NBA 2K9
- toumbiotisa
Re: NBA 2K9
αδερφέ, τι να σου πω...η σπυριάρα η μπάλα δεν μου έκανε κάτι ποτέ...sidpanos έγραψε:........
υγ.agave περιμένω γνώμη....
.....
Το τελευταίο σύνθημα που θυμάμαι είναι "κι οταν το πρώτο πούλμαν στην αθήνα, θα φτασει για τον πέμπτο τελικό, το τελευταίο θα χει ξεκινήσει, από τον πύργο το λευκό.... "(97)
καρφώνουνε οι παίχτες σ'αυτό???? Αν ναι, θα το δοκιμάσω. Και θα σου πω τη γνώμη μου σαν gamer.
Πως καρφωνει
Απλως ,οπως και στην πραγματικοτητα,πρεπει να πας με φορα.αρα shift+direction keys+εντερ.Εννοειται οτι αναλογα πως "σημαδευεις" την μπασκετα αναλογο καρφωμα θα κανει.δεν παει αυτοματα δηλαδη οπως στο nbalive (ποιο???)...
πω πω ρε σίντ, μας έκαψες τα εγκέφαλα με το παιχνίδι! Τα σπάει! Παίρνεις San antonio που είναι ασπρόμαυροι, αλλάζεις και το ρόστερ βάζοντας πεντάδα Iverson, Wade, McGrady, Garnett και Dwight και μιλάμε για μεγάλο πανηγύρι!!!!!
Προσέξτε το video που αναλύει τον χειρισμό..Θα πάθετε πλάκα με τις δυνατότητες που σας δίνει!Το παιχνίδι είναι ό,τι καλύτερο έχω δει σε αθλητικό παιχνίδι ακόμα και από τα παλιά Pro!Βέβαια χρειάζεται επιδεξιότητα στα δάχτυλα αλλά αυτό χρειάζεται και στην πραγματικότητα στο παρκέ....
http://2ksports.com/games/nba2k9
http://2ksports.com/games/nba2k9
- montolivo4
ρε παιδια ξερει κανεις αμα υπαρχει πουθενα το παιχνιδι ripped γτ 5γκιγκα δν μ κατεβαινουν φετος....

παίδες επειδή έχω φάει τα ρούχα μου, άλλα γκαρσία, πείτε μου... το crack έχει βγει?? και αν ναι πώς θα το βρω?? αν το έχει κανένας σας ας δώσει κάνα λινκ η κάτι τέτοιο γιατί δεν παλεύεται άλλο...
- sidpanos
εγώ το φορτόνω σε εικονικό ντράιβερ και το παίζω απο εκεί χωρίς κρακ...
Για εικονικό ντράιβερ μπορείτε να μπείτε και στο νίρο...αλλά εγώ έχω magic ISO virtual cd/dvd manager
Για εικονικό ντράιβερ μπορείτε να μπείτε και στο νίρο...αλλά εγώ έχω magic ISO virtual cd/dvd manager
φίλε σιντ μπορείς να στείλεις ένα πμ να μ πεις περίπου πως γίνεται αυτό που λες??
αν έχει κανείς το crack ας το ανεβάσει ή ας δώσει κάνα λινκ... help!!!!!!
αν έχει κανείς το crack ας το ανεβάσει ή ας δώσει κάνα λινκ... help!!!!!!
-
gate4mitsos
Επισης οποιος εχει προβλημα μπορει και με daemon toolssidpanos έγραψε:εγώ το φορτόνω σε εικονικό ντράιβερ και το παίζω απο εκεί χωρίς κρακ...
Παιδια οσοι εχετε XBOX 360 και το 2Κ9 ψηθητε να παμε κανενα μινι τουρνουα...οσοι ψηνεστε πειτε γραψτε το στο τοπικ!!!Αντε γιατι δεν υπαρχει μονο το γ@μημενο το προ...