο οσο και αν αυτο φανταζει δυσκολο με τετοιες εμφανισεις........ισως τα παιδια κρατησαν δυναμεις...μακαρι

με ενα κοντρερας που εκανε 10 διωξιματα σε παικτη αντιπαλης ομαδας, ενα σορλεν να περπαταει εναν αραμπατζη να κανει τον ταντιτς μαγκα εναν φωτακη αλλου για αλλου χασαμε το κεντρο ευκολα.....ισορροπησαμε μετα το 10-15 και με ενα σημαντικο γκολ του λινο προηγηθηκαμε.....
με κριστιανο στη γραμμη χωρις βοηθειες και εντινιο χωρις γρηγορο ανεβασμα του φωτακη ειμασταν αναιμικοι παλι μπροστα.....αν προσθεσεις τα κωμικα φαουλ που μας σφυριζαν εμενε μονο ο υπεροχος βασιλακης να απειλει.....
διακριθεντες: βιτολο λινο βασιλης
απογοητευση: κοντρερας σορλεν
προχωραμε γιατι εχουμε ντερμπυ τη κυριακη και πρεπει να γαμησουμε το γαυρο οσο και αν αυτο φανταζει δυσκολο με τετοιες εμφανισεις........ισως τα παιδια κρατησαν δυναμεις...μακαρι