Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 22/11 16.00
Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 22/11 16.00
Το πρωτάθλημα συνεχίζεται και μάλιστα με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.
Θεωρώ δεδομένο πλέον το γεμάτο παλατάκι και από εκεί και πέρα έχω μια κρυφή ελπίδα μέσα μου.
Εγώ γιατί έχω και μια φανερή ελπίδα;
Θεωρώ δεδομένο πλέον το γεμάτο παλατάκι και από εκεί και πέρα έχω μια κρυφή ελπίδα μέσα μου.
Εγώ γιατί έχω και μια φανερή ελπίδα;
- sidpanos
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 14/11/2009 Α1-4η Αγωνιστική
και να χάσουμε δεν έγινε τίποτα..μετά τα πλέι οφς κάνεις την σούμα...
μακαρι να μπορουσα να ειμαι παλι στο παλατακι..αλλα γ@μιουνται τα φροντηστηρια και το εκπαιδευτικο συστημα με τα διαγωνισματα του..οσοι θα ειστε εκει φωναξτε και για μενα..
οσο για το αγωνιστηο κομματι..ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ..τα παιδια θα παλεψουν πολυ πιστευω αλλα ειναι εμφανη η διαφορα ποιοτητας των παιχτων..ΑΣ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ..

οσο για το αγωνιστηο κομματι..ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ..τα παιδια θα παλεψουν πολυ πιστευω αλλα ειναι εμφανη η διαφορα ποιοτητας των παιχτων..ΑΣ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ..

- KalamarGiannis
Τα παιδιά θα μας έχουν 7.000+ εκεί ...και δεν φοβούνται κανέναν και τίποτα, είδαμε σήμερα
είναι μαχητές, πιστεύουν,αγωνίζονται, έχουν προπονητή που στήνει σωστά από πριν, με προσανατολισμό,
και διαβάζει και το ματς...
όλα τα παραπάνω θα κάνουν τις μαιμούδες που πηδάνε(τσίλι σόφο κτλ.) να ιδρώσουν πολύ στον αγώνα...
και ο κλαψομ...νης προπονητής θα κλαίγεται ως συνήθως για κορακίστικα σφυρίγματα
παιδιά δεν ξέρω έχω μια αισιοδοξία για το Σάββατο..πάμε σαν ΠΑΟΚ για τη νίκη !!
είναι μαχητές, πιστεύουν,αγωνίζονται, έχουν προπονητή που στήνει σωστά από πριν, με προσανατολισμό,
και διαβάζει και το ματς...
όλα τα παραπάνω θα κάνουν τις μαιμούδες που πηδάνε(τσίλι σόφο κτλ.) να ιδρώσουν πολύ στον αγώνα...
και ο κλαψομ...νης προπονητής θα κλαίγεται ως συνήθως για κορακίστικα σφυρίγματα
παιδιά δεν ξέρω έχω μια αισιοδοξία για το Σάββατο..πάμε σαν ΠΑΟΚ για τη νίκη !!

