Πανσερραϊκός - Π.Α.Ο.Κ.
Όσοι είναι πολύ νευριασμένοι (δικαιολογημένα) ας ηρεμήσουν πρώτα. Μια κακή εμφάνιση από όλους (δεν μπορώ να βρω διακριθέντα.. μόνο ο Μπαλάφας μου έχεται στο μυαλό... έπαιξε στα στάνταρ του..).. Δεν γίναμε υπερομάδα, ούτε είμαστε για πέταμα. Ας ηρεμήσουμε στις διακοπές και ξαναρχίζουμε με τον ΟΦΗ στις 4/1. Μια κακή εμφάνιση όλης της ομάδας είναι σπάνιο και νομίζω υπάρχει ένα θετικό που δεν χάσαμε. Πέρυσι θα χάναμε σίγουρα και άνετα.. Πήρες ένα βαθμό στη χειρότερη εμφάνισή σου με μια παθιασμένη ομάδα και νέο προπονητη. Πιο πολύ ήμουν νευριασμένος με την γκέλα στην Τούμπα με την Τρίπολη. Θα γίνουν κινήσεις από την ΠΑΕ για ενίσχυση. Ίσως σήμερα να φάνηκε η απουσία ενός πολύ καλού δημιουργικού μέσου (δυστυχώς ο Ίβιτς σε ένα ολόκληρο γύρο δεν βοήθησε όσο περιμέναμε)
- aspromauri
Για μία ακόμα φορά συγχαρητήρια στον λαό του Π.Α.Ο.Κ που βρέθηκε και πάλι στο πλευρό της ομάδας.
Η εμφάνιση ήταν πολύ άσχημη μέχρις σημείου που ο αγώνας με φάνηκε σαν να παρακολουθούσα προπόνηση.
Οι Σέρρες πολύ καλά έκαναν και το πάλεψαν το ματς.
Εμείς δυστυχώς σταθήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο γεγονός ότι μπορεί να υποτιμήσαμε τον αντίπαλο ή σε λάθη του προπονητή μας (που όμως μέχρι στιγμής τα έχει παέι πολύ καλά) ή όπου αλλού αλλά δεν πρέπει να γκρεμίσουμε ότι έχει κτιστεί από ένα κακό αποτέλεσμα και από μια ακόμα πιο κακή εμφάνιση.
Ίσως όλοι λίγο πολύ είμασταν σχεδόν σίγουροι για το διπλό αλλά δυστυχώς κάποιοι ποδοσφαιριστές μας διέψευσαν.
Καλή ξεκούραση στα παιδιά και με τον καινούριο χρόνο ακόμα πιο σκληρή δουλειά γιατί δεν έχει τελειώσει τίποτα.
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!
Η εμφάνιση ήταν πολύ άσχημη μέχρις σημείου που ο αγώνας με φάνηκε σαν να παρακολουθούσα προπόνηση.
Οι Σέρρες πολύ καλά έκαναν και το πάλεψαν το ματς.
Εμείς δυστυχώς σταθήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο γεγονός ότι μπορεί να υποτιμήσαμε τον αντίπαλο ή σε λάθη του προπονητή μας (που όμως μέχρι στιγμής τα έχει παέι πολύ καλά) ή όπου αλλού αλλά δεν πρέπει να γκρεμίσουμε ότι έχει κτιστεί από ένα κακό αποτέλεσμα και από μια ακόμα πιο κακή εμφάνιση.
Ίσως όλοι λίγο πολύ είμασταν σχεδόν σίγουροι για το διπλό αλλά δυστυχώς κάποιοι ποδοσφαιριστές μας διέψευσαν.
Καλή ξεκούραση στα παιδιά και με τον καινούριο χρόνο ακόμα πιο σκληρή δουλειά γιατί δεν έχει τελειώσει τίποτα.
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!
