Καλύτερος παίκτης στο ρόστερ του Π.Α.Ο.Κ. (από νέους)
Καλύτερος παίκτης στο ρόστερ του Π.Α.Ο.Κ. (από νέους)
makran iliadis.2os o baiano.oloi oi alloi apla einai sardeles
hhuhuuh

- midenistis
- Επικοινωνία:
- thanasisp04
μπαλαφα φυσικα,γιατι η ομαδα χωρις μπαλαφα δεν βλεπεται.αν θυμαστε το ματς με τον τελη στο πρωτο που δεν επαιζε δεν βλεπομασταν.μπηκε στο δευτερο και ανεβηκε η ομαδα εντελως.απο 19 χρονων παιζει κοφτης μονος στον Π.Α.Ο.Κ.βασικος και κραταει το κεντρο.εχει τα περισσοτερα κλεψιματα στο πρωταθλημα,και απο τοτε που εχει και δευτερο κοφτη (μπαιανο),φανηκε ακομα περισσοτερο ποσο καλος ειναι.δεν λεω οτι ο ηλιαδης δεν ειναι καλος,αλλα αν τον βαλεις να παιξει μονος κοφτης,θα εχουμε σοβαρο προβλημα.ο μπαλαφας ειναι πιο πληθωρικος.απλα σκεφτειτε ολοι σας τον Π.Α.Ο.Κ. με μοναδικο 6αρι τον ηλιαδη.στο ποδοσφαιρο το σημερινο αυτη η θεση ειναι η πιο σημαντικη μετα το τερμα.γι'αυτο πρεπει να ειμαστε πιο προσεκτικοι και να μην αποδοκιμαζουμε με το παραμικρο καποιον παικτη.στη θεση του μπαλαφα αν ηταν καποιος αλλος,δεν θα μπορουσε ουτε μπαλα να ακουμπησει με τοση γιουχα που εχει φαει.αυτος δεν μασαει ομως ,κι'αυτο ειναι ενα ακομα συν του.να ξερετε οτι οποιος προπονητης και να ερθει στην ομαδα ο μπαλαφας θα ειναι ο τελευταιος που θα φυγει,γιατι τον πιστευει και ο θοδωρος πολυ.καποια μερα θα φορεσει και το περιβραχιονιο και θα με θυμηθειτε,οσο κι'αν σας φαινεται οτι σας λεω βλακειες.συγνωμη για τη φλυαρια μου,αλλα αυτο το πραγμα στον Π.Α.Ο.Κ.παντα με πληγωνε.να τα ακουν παντα δηλαδη παικτες που δεν πρεπεινα τα ακουν.εχουμε χασει πολλους παικτες ετσι αδικα.αυτα.... 

- midenistis
- Επικοινωνία:
- trelogiatros
Ορφανός ή Μουμίν ο χειρότερος, γιάνκο? Η κόντρα είναι σκληρή!
Όσο για τον καλύτερο εγώ ψήφισα Μπαϊάνο γιατί ο Ηλιάδης δεν έπαιξε καθόλου ως χαφ φέτος για να αξιολογηθεί, και από όσους είδαμε ο Μπαϊάνο ήτανε ανώτερος. Όσο για τους υπόλοιπους δεν υπάρχει θέμα. Ο Μπαλάφας πάντως είναι φαινόμενο, καθώς όλοι οι προπονητές από τότε που πρωτοήρθε επί Καραγεωργίου στον ΠΑΟΚ φαίνεται να τον εμπιστεύονταν και έπαιξε βασικός κατευθείαν. Δεν ξέρω πώς εξηγείται τόση εμπιστοσύνη, αλλά προσωπικά δεν με πείθει το παλικάρι. Ωστόσο χαίρομαι να διαβάζω εναλλακτικές απόψεις όπως αυτή του φίλου Δαμανάκη
Όσο για τον καλύτερο εγώ ψήφισα Μπαϊάνο γιατί ο Ηλιάδης δεν έπαιξε καθόλου ως χαφ φέτος για να αξιολογηθεί, και από όσους είδαμε ο Μπαϊάνο ήτανε ανώτερος. Όσο για τους υπόλοιπους δεν υπάρχει θέμα. Ο Μπαλάφας πάντως είναι φαινόμενο, καθώς όλοι οι προπονητές από τότε που πρωτοήρθε επί Καραγεωργίου στον ΠΑΟΚ φαίνεται να τον εμπιστεύονταν και έπαιξε βασικός κατευθείαν. Δεν ξέρω πώς εξηγείται τόση εμπιστοσύνη, αλλά προσωπικά δεν με πείθει το παλικάρι. Ωστόσο χαίρομαι να διαβάζω εναλλακτικές απόψεις όπως αυτή του φίλου Δαμανάκη
- midenistis
- Επικοινωνία:
- thanasisp04
- midenistis
- Επικοινωνία:
moumin mexri kokalo!!!!
oxi sthn propaganda tou hliadh!!!!!!!!!!!!!!
stis kryes meres tou xhmona kapou tha ton foresoume kai to moumin...ton hliadh th na ton kanoume na ton exoyme na trexei kai na mazeyei ta asymazeyta???
enw mes sthn genikh anarxia tou kentrou o moumin teriazei kalytera

stis kryes meres tou xhmona kapou tha ton foresoume kai to moumin...ton hliadh th na ton kanoume na ton exoyme na trexei kai na mazeyei ta asymazeyta???
enw mes sthn genikh anarxia tou kentrou o moumin teriazei kalytera