Πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς 1/7/09 18:00
Πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς 1/7/09 18:00
1η προπόνηση να ούμε ξέρω γω και μαμουσουτού 1η Ιουλίου στο ναό ...
Οι παίχτες θα συγκεντρωθούν από τις 29 Ιουνίου και θα κάνουν εξετάσεις και εργομετρικά και μαμουσουτού και 1η Ιουλίου θα γίνει το ξέρω γω ...
Όταν μάθουμε και ώρα την χώνουμε και στον τίτλο ...
Υγ: Γ@μώ τον ήλιο που θα μας κοπανάει μες στα μούτρα!
Οι παίχτες θα συγκεντρωθούν από τις 29 Ιουνίου και θα κάνουν εξετάσεις και εργομετρικά και μαμουσουτού και 1η Ιουλίου θα γίνει το ξέρω γω ...
Όταν μάθουμε και ώρα την χώνουμε και στον τίτλο ...
Υγ: Γ@μώ τον ήλιο που θα μας κοπανάει μες στα μούτρα!
-
- paok4kyriakos
Re: Πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς 1/7/09
Νομίζω όλοι να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να μην γίνει ντου στην προπόνηση...
Αλλά σοβαρά τώρα είναι ευκαιρία να ξεχαρμανιάσουμε λίγο με τόση απουσία από το γήπεδο...Εγώ πέρισυ πήρα τα δύο ανιψάκια μου ούτε νήπια πήγαιναν και χάζεψαν με το λαό...μάλιστα θέλανε να πατήσουν και το χόρτο λίγο...
Το θέμα είναι να αντέξουμε από τη ζέστη και να είναι ανοικτές όλες οι θύρες γιατί πέρισυ δε χωρούσαμε στην 1,2,3 και 8 και έμπενε ο κόσμος με καθυστέρηση από την 7....
Όποιος έχει νεότερα για ώρες μέρες και τέτοια ας το γράψει εδώ...
Τύμπανα , πυρσοί και κόρνες καλοδεχούμενα...

Αλλά σοβαρά τώρα είναι ευκαιρία να ξεχαρμανιάσουμε λίγο με τόση απουσία από το γήπεδο...Εγώ πέρισυ πήρα τα δύο ανιψάκια μου ούτε νήπια πήγαιναν και χάζεψαν με το λαό...μάλιστα θέλανε να πατήσουν και το χόρτο λίγο...
Το θέμα είναι να αντέξουμε από τη ζέστη και να είναι ανοικτές όλες οι θύρες γιατί πέρισυ δε χωρούσαμε στην 1,2,3 και 8 και έμπενε ο κόσμος με καθυστέρηση από την 7....
Όποιος έχει νεότερα για ώρες μέρες και τέτοια ας το γράψει εδώ...
Τύμπανα , πυρσοί και κόρνες καλοδεχούμενα...

- DimisK
- Επικοινωνία:
paok4kyriakos έγραψε:Sold out στην προπόνηση!!!![]()
![]()

Tυχεράκηδες.....
peris έγραψε:ποιον ηλιο ρε γιανκο στην 1-2-3 θα παμε
Δε νομίζω να χωράει η 1,2,3 25000 κόσμο....

.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος geoavr την Τρί 23 Ιουν 2009, 18:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Εσείς τουλάχιστον είστε κοντά και κουτσά - στραβά θα πάτε! Εμείς από Αθήνα ελπίζουμε μήπως και κανένα κανάλι δείξει τίποτε ψίχουλα. Τουλάχιστον η ΕΤ3 κάτι θα δείξει!
Δεν πειράζει! Θα είιμαστε παρόντες ψυχή, αλλά όχι σώματι! Πνευματικά!
Δεν πειράζει! Θα είιμαστε παρόντες ψυχή, αλλά όχι σώματι! Πνευματικά!
geoavr έγραψε:Από πέρσι είχα την απορία οταν έτρεχα σαν τρελός από την δουλειά γιά να προλάβω την πρώτη.
Γιατί δεν την κάνουν μιά ανθρώπινη ώρα,κατά τις 8 με 9 το βράδυ για να έρθει και περισσότερος κόσμος?
....
Γιατί όσο και να μετατρέπουμε το όλο σκηνικό σε πανηγύρι εμείς οι ίδιοι, δε παύει να ναι προπόνηση της ομάδας... Άσε που αν γινόταν κατά τις 9 το βράδυ θα φεύγαν χαράματα οι παίκτες απ το γήπεδο, με το λαό που θα μαζευόταν...
Νομίζω ότι στις 1/7 είναι η πρώτη συγκέντρωση και στις 24/7 η πρώτη προπόνηση στην Τούμπα. Θα το ψάξω και θα ενημερώσω...