Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. Κυριακή 24 Μαΐου 2009 - 21:15

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες των Play off...
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. Κυριακή 24 Μαΐου 2009 - 21:15

Δημοσίευση από free4 »

Η πρώτη θέση των πλέι οφ, και βαθμολογικά, αποτελεί πλέον παρελθόν.
Επόμενο παιχνίδι κόντρα στο βάζελο όπου για πολλούς και διάφορους λόγους και πάλι πρέπει να στοχεύσουμε στη νίκη..

Δεν κοιτάμε πίσω, ότι έγινε, έγινε και τελείωσε..
Στο συγκεκριμένο ματς επιστρέφει κι ο Σέρτζιο, αλλά απουσιάζει ο Σορλέν, μαζί με τους Χούτο και Μούσλι..

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!
Άβαταρ μέλους
Kevin

Re: Παναθηναικός-ΠΑΟΚ Κυριακή 24 Μαΐου 2009 - 21:15

Δημοσίευση από Kevin »

Μπορούμε να κατεβούμε με την 2η ομάδα;;; Μιας και δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε πιο πάνω σαν θέση, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα... :)
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Δεν ξέρω ποιοι θα παίξουν, ξέρω ότι θέλω να τα δώσουν ΟΛΑ γιατί μάς χρωστάνε μια επιτυχία εκεί κάτω. Και του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτερα...
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

Δε μας χρωστάνε τίποτα, ακόμα και με την απόδοση που είχαν κάποιες φορές και δε μας άρεσε θα έπρεπε τώρα να έχουμε τουλάχιστον 6-7 βαθμούς παραπάνω απ' ότι έχουμε..

Μετά τα σημερινά έχω σταματήσει πλέον να πιστεύω σε ανθρώπινα λάθη τύπου γκαρσία σιμάο, ενσαλίβα στην τούμπα κ άλλα τέτοια χαρούμενα..

Αν ήμουν ο σάντος θα έλεγα στους παίχτες να κετέβουν στο ματς με το βάζελο να τους σαπίσουν στο ξύλο και να τελειώσει λόγω αποβολών..Έτσι κ αλλιώς πλέον δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε..
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ αρθρο44-ΠΑΟΚ

Ο Φερνάντο Σάντος απογοητευμένος από την εξέλιξη και το αποτέλεσμα του αγώνα, δήλωσε στην συνέντευξη τύπου: «Ήταν ένα παιχνίδι που μπήκαμε δυνατά και θέλαμε να το κερδίσουμε και αυτό φάνηκε κυρίως στο πρώτο μέρος που μπήκαμε πολύ καλά. Δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στη λογική, που μπορεί να ήταν και φάουλ. Παρόλα αυτά η ομάδα μου κατάφερε και αντέδρασε γρήγορα, δημιούργησε τις ευκαιρίες, κατάφερε να ισοφαρίσει και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί. Δυστυχώς εκεί δεχθήκαμε κι ένα δεύτερο γκολ από ένα δικό μας λάθος και από εκεί και πέρα κάποιος αποφάσισε το παιχνίδι να τελειώσει εκεί. Η ΑΕΚ έχοντας ένα παίκτη παραπάνω στο δεύτερο μέρος και όντας καλή ομάδα, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Οι παίκτες μου πάλεψαν, προσπάθησαν, τα έδωσαν όλα. Είναι κάπως άδικο για μια ομάδα που έχει κάνει τόση προσπάθεια αυτούς τους μήνες, μια καταπληκτική δουλειά και μετά μπαίνοντας στα πλέι οφ, φάνηκε ότι κάποιοι δεν ήθελαν τον ΠΑΟΚ ψηλά. Δεν αναφέρομαι στις υπόλοιπες ομάδες που έπαιξαν καλά». Για την αποβολή του Σορλέν τόνισε: «Σε όλα τα παιχνίδια γίνονται αυτά. Αν σε κάθε τέτοια περίπτωση έδειχνε κόκκινη κάρτα ο διαιτητής, τότε θα είχαμε 4-5 αποβολές σε κάθε αγώνα» και συνέχισε απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων: «Εδώ στην Αθήνα είχαμε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο, παίξαμε καλά, αλλά και στην έδρα μας παίξαμε πολύ καλά με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Στο πρωτάθλημα δεν κάναμε μεγάλα λάθη στην έδρα μας, αλλά εδώ στην Αθήνα η ομάδα παίζει με πολύ άγχος και νευρικότητα. Θέλαμε να δείξουμε σε αυτά τα παιχνίδια ότι είχαμε μια ηρεμία, αλλά τελικά δεν την διαθέτουμε και κάνουμε πολλά λάθη. Κάποια από αυτά δεν είναι φυσιολογικά, αλλά σε αυτά τα ντέρμπι έγιναν. Τις ημέρες που ήμασταν στην Ξάνθη για την προετοιμασία, προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τους παίκτες να το καταλάβουν. Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, εκεί όπου παίξαμε καλά και αξίζαμε κάτι καλύτερο. Μας στοίχισε η ήττα. Τα πλέι οφ δεν πήγαν όπως περιμέναμε, θέλαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, αλλά αυτό δεν πρέπει να υποβαθμίζει την 2η θέση που κατακτήσαμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Πλέον έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, είμαστε επαγγελματίες, αντιπροσωπεύουμε ένα πολύ μεγάλο σύλλογο και θα παίξουμε με την ίδια αποφασιστικότητα στα παιχνίδια που απομένουν. Έχουμε δώσει τα συγχαρητήρια σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και δεν θέλω να υποβαθμίσω την δουλειά που γίνεται σε αυτές τις ομάδες».

