Π.Α.Ο.Κ. - ΟΦΗ 2-0 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Π.Α.Ο.Κ. - ΟΦΗ 2-0 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα

Δημοσίευση από Falegkos »

Πολυ καλη εμφάνιση της ομαδαρας μας με επιστροφές μουσλι-βιερινια.

Για ορμάτε :)
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι του ίβιτς με τον ΠΑΟΚ... Ίσως τώρα που ήρθε ο Σορλέν φοβάται για τη θέση του στη βασική ενδεκάδα και πιστεύω πως θα παίξει ακόμη καλύτερα. Μακάρι το σημερινό παιχνίδι να είναι η αρχή από μια σειρά καλών παιχνιδιών του Σέρβου.
Τώρα χαλαρώνουμε, απολαμβάνουμε το μεγάλο ματς της Κυριακής (20.15) με την ΑΕΚ χωρίς άγχος. Με νίκη βέβαια πάμε για πολλά ακόμη. Στην αποστολή για την Κυριακή Γκαρσία, Βειρίνια, Σορλέν, Μούσλι, Σερτζιο και Λίνο αν προλάβει!!!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Στην αποστολή για την Κυριακή Γκαρσία, Βειρίνια, Σορλέν, Μούσλι, Σερτζιο και Λίνο αν προλάβει!!!

ου λελε :) :)
Άβαταρ μέλους
koskir

Δημοσίευση από koskir »

Σήμερα η ομαδάρα μας έπεξε πολύ καλά. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Με το καλό να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς κι ο Βιεϊρίνια γιατι χρειαζόμαστε την ποιότητα του που μαζι Λίνο και Σορλέν θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας. Αυτό που μου έκανε εντύπωση και σήμερα είναι η καλή κυκλοφορία της μπάλας και οι πολλές ευκαιρίες παρα τις αντίξοες καιρικές συνθήκες όπως και στο ματς με τον Λεβαδιακό. Νομίζω ο Δον Φερνάντο έχει κάνει πολύ καλή δουλειά παρ'όλο που σήμερα παίζαμε στα άκρα με Λάκη Κωνσταντινίδη. Forza ΠΑΟΚΑΡΑ και αφήστε τους άλλους να αγχώνονται πότε ο ΠΑΟΚ θα χάσει βαθμούς

:evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

και με εναν λακι απο άλλη εποχή ε....

Αυτος θελει να κερδίσει καλο συμβόλαιο δεν εξηγείτε αλιος τοσο καιρο να μην μπορει να βγαλει σεντρα και τωρα στα τελευταία ματς να ειναι απο τους καλύτερους.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Ηταν πολυ καλος ο ιβιτς αν και για μενα καλύτερος ηταν ο μουσλι.
Δεν ξερω νομίζω οτι κανει τα παντα μεσα στο γηπεδο σκοραρει βγαζει μπαλιες μισο γκολ (α ρε μπακα βαλτο να τρελαθούμε κιαλο) πλαγιοκοπει και οταν χριαζετε γυρναει και μαρκαρη.

Μεγαλη κλαση παιχτης.

Σναουτσνερ
για αλη μια φορα δεν περνούσε τιποτα ειχε και αρκετα καλες στιγμες επιθετικά με ενα δοκαρι.
Χαλκιας στο πρωτο 30 που χρειαστηκε εκανε 2-3 αποκρουσαρες.Σταθεροτατος.
Κοντρερας δεν λεω τιποτα κοντρερας απλα.
Μαρκος αντ. δεν ξερω αλλα περνει την μπαλα στα ποδια του σαν να ειναι βομβα και την δινει σε οποιον κινείτε γύρο του.
Βερον,λακης απολαυστικοί.
Μπακαγιοκο......καλος κατα διαστήματα κακος σε καποια αλλα.
Μπαλαφας(οσο μπέικε) εκανε αυτο που επρεπε δηλαδη να κοβει.
βιερινια(οσο μπέικε) το εχει το τοπι.
Δαρλας προσωπικά μου αρεσε παρα πολυ.Και ιδικά επιθετικά.
παντελής καλος ενταξη αλλα οχι για πολλα πολλα.
Αναστασακος (οσο μπέικε) δεν ακουμπισε και πολυ μπαλα δεν κρίνω
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Ενθουσιάστηκα σήμερα. Περίμενα γύρω στις 15000 λαού με αυτό τον καιρό και με την κίνηση στην ΑΜΚ... Στον καιρό με διαψεύσατε. Άντε να δούμε και στην ΑΜΚ.

