PAOK RETRO GAME - 2η αγωνιστική, 16/11/09

Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

PAOK RETRO GAME - 2η αγωνιστική, 16/11/09

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

PAOK RETRO GAME
2η αγωνιστική, 16/11/2009
By Praktorinos.

Ένα έθιμο που συνηθιζόταν κάποτε.
Μέρες γιορτινές στην Τούμπα και δύο ποδοσφαιριστές εύχονται "Καλή Χρονιά" στους φιλάθλους,
μέσα από τον φωτογραφικό φακό.

Εικόνα

Ποια χρονιά όμως;
Α. 1980
Β. 1981
Γ. 1982
Δ. 1983

Θυμίζω ότι οι απαντήσεις στέλνονται μόνο με e-mail στο paokretrogame@gmail.com.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συνέχεια του παιχνιδιού έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι στο Paokmania
(ανεξαρτήτως συμμετοχής τους κατά την πρώτη ερώτηση),
πλην των gash4, Gordon, Praktorinos και των συγγενών τους μέχρι 35ου βαθμού.

Βαθμός δυσκολίας : 3

Re: PAOK RETRO GAME - 2η αγωνιστική, 16/11/09

Δημοσίευση από lefis »

έφυγε η απάντηση.
brιgate4

Δημοσίευση από brιgate4 »

Απάντησα.Αρκετά δύσκολη ερώτηση με βαθμό 3 δηλ. στο 5 τι θα μας βάλετε? :o
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν με παίρνει να συμμετέχω στο παιχνίδι, εκτός αν το παίζω τζοκερ...

Οι ημερομηνίες που λέτε ήταν απο 11 έως 14 χρόνια πριν γεννηθώ...! Λέτε να μπορώ να τις απαντησω?? Ή μηπως θα τύχει και θα πέσω πάνω σε μια εφημερίδα της εποχής και θα μπορέσω να βρω τις απαντήσεις??

Γενικά, αυτό το παιχνίδι, μοιάζει με ξεσκόνισμα της μνήμης των παλιών...

Πιστεύω ότι πιο ευεργετικό θα ήταν απλά να διαβάζω την ιστορία που παρουσιάζεται κάθε φορά και την απάντηση της, παρά να ποντάρω στην τύχη...
Άβαταρ μέλους
hxc4life

Δημοσίευση από hxc4life »

Απαντησα
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Απάντησα και εγώ με πολλές επιφυλάξεις.
(1η ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ)

Τι μας έκανες ρε PRAKTORINE μεσημεριάτικα.
brιgate4

Δημοσίευση από brιgate4 »

gika έγραψε:Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν με παίρνει να συμμετέχω στο παιχνίδι, εκτός αν το παίζω τζοκερ...

Οι ημερομηνίες που λέτε ήταν απο 11 έως 14 χρόνια πριν γεννηθώ...! Λέτε να μπορώ να τις απαντησω?? Ή μηπως θα τύχει και θα πέσω πάνω σε μια εφημερίδα της εποχής και θα μπορέσω να βρω τις απαντήσεις??

Γενικά, αυτό το παιχνίδι, μοιάζει με ξεσκόνισμα της μνήμης των παλιών...

Πιστεύω ότι πιο ευεργετικό θα ήταν απλά να διαβάζω την ιστορία που παρουσιάζεται κάθε φορά και την απάντηση της, παρά να ποντάρω στην τύχη...

Όχι ρε συ λίγο προσεκτικός να είσαι στις παλιές φωτό και αν έχεις καλή μνήμη.Τι νομίζεις πως ζήσαμε τη δεκαετία του '70 και του '80 καλά? Σκοπός δεν είναι η νίκη σε αυτό το παιχνίδι αλλά η ιστορία του ΠΑΟΚ.Φαντάζεσαι το κουίζ να είχε ερωτήσεις μόνο για τον Φραντζέσκο κ τον Ζαγοράκη?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Γκίκα εκείνη την χρονιά και εγώ δεν είχα ιδέα τι ήταν το ποδόσφαιρο!
Το παιχνίδι λέγεται ρετρό συνεπώς θα έχει κυρίως τέτοιες ερωτήσεις αλλά όχι μόνο απο τα παλιά.
Σε τέτοιες περιπτώσεις χρήσιμο είναι το ίντερνετ για ψάξιμο αλλά όλο και κάποιος παλιός που σίγουρα θα θυμάται περισσότερα πράγματα.
Μπορείς να ζητήσεις βοήθεια απο τον οποιοδήποτε εκτός απο μένα γιατί την απάντηση δεν την ξέρω! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μα... και για τον Φραντζέσκο που λέει ο αδερφός πιο πάνω, πάλι δεν ξέρω!! ;)

