Πολύ καλή απόδοση. Ο Μούσλι επέστρεψε με γκόλ, το 2009 μπήκε με το δεξί. Δεν το φοβόμουνα το μάτς, αλλά είναι φανερή η απουσία Γκαρσία και Βιερίνια. Ο Βιερίνια έπαιξε για 15 λεπτά και δείχνει ότι πάει καλά. Έδειξε οτι δεν τον επηρέασε ο τραυματισμός. Κυνήγησε τις φασεις ,έβαλε τα πόδια στην φωτιά όποτε χρειάστηκε.
MVP για μένα ο Χαλκιάς γιατί κρατησε το μηδέν σε δύο φάσεις. Αν εκεί γινόταν το 0-1 δεν ξέρω ποια θα ήταν η εξέλιξη του μάτς.Αν και ο Μούσλι δικαιούται κιι αυτός τον τίτλο γιατί αν και μετά απο απουσία 4ο ημερώνδεν παραμ΄πενει μεγάλος παικτης και βοήθησε τα μέγιστα για να πάρουμε την νίκη.
Ο Γκαρσία λείπει γιατί αυτός δένει όλη την άμυνα. Απαράδεκτο, γνώμη μου, να απειλείται ο Χαλκιάς από ομάδες όπως ο ΟΦΗ. Κάποια κενά στην άμυνα υπήρχαν. Τέλος καλό όλα καλά. πήραμε τους 3 βαθμούς, τώρα έχουμε την ΑΕΚ. Πάμε για το διπλό, αν κα δύσκολό το βλέπω, θέλω να το πιστεύω όμως.
Τελικά ο Κωνσταντινίδης ήταν οφσαιντ ή όχι? Έχω ένα Γαύρο εδώ που μου τα' πρηξε. Μας σπρώχνει η διαιτησία λέει.. Η πλάκα είναι ότι έχουν μούτρα και μιλάνε μετά τα χθεσινά, 1-0 τον Αστέρα με πέναλτι. Τέλωσ πάντων. Η ομάδα πήγε καλά, οι γιορτές δεν την επηρέασαν, πάμε τώρα για διπλό με ΑΕΚ.
Υ.Γ. ΟΛάκης είναι εγωιστής ή δεν σκέφτεται; Στην φάση που πλάσαρε άουτ ,είχε τον Μούσλι δίπλα αμαρκάριστο. Εύκολα μπορούσε να γίνει εκεί το γκόλ.