Καλύτερος παίκτης στο ρόστερ του Π.Α.Ο.Κ. (από νέους)

invader

Καλύτερος παίκτης στο ρόστερ του Π.Α.Ο.Κ. (από νέους)

Δημοσίευση από invader »

makran iliadis.2os o baiano.oloi oi alloi apla einai sardeles :D hhuhuuh
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Ο Στελάκης φυσικά!!!
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

κάτω από τα 6 αστέρια μας μπορείτε να βάλετε και μία επιλογή <<τα μυαλά μου πονάνε>> ???
DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

μπαλαφα φυσικα,γιατι η ομαδα χωρις μπαλαφα δεν βλεπεται.αν θυμαστε το ματς με τον τελη στο πρωτο που δεν επαιζε δεν βλεπομασταν.μπηκε στο δευτερο και ανεβηκε η ομαδα εντελως.απο 19 χρονων παιζει κοφτης μονος στον Π.Α.Ο.Κ.βασικος και κραταει το κεντρο.εχει τα περισσοτερα κλεψιματα στο πρωταθλημα,και απο τοτε που εχει και δευτερο κοφτη (μπαιανο),φανηκε ακομα περισσοτερο ποσο καλος ειναι.δεν λεω οτι ο ηλιαδης δεν ειναι καλος,αλλα αν τον βαλεις να παιξει μονος κοφτης,θα εχουμε σοβαρο προβλημα.ο μπαλαφας ειναι πιο πληθωρικος.απλα σκεφτειτε ολοι σας τον Π.Α.Ο.Κ. με μοναδικο 6αρι τον ηλιαδη.στο ποδοσφαιρο το σημερινο αυτη η θεση ειναι η πιο σημαντικη μετα το τερμα.γι'αυτο πρεπει να ειμαστε πιο προσεκτικοι και να μην αποδοκιμαζουμε με το παραμικρο καποιον παικτη.στη θεση του μπαλαφα αν ηταν καποιος αλλος,δεν θα μπορουσε ουτε μπαλα να ακουμπησει με τοση γιουχα που εχει φαει.αυτος δεν μασαει ομως ,κι'αυτο ειναι ενα ακομα συν του.να ξερετε οτι οποιος προπονητης και να ερθει στην ομαδα ο μπαλαφας θα ειναι ο τελευταιος που θα φυγει,γιατι τον πιστευει και ο θοδωρος πολυ.καποια μερα θα φορεσει και το περιβραχιονιο και θα με θυμηθειτε,οσο κι'αν σας φαινεται οτι σας λεω βλακειες.συγνωμη για τη φλυαρια μου,αλλα αυτο το πραγμα στον Π.Α.Ο.Κ.παντα με πληγωνε.να τα ακουν παντα δηλαδη παικτες που δεν πρεπεινα τα ακουν.εχουμε χασει πολλους παικτες ετσι αδικα.αυτα.... :?:
Άβαταρ μέλους
Simos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Simos »

theoro pos ine o iliadis. :D :) :shock: :? :x :P :evil: :twisted: :!: :?:
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

thanasisp04 έγραψε:κάτω από τα 6 αστέρια μας μπορείτε να βάλετε και μία επιλογή <<τα μυαλά μου πονάνε>> ???

Να το βάλω?
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Χαχα εξάλλου και αυτός μπορεί ρε .. αφού είναι αντμίν έλεος!

Εγώ δεν ξέρω ποιός είναι ο καλύτερος .. αλλά ο χειρότερος είναι ο Ορφανός!
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Δημοσίευση από trelogiatros »

Ορφανός ή Μουμίν ο χειρότερος, γιάνκο? Η κόντρα είναι σκληρή!

Όσο για τον καλύτερο εγώ ψήφισα Μπαϊάνο γιατί ο Ηλιάδης δεν έπαιξε καθόλου ως χαφ φέτος για να αξιολογηθεί, και από όσους είδαμε ο Μπαϊάνο ήτανε ανώτερος. Όσο για τους υπόλοιπους δεν υπάρχει θέμα. Ο Μπαλάφας πάντως είναι φαινόμενο, καθώς όλοι οι προπονητές από τότε που πρωτοήρθε επί Καραγεωργίου στον ΠΑΟΚ φαίνεται να τον εμπιστεύονταν και έπαιξε βασικός κατευθείαν. Δεν ξέρω πώς εξηγείται τόση εμπιστοσύνη, αλλά προσωπικά δεν με πείθει το παλικάρι. Ωστόσο χαίρομαι να διαβάζω εναλλακτικές απόψεις όπως αυτή του φίλου Δαμανάκη
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Yiankos έγραψε:Χαχα εξάλλου και αυτός μπορεί ρε .. αφού είναι αντμίν έλεος!

Τι λες ρε που ξέρει.
Αυτός δε ξέρει 1 post να σβήσει.
Επειδή είναι admin, σημαίνει ότι ξέρει να διαχειρίζετε το forum? :)
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

μηδενιστή θες να σε βάλω με ένα κλικ να καθαρίζεις τις τουαλέτες του forum?
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Άβαταρ μέλους
Swordfire

moumin mexri kokalo!!!!

Δημοσίευση από Swordfire »

oxi sthn propaganda tou hliadh!!!!!!!!!!!!!!
stis kryes meres tou xhmona kapou tha ton foresoume kai to moumin...ton hliadh th na ton kanoume na ton exoyme na trexei kai na mazeyei ta asymazeyta???
enw mes sthn genikh anarxia tou kentrou o moumin teriazei kalytera ;)
:evil:
Άβαταρ μέλους
tolis1186
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από tolis1186 »

Ηλιάση φυσικά!!! Οι άλλοι δεν κάνουν πιστεύω γιαυτήν την θέση!!! Και απορώ γιατί δεν τον βάζει σε εκείνη την θέση! Έστω να τον δοκιμάσει δεν χάνει τίποτα...
Άβαταρ μέλους
algeor

Δημοσίευση από algeor »

Εγω 8εωρω οτι ο πιο ποιοτικος μεσος ειναι ο Βαγγελης. Ψηφισα Μπαιανο γιατι μεχρι στιγμης ειναι ο πιο αξιοπιστος και διχνει πολλη ορεξη μεσα στο γηπεδο. Και ο Ηλιαδης ειναι πολυ καλος αλλα τουλαχιστον φετος δεν επαιξε καθολου στα χαφ. Μετα απο αυτους....το χαος(Σωτος,Μουμιν,Ορφανος)
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Δεν μπορει ενας παιχτης σαν τον ηλιαδη που οταν ήρθε ηταν μεσα στους δεκα πιο εξελίξιμους παίχτες στην ευρωπη επαιξε μπαλαρα πέρσι και φετος να μην ειναι καλος.

Βαλτον ρε συ σαντος στο κεντρο με βερον να δουμε και αν δεν κατσει δεν χάσαμε τιποτα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”