Βλέπεις είμαι γεννημένος του 94... Και αν και ΠΑΟΚτσάκι απο κουνια, η μνήμη δεν με βοηθάει να θυμάμαι παλιά γεγονοτα... Αν εξαιρέσεις κάτι αναμνήσεις απο ΠΑΟΚτσήδικα δώρα που μου έκανε ο μπαμπάς, έχω μονο μπερδεμένες μνημες απο όσα ματς είχα πάει μικρός, λες και τα έζησα όλα στο ίδιο 90λεπτο...!Οι γνώσεις μου αρχίζουν απο την εποχή που ακουγόταν όλοι οι Οτι να ναι για πρόεδροι (Ιβαν ο τρομερος, Καπεταν Γιαννούλης κτλ).

Εξαιρείται ένα συλλαλητήριο έξω απο την Αγία Σοφία, για τον Μπατατούδη! Το πρώτο μου συλλαλητήριο... Θυμάμαι το "Τραλαλα τραλαλα Μπατατούδη π@@σταρά..." και τον μπαμπά μου να μου κλείνει τα αυτιά... :mrgreen: Μετά ακολούθησε πορεία μέχρι την ΔΕΘ και τα γραφεία της Ιντερσατ (αν δεν κάνω λάθος) και όταν αρχισαν να πέφτουν κατι μολοτοφ και να σπάνε τζάμια ο φαδερ με πήρε και φύγαμε... :cry: Δεν θυμάμαι πότε ήταν αλλά ήμουν σίγουρα μικρός!! 8-)

Οπότε πιστεύω ότι δεν ανοικω εδώ.. Οπως είπες το παιχνιδι λέγεται Ρέτρο, και οι ερωτήσεις για το κοντινό παρελθον θα είναι λίγες... Αλλά και απο αυτές, πάλι δεν ξερω αρκετές!
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Gika μην αισθάνεσαι άσχημα αδελφέ μου, ... στο http://www.paokmedia.com/ έχει αρκετά retro video.

Νομίζω για όλους τους νέους που δεν έχουν καθόλου εικόνες απο εκείνες τις χρονιές δεν θα ήταν άσχημα να μορφωθούν λίγο, ... βλέποντάς τα.

Το παιχνίδι πάντως τα σπάει, ... και σημασία έχει η συμμετοχή ... ακόμα και λάθος αν απαντήσει κανείς δεν σημαίνει πως είναι λιγότερο ΠΑΟΚ.
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ PRAKTORINOS & GORDON. :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Zorro4 έγραψε:Το παιχνίδι πάντως τα σπάει, ... και σημασία έχει η συμμετοχή ... ακόμα και λάθος αν απαντήσει κανείς δεν σημαίνει πως είναι λιγότερο ΠΑΟΚ.

Ζορρό το θέμα δεν είναι ότι δεν μ' αρέσει να χάνω και δεν θέλω να συμμετάσχω... Σαφώς και μετράει πιο πολύ η συμμετοχή απο τη νική..! Αλλά προσωπικά, δεν μ' αρέσει να αφήνω τίποτα στην τύχη... Και οι πρώτες δύο ερωτήσεις-αγωνιστηκές, με αναγκάζουν να κάνω αυτό ακριβώς που δεν θέλω... Να ελπίζω να μου χαμογελάσει η πουτάνα η τυχη...!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Προτιμώ να βλέπω τον κόσμο σαν μια παρτίδα σκάκι, παρά σαν ένα δελτίο λότο..!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πιστεύω πως πρέπει να απάντησα από τους πρώτους (15.03).
Τώρα για την απάντηση.. ο Θεός, η ψυχή Του και οι Πρακτορινος και Γκόρντον!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Ρε Gika :shock: ... τρέχα δες κανα retro video που σε είπα και άσε το σκάκι για τους ρούληδες ρε ... :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Retro game 2009-10”