Π.Α.Ο.Κ. - Πανθρακικός 18/1 19:00 MVP και παραλειπόμενα
Π.Α.Ο.Κ. - Πανθρακικός 18/1 19:00 MVP και παραλειπόμενα
Μια μέτρια εμφάνιση της ομάδας με ευχάριστη έκπληξη την παρουσία του νεοεμφανιζόμενου Λίνο. Έδειξε ότι έχει πολλά να δώσει στο μέλλον και σε γενικές γραμμές έπιασε μια πολύ ικανοποιητική απόδοση. Η ομάδα για μια ακόμη φορά έδειξε αδυναμία στην οργάνωση ορθόδοξου παιχνιδιού και πάλι υπήρξαν φαινόμενα υπέρμετρου εκνευρισμού και ασυνενοησίας στην άμυνα κυρίως. Ο Σορλέν στο ντεμπούτο του δεν έδειξε και κάτι το ιδιαίτερο αλλά έχει πίστωση χρόνου φυσικά για να δείξει κάτι παραπάνο από το ταλέντο που διαθέτει. Πολλά μπράβο στο μικρό Βιερίνια ο οποίος δείχνει να επιστρέφει δυναμικά. Σε γενικές γραμμές πρέπει να βελτιώσουμε την επιθετική και οργανωτική μας λειτουργία αν θέλουμε να μείνουμε στην θέση μας. Αυτά τα ολίγα για πείτε την άποψή σας....
Μπραβο.
Πήραμε τους βαθμους συνεχιζουμε.
Μου αρεσε παααααρα πολυ ο σορλεν (ο τροπος που παιζει...μπαλα με την μια) και έδειξε οτι εχει παρα πολυ ορεξη για μπαλα.
Ο Λινο πολυ καλος εχει και αλλα να δωσει σιγουρα.
Τωρα μουσλι εκανε αυτο που ξερει..το κάρφωσε.
Ο γκαρσια μου αρεσε για αλη μια φορα πολυ.
Αραμπατζής πιο έτυμος φενετε.
Και ο μπακα που με τρέλανε με τις μπαλιες του...ολα τα περίμενα απο αυτον εκτός απο τετοιες μπαλιες μπραβο ρε αγορι μου.
Και στο τελος δάκρυσα και με το γκολακι του βιερινια που το αξίζει τοσο πολυ.
Συνεχιζουμε.
ΠΣ.Για πρωτη φορα μου αρεσε το κοουτσαρισμα του Σαντος.
Το μονο που με χαλασε ηταν η αλλαγη ηλιαδι (η χρονική στιγμη)
Πήραμε τους βαθμους συνεχιζουμε.
Μου αρεσε παααααρα πολυ ο σορλεν (ο τροπος που παιζει...μπαλα με την μια) και έδειξε οτι εχει παρα πολυ ορεξη για μπαλα.
Ο Λινο πολυ καλος εχει και αλλα να δωσει σιγουρα.
Τωρα μουσλι εκανε αυτο που ξερει..το κάρφωσε.
Ο γκαρσια μου αρεσε για αλη μια φορα πολυ.
Αραμπατζής πιο έτυμος φενετε.
Και ο μπακα που με τρέλανε με τις μπαλιες του...ολα τα περίμενα απο αυτον εκτός απο τετοιες μπαλιες μπραβο ρε αγορι μου.
Και στο τελος δάκρυσα και με το γκολακι του βιερινια που το αξίζει τοσο πολυ.
Συνεχιζουμε.
ΠΣ.Για πρωτη φορα μου αρεσε το κοουτσαρισμα του Σαντος.
Το μονο που με χαλασε ηταν η αλλαγη ηλιαδι (η χρονική στιγμη)
Πολύ καλός ο Λίνο, θέλει παιχνίδια και στο τέλος ήταν κουρασμένος. Καλό που ο Δάρλας έμεινε εκτός αποστολής γιατί νόμισε ότι την είχε τη θέση ρεζερβέ.
Καλός ο Sorlin (δεν γράφεται στα ελληνικά αυτό) αλλά πρέπει να προσανατολιστεί με τους άλλους λίγο. Πάντως παλτό δεν είναι.
Σέρτζιο μέτριος και κουρασμένος.
Αναστασάκος - μπορεί και να μην ξέρω καλά μπάλα αλλά εμένα δε μ'αρέσει.
Μούσλι ως συνήθως, πολύ καλός και ο πιο φιλότιμος.
Κοντρέρας, ξεκίνησε άσχημα αλλά στο τελευταίο 20λεπτο ήταν ο Κοντρέρας που ξέρουμε και θέλουμε. Πάμπλο τελείωσε το θέμα, ξέχνα το αγόρι μου και κοίτα μπροστά.
Χαλκιάς ο καλύτερος στην άμυνα.
Μαλεζάς καλός.
Γκαρσία στο πρώτο μέρος πολύ καλός αλλά στο δεύτερο απών.