Σάντος τα είπε όπως θα τα λέγαμε και εμείς!!!
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

geo_athens4 έγραψε:Δε μας χρωστάνε τίποτα, ακόμα και με την απόδοση που είχαν κάποιες φορές και δε μας άρεσε θα έπρεπε τώρα να έχουμε τουλάχιστον 6-7 βαθμούς παραπάνω απ' ότι έχουμε..

Αν όχι σε μας, σίγουρα στους εαυτούς τους και στον κόπο που έκαναν.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Nίκη και μόνο νίκη!

Ετσι, για το κερασάκι στην τούρτα μιας επιτυχημένης χρονιάς. Μην το ξεχνάμε αυτό!

Και μετά sold out με τη Λάρισα σε ένα ματς που πρέπει να είναι γιορτή! Και θα είναι!

Μια γιορτή που δεν μπορεί να μας στερήσει κανένας κερατάς!

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΙΤΛΟΣ!!!!!!!!!

:| :| :|
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

geo_athens4 έγραψε:
Αν ήμουν ο σάντος θα έλεγα στους παίχτες να κετέβουν στο ματς με το βάζελο να τους σαπίσουν στο ξύλο και να τελειώσει λόγω αποβολών..Έτσι κ αλλιώς πλέον δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε..

ΧΑχαχαχα

βρε λες? :)
Άβαταρ μέλους
tsipaoktsi

Δημοσίευση από tsipaoktsi »

Την Κυριακή στην φαρσοκωμωδία των play offs ο τρίτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος παο αντιμετωπίζει τον δεύτερο ΠΑΟΚ.
Οι book δίνουν για τη νίκη του 3ου βάζελου απόδοση 1.35 ενώ για τη νίκη του 2ου ΠΑΟΚ 7.75! Σε ποιά άλλη χώρα του πλανήτη θα θεωρείτο δεδομένη η νίκη του 3ου επί του 2ου??

