Ο ΠΑΟΚ των ονείρων μας
- nyxteridas
Ο ΠΑΟΚ των ονείρων μας
Ανοίγω ένα ότι να ναι τόπικ, επειδή ο ΠΑΟΚ δεν αφορά μόνο τον ξύπνιο μας, αλλά και τον ύπνο μας. Και μην μου πείτε ότι δεν έχετε δει ματσάκια όταν κοιμάστε ή διάφορα άλλα σκηνικά. Ο ΠΑΟΚ των ονείρων μας λοιπόν και περιμένω να καταγράψουμε τις ψυχεδελικές μας εμπειρίες
Λοιπόν ξεκινώ:
Ήμουνα λέει στην ευκαρπία με έναν φίλο μου, όπου ο ΠΑΟΚ έπαιζε με το σκουλήκι και η παράνοια του ονείρου, ήταν ότι το ματς ήταν μαγνητοσκόπηση (????????). Δηλαδή το είχαμε δει πριν στην τηλεόραση κανονικά (για την ιστορία κερδίσαμε με 2-1, ούτε στον ύπνο μας μπορούν να μας κερδίσουν) και μόλις τελείωσε πηγαμε να το ξαναδούμε κι από κοντά . Επίσης εντελώς άσχετη λεπτομέρεια, ότι οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων είχαν τραυματιστεί ενώ είχαν γίνει όλες οι αλλαγές, και για μας κάτω από τα δοκάρια βρισκόταν ο μακουκούλας (πρώην τηλεοπτική περσόνα στις εκπομπές του ραπτόπουλου). Αυτά τα ολίγα, τρέχω να επισκεφθώ κανα ψυχίατρο…
Λοιπόν ξεκινώ:
Ήμουνα λέει στην ευκαρπία με έναν φίλο μου, όπου ο ΠΑΟΚ έπαιζε με το σκουλήκι και η παράνοια του ονείρου, ήταν ότι το ματς ήταν μαγνητοσκόπηση (????????). Δηλαδή το είχαμε δει πριν στην τηλεόραση κανονικά (για την ιστορία κερδίσαμε με 2-1, ούτε στον ύπνο μας μπορούν να μας κερδίσουν) και μόλις τελείωσε πηγαμε να το ξαναδούμε κι από κοντά . Επίσης εντελώς άσχετη λεπτομέρεια, ότι οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων είχαν τραυματιστεί ενώ είχαν γίνει όλες οι αλλαγές, και για μας κάτω από τα δοκάρια βρισκόταν ο μακουκούλας (πρώην τηλεοπτική περσόνα στις εκπομπές του ραπτόπουλου). Αυτά τα ολίγα, τρέχω να επισκεφθώ κανα ψυχίατρο…
- ContrerasPablo
Re: Ο ΠΑΟΚ των ονείρων μας
nyxteridas έγραψε:Ανοίγω ένα ότι να ναι τόπικ, επειδή ο ΠΑΟΚ δεν αφορά μόνο τον ξύπνιο μας, αλλά και τον ύπνο μας. Και μην μου πείτε ότι δεν έχετε δει ματσάκια όταν κοιμάστε ή διάφορα άλλα σκηνικά. Ο ΠΑΟΚ των ονείρων μας λοιπόν και περιμένω να καταγράψουμε τις ψυχεδελικές μας εμπειρίες
Λοιπόν ξεκινώ:
Αδελφικό πουλί του σκότους ο ονειροκρίτης λέγει τα εξής.
Αν δεις παιχνίδι σε μαγνητοσκόπηση του ερπετού κάποιος παίχτης του θα φύγει για να αναβαθμιστεί.
Αν έχασε κιόλας είναι τραυματικό παιδικό βίωμα.
Κατά όπως λέγει στην σελίδα 333 ο superΟνειροκρίτης ήττα του Άρη απο τον ΠΑΟΚ σημαίνει μεγάλη λαχτάρα θα πάρεις.
Μήπως είδες τίποτα σε Τρίκαλα,Θρασύβουλο, τίποτα σε αλώνια στάρια τρακτέρ?
Αν είδες και το ιστορικό βουνό τότε κάποιος οδηγός θα δοξαστεί.