Καλός ο Sorlin (δεν γράφεται στα ελληνικά αυτό) αλλά πρέπει να προσανατολιστεί με τους άλλους λίγο. Πάντως παλτό δεν είναι.
Σέρτζιο μέτριος και κουρασμένος.
Αναστασάκος - μπορεί και να μην ξέρω καλά μπάλα αλλά εμένα δε μ'αρέσει.
Μούσλι ως συνήθως, πολύ καλός και ο πιο φιλότιμος.
Κοντρέρας, ξεκίνησε άσχημα αλλά στο τελευταίο 20λεπτο ήταν ο Κοντρέρας που ξέρουμε και θέλουμε. Πάμπλο τελείωσε το θέμα, ξέχνα το αγόρι μου και κοίτα μπροστά.
Χαλκιάς ο καλύτερος στην άμυνα.
Μαλεζάς καλός.
Γκαρσία στο πρώτο μέρος πολύ καλός αλλά στο δεύτερο απών.
- pagotatzis
- Has thanked: 5 times
μετρια εμφανιση !!!!!πρεπει να βελτηωθουμε επηθετικα.
λινο μου αρεσε διχνει να ειναι πολυ τεχνιτης και μπωρει να βοηθησει και επηθετικα.ο αναστασακος δεν ηταν ποτε στον αγωνηστικο χωρο.
η αλαγη του ηλιαδη γιατη;;;;;;;;; ετση η ψηχολογια του πεφτει
ποιο πολυ παρα που δεν πεζει.
τωρα 2 δηπλα στα σκουλικια και αντε γεια
λινο μου αρεσε διχνει να ειναι πολυ τεχνιτης και μπωρει να βοηθησει και επηθετικα.ο αναστασακος δεν ηταν ποτε στον αγωνηστικο χωρο.
η αλαγη του ηλιαδη γιατη;;;;;;;;; ετση η ψηχολογια του πεφτει
ποιο πολυ παρα που δεν πεζει.
τωρα 2 δηπλα στα σκουλικια και αντε γεια

- thanasisp04
εγω θα κρατησω το πρωτο εικοσαλεπτο μονο και κυριως τις κινησεις λινο και αραμπατζη που εβγαιναν ως κρυφοι συνεχεια απο τα πλαγια κατι που δεν το εχουμε δει ουτε απο σναουτσερ ουτε απο δαρλα . ο λινο νομιζω οτι αμυντικα ειναι χειροτερος του δαρλα απλα τον σωζει η ταχυτητα του ο σορλεν στο πρωτο δεν μου αρεσε καθολου αλλα στο δευτερο ηταν πολυ καλος παικτης που το λαθος θα το κανει δυσκολα και τακτικα απο αυτο που ειδα παιρνει αριστα
δεν μένω στην νίκη... παίξαμε με ομάδα υποδιαίστερη στην ΤΟΥΜΠΑ, που έμεινε με 10 παίκτες από το 60. Με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν κάνουμε φάσεις, σίγουρα η ομάδα έχει κάνει μικρή κοιλιά, σε σχέση με αυτά που μας έχει δείξει. Εύχομαι από την επόμενη να είμαστε πολύ καλύτερα, και να βλέπουμε και λίγη μπάλα!! καλό το αποτέλεσμα.. αλλά να βλέπουμε και λίγη μπάλα!
Y.Γ: πέστε κάποιος στον Mousli ότι παίζει σέντερ φορ... μήπως θέλει να πιάνει κουβέντα με τον Κοντρέρας? δεν εξηγείτε η επιμονή του να γυρνάει στην άμυνα τόσο πολύ!!
Y.Γ: πέστε κάποιος στον Mousli ότι παίζει σέντερ φορ... μήπως θέλει να πιάνει κουβέντα με τον Κοντρέρας? δεν εξηγείτε η επιμονή του να γυρνάει στην άμυνα τόσο πολύ!!
Ασχημα τα νεα μαγκες. Δεν ξερω τι ειδατε εσεις, αλλα δε μας βγαινει τιποτα. Αρχησαμε την κοιλια και δεν ξερω μεχρι που θα παει. Δεν ειναι δυνατον να μην μπορεις να παρεις τα ποδια σου. Οκ, κουραση θα πειτε, το δεχομαι. Δεν μπορει με μια κατωτερη ομαδα μεσα στην εδρα σου να βαζεις γκολ και να καθεσαι. Πιεζεις και για δευτερο. Και ιδιως με παικτη παραπανω ! Αλλιως δεν κανεις βηματα προοδου. Δεν λεγεσαι μεγαλη ομαδα. Εγω αυτο περιμενα να δω. Αλλα δυστυχως.......
Ο αλλος παλι αλλαγη τα μεσανυχτα εκανε;
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ θελει δουλεια, φοβισμενος, αλλα αρχιζει να παταει
ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ με λαθη σημερα, αλλα αρχοντας οπως παντα
ΜΑΛΕΖΑΣ για μενα ο κορυφαιος σημερα, ηταν παντα εκει που επρεπε για να κοψει, αθορυβος.