εγω παντως θα ειμαι εκει.....γιατι αυτη η ομαδα μου εχει δωσει οραμα 

- Pegasus1589
Από το πρωί της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου 2009, ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τους αγώνες του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 (Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 7μ.μ) και την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 4.30μ.μ).
Οι φίλοι του ΠΑΟΚ, έδειξαν από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον τους και προμηθεύονται ήδη τα εισιτήριά τους, δείχνοντας για μία ακόμη φορά την αγάπη τους για την ομάδα, αλλά και εκμεταλλευόμενοι τις προνομιακές τιμές που υπάρχουν για όσους αγοράσουν εισιτήρια και για τα δύο παιχνίδια.
Οι τιμές των εισιτηρίων για τους αγώνες ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός είναι...
Οι φίλαθλοι που θα αγοράσουν εισιτήρια και για τα δύο παιχνίδια, θα αποκτήσουν το εισιτήριό τους για τον αγώνα Κυπέλλου, στην προνομιακή τιμή των 5€.
Για όσους προμηθευτούν εισιτήρια μόνο για έναν από τους δύο αγώνες, οι τιμές είναι...
Για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική της Α1 (Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2009)
20€ για τα διαζώματα 108, 109, 110 και 111
15€ για όλα τα υπόλοιπα διαζώματα του γηπέδου (εκτός των VIP)
10€ για τα μέλη των συνδέσμων
Ισχύουν και παιδικά εισιτήρια (5€)
Για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου)
10€ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου (εκτός των VIP)
5€ για τα μέλη των συνδέσμων
Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το PAOK Sports Arena, Δευτέρα με Παρασκευή (10π.μ - 8μ.μ).
Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται μέχρι και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009.
http://www3.paokbc.gr/news/news/1002
Οι φίλοι του ΠΑΟΚ, έδειξαν από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον τους και προμηθεύονται ήδη τα εισιτήριά τους, δείχνοντας για μία ακόμη φορά την αγάπη τους για την ομάδα, αλλά και εκμεταλλευόμενοι τις προνομιακές τιμές που υπάρχουν για όσους αγοράσουν εισιτήρια και για τα δύο παιχνίδια.
Οι τιμές των εισιτηρίων για τους αγώνες ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός είναι...
Οι φίλαθλοι που θα αγοράσουν εισιτήρια και για τα δύο παιχνίδια, θα αποκτήσουν το εισιτήριό τους για τον αγώνα Κυπέλλου, στην προνομιακή τιμή των 5€.
Για όσους προμηθευτούν εισιτήρια μόνο για έναν από τους δύο αγώνες, οι τιμές είναι...
Για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική της Α1 (Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2009)
20€ για τα διαζώματα 108, 109, 110 και 111
15€ για όλα τα υπόλοιπα διαζώματα του γηπέδου (εκτός των VIP)
10€ για τα μέλη των συνδέσμων
Για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου)
10€ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου (εκτός των VIP)
5€ για τα μέλη των συνδέσμων
Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το PAOK Sports Arena, Δευτέρα με Παρασκευή (10π.μ - 8μ.μ).
Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται μέχρι και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009.
http://www3.paokbc.gr/news/news/1002
Κι αν για κάποιον λόγο τελικά γίνουν παιχνίδια, ας διορθωθεί ο τίτλος καθώς πλέον το ματς γίνεται (?) Κυριακή κι όχι Σάββατο!
kass απ το σ/κ κυκλοφορούν δημοσιεύματα για ενδεχόμενη απεργία, αλλά προς το παρόν ΕΣΑΚΕ, EOK, το συνδρομητικό αλλά και οι 2 ΚΑΕ αναφέρουν ότι το ματς θα γίνει την Κυριακή 15/11, στις 19 ... οπότε περιμένουμε...
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 15/11/2009,19:00 (?)
επειδη φετος στο μπασκετ αποδειχτηκα γκαντεμης, ελπιζω να εξαργυρωσω επιτελους για πρωτη φορα το διαρκειας μου! αν ισχυουν αυτα kass...
με πανελληνιο πηγα απέξω και φαγαμε πορτα απο τους μπατσους
με αεκ στο κυπελο ημουν σαλονικη και αναβληθηκε
με ρουλη στο 35αρι δεν μπορεσα λογω δουλειας
θελω γαυροοοοοοοο!!!!

με πανελληνιο πηγα απέξω και φαγαμε πορτα απο τους μπατσους
με αεκ στο κυπελο ημουν σαλονικη και αναβληθηκε
με ρουλη στο 35αρι δεν μπορεσα λογω δουλειας
θελω γαυροοοοοοοο!!!!

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 15/11/2009,19:00 (?)
Θα σαι σ/κ Σαλόνικα...? Άμα είναι να κανονίσω κανά ταξιδάκι, μιας και θ αναβληθεί το ματς....