Τώρα αν είδες τον μακούλα κάτω απο τα δοκάρια στο Κεφάλαιο 69 εξηγεί σοφά η ιερά βίβλος του ονειροκρίτη
τόμος 3ος στην σελίδα 35 ότι βάζουν κακά λόγια στο στόμα τους για σένα οι εχθροί σου.
Στην περίπτωση αυτή πάρε τηλέφωνο το 100

Εμενα δεν ηταν ονειρο.Δεν μπορω να το χαρακτηρισω ονειρο αφου ημουν ξυπνιος.
Οποτε μαλλον προκειτε για οραμα.
Ειχα που λετε πιει κανα δυο ποτηρακια απο το καλο ρακι και την ειχα πεσει στον καναπε βλεποντας μια ταινια που δεν με ενδιεφερε και πολυ.Ζαλισμενος απο την δραση και την πλοκη της ταινιας ανασηκωθηκα να ξεξυπνησω και τοτε συναιβει το...
Μεχρι εκει θυμαμαι...τα υπολοιπα στις 19-5-2012

Ειχα που λετε πιει κανα δυο ποτηρακια απο το καλο ρακι και την ειχα πεσει στον καναπε βλεποντας μια ταινια που δεν με ενδιεφερε και πολυ.Ζαλισμενος απο την δραση και την πλοκη της ταινιας ανασηκωθηκα να ξεξυπνησω και τοτε συναιβει το...
Μεχρι εκει θυμαμαι...τα υπολοιπα στις 19-5-2012

- mesimvrinos
λοιπον ονοιρα δεν βλεπω εδω και καιρο οταν κοιμαμαι αλλα μπορω να πω τι ονοιρευομαι στον ξυπνιο μου
λοιπον ο ΠΑΟΚ των ονοιρων μου ειναι ο ΠΑΟΚ που θα ειναι διασημος σαν την μπαρτσελονα θα εχει τα κυπελα της ρεαλ παικτηκα θα ειναι σαν την μαντσεστερ του 1999 (αυτην προλαβα)θα εχει γηπεδο σαν το λα μπομπονερα και θα εχει τους ιδιους οπαδους που εχει τωρα!

λοιπον ο ΠΑΟΚ των ονοιρων μου ειναι ο ΠΑΟΚ που θα ειναι διασημος σαν την μπαρτσελονα θα εχει τα κυπελα της ρεαλ παικτηκα θα ειναι σαν την μαντσεστερ του 1999 (αυτην προλαβα)θα εχει γηπεδο σαν το λα μπομπονερα και θα εχει τους ιδιους οπαδους που εχει τωρα!

Rizla έγραψε:Εμενα δεν ηταν ονειρο.Δεν μπορω να το χαρακτηρισω ονειρο αφου ημουν ξυπνιος.
Μεχρι εκει θυμαμαι...τα υπολοιπα στις 19-5-2012![]()
![]()
Μάλιστα.
Αγαπητέ Ρίζλα
Άμα δεις στον ξύπνιο σου όραμα και είσαι ζαλισμένος απο την καταιγιστική δράση τότε τον Μάιο καλά θα είσαι.

- PABLO GARCIA1
Ο ΠΑΟΚ των (υγρών) ονείρων μου γ@μάει και δέρνει Ρεάλ,Μπάρτσα,Μάντσεστερ κ.λ.π. να χαμε να λέγαμε μεγαθήρια.
Τους δε γαβροβάζελους ούτε γυρνάει να τους κοιτάξει....
Τους δε γαβροβάζελους ούτε γυρνάει να τους κοιτάξει....
mesimvrinos έγραψε:λοιπον ονοιρα δεν βλεπω εδω και καιρο οταν κοιμαμαι αλλα μπορω να πω τι ονοιρευομαι στον ξυπνιο μου
Αν βλέπεις όνειρα ξυπνητός τότε αδερφέ σύντομα θα έχεις ραντεβού με την Σάντυ

26η Οκτωβριου 2020
Τελικος Διηπειρωτικου Κυπελλου
Τοπος - Γιοκοχάμα
Σταδιο Τοσίρο Μιφούνε
Θεατες 100,000
ΠΑΟΚ - Φλαμενγκο 3-0
(Παστελίνοβιτς 32, Τεμαχίνια 58, Γκαβλάου 90+)
Τοπος - Γιοκοχάμα
Σταδιο Τοσίρο Μιφούνε
Θεατες 100,000
ΠΑΟΚ - Φλαμενγκο 3-0
Hideguti έγραψε:
ΠΑΟΚ - Φλαμενγκο 3-0

- abc_o_ karpouzas
είμασταν όμως και λίγο τυχεροί....στο 0-0 εάν το σούτ του σερχιο τρομπόκε δεν έσκαγε στο δοκάρι δέν ξέρεις πως θα πήγενε ο αγώνας..