ΛΙΝΟ εδειξε τα στοιχεια που εχει και αυτα που ηθελα να δω, θα ανεβει κι αλλο, δεν αγχωνομαι
ΒΕΡΟΝ κουρασμενος και σημερα, προσπα8ησε οσο μπορουσε, οκ φανηκε λιγο με αντιπαλο μια τετοια ομαδα.
ΠΑΜΠΛΟ ο γνωστος σταθερος σε καθε παιχνιδι
ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ φιλοτιμες προσπαθειες, του λειπει η φυσικη κατασταση
ΣΟΡΛΕΝ εδειξε στοιχεια, αλλα δεν ειναι αυτο που θελουμε νομιζω....ισως η θεση του ειναι αλλου και σε αλλο συστημα
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ λυπαμαι, αλλα δεν κανει για εμας τελικα, γι αυτον τον ΠΑΟΚ που γουσταρω να βλεπω.
ΜΟΥΣΛΙ σαν κουρασμενος, σαν να μην ηταν 100% στο ματς, σαν ακομα ανετοιμος, αλλα μεγαλη παστα ! Η λεπτομερεια που ελειπε στην επιθεση, φανηκε με ενα ακομα γκολ απο το πουθενα
ΛΑΟΣ....ετσι, σε τετοια ματς ισως τελικα βγαζεις πιο πολλα γουστα !
Ο αλλος παλι αλλαγη τα μεσανυχτα εκανε;
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ θελει δουλεια, φοβισμενος, αλλα αρχιζει να παταει
ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ με λαθη σημερα, αλλα αρχοντας οπως παντα
ΜΑΛΕΖΑΣ για μενα ο κορυφαιος σημερα, ηταν παντα εκει που επρεπε για να κοψει, αθορυβος.
ΛΙΝΟ εδειξε τα στοιχεια που εχει και αυτα που ηθελα να δω, θα ανεβει κι αλλο, δεν αγχωνομαι
ΒΕΡΟΝ κουρασμενος και σημερα, προσπα8ησε οσο μπορουσε, οκ φανηκε λιγο με αντιπαλο μια τετοια ομαδα.
ΠΑΜΠΛΟ ο γνωστος σταθερος σε καθε παιχνιδι
ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ φιλοτιμες προσπαθειες, του λειπει η φυσικη κατασταση
ΣΟΡΛΕΝ εδειξε στοιχεια, αλλα δεν ειναι αυτο που θελουμε νομιζω....ισως η θεση του ειναι αλλου και σε αλλο συστημα
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ λυπαμαι, αλλα δεν κανει για εμας τελικα, γι αυτον τον ΠΑΟΚ που γουσταρω να βλεπω.
ΜΟΥΣΛΙ σαν κουρασμενος, σαν να μην ηταν 100% στο ματς, σαν ακομα ανετοιμος, αλλα μεγαλη παστα ! Η λεπτομερεια που ελειπε στην επιθεση, φανηκε με ενα ακομα γκολ απο το πουθενα
ΛΑΟΣ....ετσι, σε τετοια ματς ισως τελικα βγαζεις πιο πολλα γουστα !
Κακοι αλλα αποτελεσματικοι..Γενικα πανω κατω τα ιδια...Κρατω τον Αραμπατζη που εμφανιστηκε..Διαφωνω με οσους μιλανε για κακο Γκαρσια..Ειναι αρχοντας και με διαφορα το καλυτερο 6αρι στην Ελλαδα..Οσο για τους νεους..Φανερο οτι θελουν παιχνιδια για να βρουν ρυθμο..Αλλα επεισης φανερο οτι εχουν ποιοτητα..Ο Λινο κανει καλα πραγματα μπροστα αλλα πισω δεν εκοψε ποτε.Ο Σορλεν ειναι ενας αριστος τακτικα ποδοσφαιριστης ο οποιος πιστευω πως θα γινει σημαντικο κομματι του παζλ που δημιουργουμε..
Πωπω μουρμουραααααα...
Δε παιξαμε και τοσο χαλια ρε παιδια,μια φαση δεν εκανε ο ανθρακας ο οποιος δεν εχει και τοσο κακη ομάδα..
Άσε που αν εμπαιναν οι αλλες 2 κλασικες ευκαιριες μας ολοι θα λεγαμε θριαμβος..
Εγω ειμαι ικανοποιημενος.
Προφανως και υπαρχουν τεραστεια περιθωρια βελτιωσης αλλα δεν ειμασταν τοσο κακοι.
Δε παιξαμε και τοσο χαλια ρε παιδια,μια φαση δεν εκανε ο ανθρακας ο οποιος δεν εχει και τοσο κακη ομάδα..
Άσε που αν εμπαιναν οι αλλες 2 κλασικες ευκαιριες μας ολοι θα λεγαμε θριαμβος..
Εγω ειμαι ικανοποιημενος.
Προφανως και υπαρχουν τεραστεια περιθωρια βελτιωσης αλλα δεν ειμασταν τοσο κακοι.