Π.Α.Ο.Κ. - Skoda Ξάνθη 13/1 16:45
Π.Α.Ο.Κ. - Skoda Ξάνθη 13/1 16:45
Αδέλφια την Κυριακή όλοι στην τούμπα για να συνεχίσουμε το σερί των εντός έδρας αγώνων. Το παιχνίδι με το τυρί το αφήνουμε στην άκρη . Κοιτάμε μπροστά και χρειαζόμαστε επειγόντως τους 3 βαθμούς τις νίκης με αντίπαλο την ομάδα του Πανόπουλου. Από την ακατονόμαστη ομάδα θα απουσιάσει και το σκουλήκι ο Λαμπριάκος .
- midenistis
- Επικοινωνία:
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πανόπουλος 13/1, 16:45
zagorakis έγραψε:Αδέλφια την Κυριακή όλοι στην τούμπα για να συνεχίσουμε το σερί των εντός έδρας αγώνων. Το παιχνίδι με το τυρί το αφήνουμε στην άκρη . Κοιτάμε μπροστά και χρειαζόμαστε επειγόντως τους 3 βαθμούς τις νίκης με αντίπαλο την ομάδα του Πανόπουλου. Από την ακατονόμαστη ομάδα θα απουσιάσει και το σκουλήκι ο Λαμπριάκος .
Το αφήνουμε στην άκρη το ματς με Λάρισα ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ...
Καλύτερα που θα λείπει ο αληταράς αυτός γιατί είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.
Χαλαρά θα τους μαμίσουμε !!!
3-0 !!!
Είμαι το ίδιο αισιόδοξος και σε αυτό το ματς. Μπορεί να μη πάρει το σκορ διαστάσεις θριάμβου με 3 και 4 γκολ αλλά μια καθαρή νίκη με 2-0 μπορεί να γίνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος apaikto$ την Δευ 14 Ιαν 2008, 14:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- trelogiatros
Μου φαίνεται ότι είναι λίγο νωρίς για συγκεκριμένες προβλέψεις, αλλά γενικά ναι, πρέπει να δώσουμε δυναμικό παρόν σε άλλο ένα ματς ώστε να κάνει η ομάδα άλλη μία σημαντική νίκη.
Έτσι όπως στα εκτός κάνουμε κλαρίνα ατελείωτα μέχρι στιγμής, και έτσι όπως οι άμεσοι ανταγωνιστές για την 5άδα, ρούλης, πανιώνιος και αστέρας κάνουν καλή πορεία, δεν έχουμε την πολυτέλεια για γκέλα με ξάνθη.
Εμπρός λοιπόν για να πάρουμε και την Ξάνθη, και συνεχίζουμε!!!
Έτσι όπως στα εκτός κάνουμε κλαρίνα ατελείωτα μέχρι στιγμής, και έτσι όπως οι άμεσοι ανταγωνιστές για την 5άδα, ρούλης, πανιώνιος και αστέρας κάνουν καλή πορεία, δεν έχουμε την πολυτέλεια για γκέλα με ξάνθη.
Εμπρός λοιπόν για να πάρουμε και την Ξάνθη, και συνεχίζουμε!!!
Στη σημερινή προπόνηση επέστρεψαν οι Παντελής-Γκονζάλεζ-Ίλιεφ (όλη η αριστερή πλευρά), οπότε οι τραυματίες που απομένουν είναι οι Βαγγελής και Αραμπατζής.
Συγγνώμη αν γίνομαι κακός, αλλά τον πρώτο δε τον θεωρώ απουσία .. θέλω 100 φορές να βλέπω στη θέση του να παίζει ο Οικοδόμος πάρα αυτός!
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι θα δώσουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια (7 στα 8 εντός Θεσ/νικης με το 1 ήδη κερδισμένο από προχθές) και εύχομαι να μην μας ξαναβρεί κανένας τραυματισμός. Πρέπει να είμαστε πλήρεις ώστε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε!
Με την Ξάνθη δεν μας σταματά τίποτα .. 3-1 τελικό!
Συγγνώμη αν γίνομαι κακός, αλλά τον πρώτο δε τον θεωρώ απουσία .. θέλω 100 φορές να βλέπω στη θέση του να παίζει ο Οικοδόμος πάρα αυτός!
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι θα δώσουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια (7 στα 8 εντός Θεσ/νικης με το 1 ήδη κερδισμένο από προχθές) και εύχομαι να μην μας ξαναβρεί κανένας τραυματισμός. Πρέπει να είμαστε πλήρεις ώστε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε!
Με την Ξάνθη δεν μας σταματά τίποτα .. 3-1 τελικό!
-