Ορμάτε ρε για μετοχές, η ομάδα φυσάει πάρτε το χαμπάρι!!!! Ο λαΛάκης παίζει μπάλα και ο Balafinho κρατάει το κέντρο!!! Μέχρι κι ο Ιβιτς έκανε παιχνίδι! Κι εσείς?????? Τι περιμένετε ρε και ήμαστε λιγότεροι απο 3000??????? Πάτε καλά? Κόψτε το κάπνισμα για μια μέρα ρε πεταμένοι!! Στην π%^τσα μου αν παρεξηγηθεί κανείς με το "πεταμένοι" αλλά για μένα όποιος δεν μπορεί να βάλει 1 γ@μημένο γιούρο για αυτή τη μεγάλη καύλα που λέγεται ΠΑΟΚ, είναι πεταμένος. Έτσι απλά.

ΥΓ. και μη μου πείτε οτι ο μπακαγκόγκο έδωσε ασίστ και δεν ηταν τσαπατσούλικο σούτ αυτό :) :) :) :) :)
paranoid65

Δημοσίευση από paranoid65 »

Πολύ καλή απόδοση. Ο Μούσλι επέστρεψε με γκόλ, το 2009 μπήκε με το δεξί. Δεν το φοβόμουνα το μάτς, αλλά είναι φανερή η απουσία Γκαρσία και Βιερίνια. Ο Βιερίνια έπαιξε για 15 λεπτά και δείχνει ότι πάει καλά. Έδειξε οτι δεν τον επηρέασε ο τραυματισμός. Κυνήγησε τις φασεις ,έβαλε τα πόδια στην φωτιά όποτε χρειάστηκε.

MVP για μένα ο Χαλκιάς γιατί κρατησε το μηδέν σε δύο φάσεις. Αν εκεί γινόταν το 0-1 δεν ξέρω ποια θα ήταν η εξέλιξη του μάτς.Αν και ο Μούσλι δικαιούται κιι αυτός τον τίτλο γιατί αν και μετά απο απουσία 4ο ημερώνδεν παραμ΄πενει μεγάλος παικτης και βοήθησε τα μέγιστα για να πάρουμε την νίκη.

Ο Γκαρσία λείπει γιατί αυτός δένει όλη την άμυνα. Απαράδεκτο, γνώμη μου, να απειλείται ο Χαλκιάς από ομάδες όπως ο ΟΦΗ. Κάποια κενά στην άμυνα υπήρχαν. Τέλος καλό όλα καλά. πήραμε τους 3 βαθμούς, τώρα έχουμε την ΑΕΚ. Πάμε για το διπλό, αν κα δύσκολό το βλέπω, θέλω να το πιστεύω όμως.

Τελικά ο Κωνσταντινίδης ήταν οφσαιντ ή όχι? Έχω ένα Γαύρο εδώ που μου τα' πρηξε. Μας σπρώχνει η διαιτησία λέει.. Η πλάκα είναι ότι έχουν μούτρα και μιλάνε μετά τα χθεσινά, 1-0 τον Αστέρα με πέναλτι. Τέλωσ πάντων. Η ομάδα πήγε καλά, οι γιορτές δεν την επηρέασαν, πάμε τώρα για διπλό με ΑΕΚ. :)

Υ.Γ. ΟΛάκης είναι εγωιστής ή δεν σκέφτεται; Στην φάση που πλάσαρε άουτ ,είχε τον Μούσλι δίπλα αμαρκάριστο. Εύκολα μπορούσε να γίνει εκεί το γκόλ.
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Γιάννης Μαντζουράκης : “Είχαμε ένα καλό πρώτο μέρος που θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Ο ΠΑΟΚ φέτος είναι πολύ καλύτερος από τα προηγούμενα χρόνια, είναι δυνατός στην έδρα του, έχει πολύ μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο και αυτή η δυναμική είχε χρόνια να εμφανιστεί. Είναι ένα παλιό κοστούμι που το είχε ο ΠΑΟΚ πριν χρόνια και το έχει βγάλει από το καθαριστήριο.
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Βροχη μαμημενη, ο ΠΑΟΚ δεν πεθαινει !