Να μου ζήσεις Ελλάδα με το αξιόπιστο πρωτάθλημά σου
με τα pay offs σου
με τους μητρόπουλους και τους γκαγκάτσηδές σου
με τους χαλίφηδες στις θέσεις των χαλίφηδων
με τους ψωμιάδηδες, τος μπέους, τους μπατατούδηδες, τους κούγιες σου
με τα άρθρα 44 σου
με τους παπαπέτρους ,τους καζναφέρηδες και τους κάκους σου
Να μου ζήσεις ελλάδα
που την πουστιά την λες μαγκιά.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Εδώ χθες άκουγα αθηναϊκές εκπομπές κι έβλεπα σάιτ κι έπλεκαν σενάρια για τα πλέιοφ. Η νίκη του Παναθηναϊκού θεωρείται δεδομένη, το μόνο με το οποίο πειραματίζονταν ήταν τι θα κάνει η ΑΕΚ.

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΗ ΘΕΛΩ ΤΗ ΝΙΚΗ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ....
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Ευχομαι στην ομαδα μας καλη επιτυχια για τον επομενο αγωνα.Παιξτε για την παρτη σας , παιξτε για τον προπονητη σας , παιξτε για τον προεδρο και τους υπολοιπους συντελεστες της ομαδας , παιξτε για μας , παιξτε για τον ΠΑΟΚ.

Υ.Γ.1 Ντιμισκιδη τεμετερον παιδα , γουρπαν σα δαχτυλας

Υ.Γ.2 tsi εισαι η ζωντανη επιβεβαιωση της φρασης "Μεσα στο βουρκο φυτρωνουν τα καλυτερα λουλουδια"

Υ.Γ.3 Σκιστ ιτς , γαμιστ ιτσ , ξεκωλιαστ ιτς :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

tsipaoktsi έγραψε:Την Κυριακή στην φαρσοκωμωδία των play offs ο τρίτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος παο αντιμετωπίζει τον δεύτερο ΠΑΟΚ.
Οι book δίνουν για τη νίκη του 3ου βάζελου απόδοση 1.35 ενώ για τη νίκη του 2ου ΠΑΟΚ 7.75! Σε ποιά άλλη χώρα του πλανήτη θα θεωρείτο δεδομένη η νίκη του 3ου επί του 2ου??

Να μου ζήσεις Ελλάδα με το αξιόπιστο πρωτάθλημά σου
με τα pay offs σου
με τους μητρόπουλους και τους γκαγκάτσηδές σου
με τους χαλίφηδες στις θέσεις των χαλίφηδων
με τους ψωμιάδηδες, τος μπέους, τους μπατατούδηδες, τους κούγιες σου
με τα άρθρα 44 σου
με τους παπαπέτρους ,τους καζναφέρηδες και τους κάκους σου
Να μου ζήσεις ελλάδα
που την πουστιά την λες μαγκιά.

Βάλε όσα + θες... Το προσυπογράφω...
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

paok87 έγραψε:
geo_athens4 έγραψε:

ΧΑχαχαχα

βρε λες? :)

Εννοείται.. Κ αν ψήνεσαι μαζευόμαστε και καμια 200αριά ΠΑΟΚια και πάμε οακα μην τυχόν και γίνει καμιά μανούρα απ' την κερκίδα και δέρνουμε τους βάζελους και τιμωρούνται κιόλας αφού επίσημα δεν θα έχει δικούς μας..Άλλωστε τα έχεις δει τα ματς στο οακα, δεν θα είναι δύσκολο περίπου τόσοι λαγοί μαζεύονται κάθε φορά.. :) :)
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να κατεβούν οι παίκτες και να αράξουν στο κέντρο του γηπέδου αφήνοντας τα βαζέλια να βάζουν γκολ. Να τους δείξουμε ότι δεν είμαστε κορόιδα. Έλεος πια. Ο Βουλινός έκανε ΕΝΑ πράγμα σωστό στη ζωή του. Αυτό είναι σίγουρο
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Όχι ρε παιδιά τι αποχωρήσεις και ξύλα...

0-2 ημίχρονο. ΜΠΟΡΟΥΝ; Φέτος δύσκολα, του χρόνου μάλλον, ας προσπαθήσουν πάντως....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Play off 08-09”