GORDON έγραψε:Hideguti έγραψε:
ΠΑΟΚ - Φλαμενγκο 3-0
![]()
![]()
![]()
Γκαβλάου...???!!! Ο Σάντος τον είχε φέρει????
![]()
![]()
Ε όχι Ρουμάνο ρεεεεεεεεεεεε

- PRAKTORINOS
Hideguti έγραψε:26η Οκτωβριου 2020
Τοπος - Γιοκοχάμα
Σταδιο Τοσίρο Μιφούνε
Θεατες 100,000
ΠΑΟΚ - Φλαμενγκο 3-0
free4 έγραψε:GORDON έγραψε:Γκαβλάου...???!!! Ο Σάντος τον είχε φέρει????
Ε όχι Ρουμάνο ρεεεεεεεεεεεε...
O Μarcelinio Gavlau
(Marcel da Costa Arandes Venelzulado Gavlaoglou dos Santos)
θα είναι Πορτογάλος νατουραλιζέ, α' ζώνης
με πατέρα από το Porto de Galinhas και μητέρα από τη Βενετσουέλα.
Μετά τη λήξη της καριέρας του
θα πουλάει μικροπράγματα στο e-bay
για να εξασφαλίσει τα προς το ζην.
http://myworld.ebay.com/gavlau
Θα περιμένω με ανυπομονησία τη στιγμή
που θα βρεθεί στην ανάγκη να ξεπουλήσει
το μετάλλιο από τον τελικό του διηπειρωτικού
που θα κερδίσει με τη φανέλα τού ΠΑΟΚ.
- soflodoras
Επειδη δεν με ξερετε να σας πω 2 πραγματακια για μενα.
Πρωτον ειμαι ταπητοκαθαριστης (πλενω τα χαλια του κοσμου και με τα λεφτα που βγαζω παιρνω διαρκειας) και στον υπνο μου παραδοσιακα τα ονειρα μου τα ζω τοσο που μιλαω δυνατα.
Ετσι λοιπον και ενω κοιμομουν με γκομενακι πιανοντας στα αγρια μεσανυχτα σφιχτα το μπουτακι της ακολουθει ο εξης διαλογος:
- "καμενος" : Τα χαλια σου θα τα δινεις στο δεξι μπακ.
- "τρομαγμενη κορασις" : Τι? Σε ποιον?
- "θυμωμενος καμενος" : Στο ΔΕΞΙ μπακ!!! ΤΟΝ ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ!
- "νεανις" : χαχαχαχαχαΧΑΧΑΧΑΧαχαχαχαχαχαχαχα
Πρωτον ειμαι ταπητοκαθαριστης (πλενω τα χαλια του κοσμου και με τα λεφτα που βγαζω παιρνω διαρκειας) και στον υπνο μου παραδοσιακα τα ονειρα μου τα ζω τοσο που μιλαω δυνατα.
Ετσι λοιπον και ενω κοιμομουν με γκομενακι πιανοντας στα αγρια μεσανυχτα σφιχτα το μπουτακι της ακολουθει ο εξης διαλογος:
- "καμενος" : Τα χαλια σου θα τα δινεις στο δεξι μπακ.
- "τρομαγμενη κορασις" : Τι? Σε ποιον?
- "θυμωμενος καμενος" : Στο ΔΕΞΙ μπακ!!! ΤΟΝ ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ!
- "νεανις" : χαχαχαχαχαΧΑΧΑΧΑΧαχαχαχαχαχαχαχα
Τα χάλια σου ή τα χαλιά σου
Ευτυχώς δεν ξύπνησα κανένα από τα γέλια και δε μου βγήκαν ξυνά
Υ.Γ. στην Γαλλία ανησυχούσαν για τον Πολωνό υδραυλικό, εμείς ανησυχούμε για το Πολωνό ταπητοκαθαριστή

Ευτυχώς δεν ξύπνησα κανένα από τα γέλια και δε μου βγήκαν ξυνά
Υ.Γ. στην Γαλλία ανησυχούσαν για τον Πολωνό υδραυλικό, εμείς ανησυχούμε για το Πολωνό ταπητοκαθαριστή