Ιδανικη νυχτα, για ολους και σε ολα τα επιπεδα νομιζω. Επιτελους, μετα απο καιρο, ολα κυλησαν ομαλα ! Ο λαος ηταν (οπως παντα) εκει, η ομαδα επαιξε καλη μπαλα και ο προπονητης δεν κοιμοταν, εκτος την τελευταια αλλαγη ισως (υπαρχει ρε Παοκτσης χωρις κακια;)

Νομιζω πως κανεις δεν υστερησε σημερα. Δυσκολα θα βρεις κορυφαιο. Προσωπικα στα ματια μου φανηκαν πιο πολυ ομως, Δαρλας, Μπακα και Ιβιτς. Αν απο αυτους ο Ιβιτς στο τελος κουραστηκε με καποιες λαθος μεταβιβασεις, αν ο Μπακα που ηταν παντου σημερα, ηταν για μια ακομα φορα πιο ομαδικος, τοτε ισως για μενα ο Δαρλας εκανε πολυ καλο παιχνιδι και εκει παει η δικη μου ψηφος. Επαναλαμβανω, αυτα, χωρις να υστερησουν οι υπολοιποι. θα μπορουσα να βαλω τον οποιονδηποτε σημερα. Ακομα και τον Χαλκια με τις αποκρουσεις του !

Συγχαρητηρια σε ολη την ομαδα και γενικα το τημ, για ενα πολυ καλο και ακρως "επαγγελματικο" σε ολους τους τομεις βραδυ.

Αντε και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !
Άβαταρ μέλους
Falegkos

και επίσης απο τον μουσλι βλεπουμε και αλλα πραγματα.
Αλωστε η ομαδα νικησε με 2-0 αν βγαίναμε πχ 0-0 θα κραζαμε και τον μουσλι ειμαι σιγουρος.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

:

Δημοσίευση από zoomgr »

από αυτό το παιχνίδι εκτός από του 3 βαθμούς, κρατάω, ότι έχουμε πλέον ένα σέντερ φορ φωτιά, και ότι ο Βιερίνια πατάει γερά, και δεν φοβάται να βάλει τα πόδια του δυνατά στις φάσεις!!! Μπράβο ρε παληκαράαααααααααα!
Καλά πάμε...
και ο Χαλκιάς για ένα ακόμα παιχνίδι πολύ καλός, μην κράζουμε μόνο!!

:)
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

οκ ζλάταν φίλε είσαι κορυφή..
βιερίνια πάνε μάθε μπάλα ρε άμπαλε....

για μένα σήμερα χρωστάμε πολλά στο χαλκιά γιατί άμα δεν έβγαζε στο 30λεπτο τις ευκαιρίες του οφη... μετά δύσκολα είμασταν
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Χλωμη η κινηση εδω μεσα επειτα απο αγωνα...

Τι εγινε, ολοι για παρτυ βγηκανε?

Τελος παντων, το πιο βασικο ειναι οτι καθαρισαμε ενα "πονηρο" παιχνιδι με ευκολια κι αυτο ειναι το πιο βασικο απο ολα (συν βεβαια και τους τρεις βαθμους)...

Ολα τα αλλα ειναι υποκειμενικα και στην κριση του καθενος μας!!!

Ευχομαι καλη συνεχεια στους δυσκολους αγωνες που μας περιμενουν!!! Μακαρι να βελτιωθει η ομαδα με τις οποιες προσθηκες γινουν...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

πλανασε ρε φιλε.
Δεν σου αρεσε σήμερα ο λακης?? (δεν λεω για αλη φορα για σημερα)
Μεταγραφή καναμε στα πλαγια....Σορλεν γύρισε ο βιερινια και μπορει να παρεις και λινο και ο σερτζιο δεν θα μπει χειρουργείο.

Χαρείτε το σήμερα ρε και κραζουμε απο μεθαύριο παλι (χαρείτε και αυριο)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”