Ο ΠΑΟΚ σημερα ηταν ο εφιαλτης ολου του ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟΥ λαου ελπιζω να μην ξαναδουμε τετοια εμφανιση...η ομαδα ειχε φυγει ηδη διακοπες και σε αυτο αδερφια φταιμε και εμεις που περισσοτερο για μεταγραφες μιλουσαμε παρα κοιτουσαμε το ματσακι...η σημερινη ομαδα εκανε τον μπαλαφα να φανει ο αρχοντας του γηπεδου φανταστειτε ποσο τραγικοι ηταν οι αλλοι...ποιον να σχολιασω??ο μαρκαντωνης καθε φορα που ακουμπουσε τη μπαλα εκλεινα τα ματια μου πραγματικα...ο δαρλας τραγικοτατος...ο χαλκιας καμια συνεννοηση με την αμυνα...ο σερτζιο επρεπε να μπει αλλαγη ο παντελος και να αναφερει ο εκφωνητης οτι αλλαζει πτερυγα για να καταλαβω οτι επαιζε...βερον σκια του εαυτου του...τι να πω και μεταξυ μας κουτουλόυσαμε...ελπιζω να μν ξαναδουμε τετοια εικονα...συνεχιζουμε δυναμικα στο δευτερο γυρο...καλες γιορτες...
ΥΓ:ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Shocked
ΥΓ:ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Shocked
- pagotatzis
ioanmits έγραψε:Όσοι είναι πολύ νευριασμένοι (δικαιολογημένα) ας ηρεμήσουν πρώτα. Μια κακή εμφάνιση από όλους (δεν μπορώ να βρω διακριθέντα.. μόνο ο Μπαλάφας μου έχεται στο μυαλό... έπαιξε στα στάνταρ του..).. Δεν γίναμε υπερομάδα, ούτε είμαστε για πέταμα. Ας ηρεμήσουμε στις διακοπές και ξαναρχίζουμε με τον ΟΦΗ στις 4/1. Μια κακή εμφάνιση όλης της ομάδας είναι σπάνιο και νομίζω υπάρχει ένα θετικό που δεν χάσαμε. Πέρυσι θα χάναμε σίγουρα και άνετα.. Πήρες ένα βαθμό στη χειρότερη εμφάνισή σου με μια παθιασμένη ομάδα και νέο προπονητη. Πιο πολύ ήμουν νευριασμένος με την γκέλα στην Τούμπα με την Τρίπολη. Θα γίνουν κινήσεις από την ΠΑΕ για ενίσχυση. Ίσως σήμερα να φάνηκε η απουσία ενός πολύ καλού δημιουργικού μέσου (δυστυχώς ο Ίβιτς σε ένα ολόκληρο γύρο δεν βοήθησε όσο περιμέναμε)
+1
Πολύ χρήσιμα συμπεράσματα σήμερα….
1. Η σημερινή εμφάνιση αποδεικνύει ότι η ομάδα μας φέτος δεν έχει τα φόντα για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, το οποίο ναι μεν δεν είναι «επίσημος» στόχος μας φέτος, αλλά είναι το τρελό κρυφό όνειρο και πόθος όλων όσων νιώθουν και είναι ΠΑΟΚ
2. Οι παίχτες δεν έχουν την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση και ενώ πριν μία βδομάδα έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι σε ένα καλύτερο αντίπαλο, σήμερα έκαναν τον πανσερραικό να μοιάζει Μπάγιερ Μονάχου….
3. Μπερδέψαμε τις γιορτές φαίνεται και αντί για Χριστούγεννα , εμείς ανοίξαμε το τριώδιο… καρναβάλια….
4. Αν κάποια ομάδα άξιζε να κερδίσει σήμερα, αυτή ΔΕΝ ΗΤΑΝ ο ΠΑΟΚ….
5. Ο ΛΑΟΣ έκανε και πάλι το «χρέος» του , η ομάδα και ο προπονητής όχι….

1. Η σημερινή εμφάνιση αποδεικνύει ότι η ομάδα μας φέτος δεν έχει τα φόντα για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, το οποίο ναι μεν δεν είναι «επίσημος» στόχος μας φέτος, αλλά είναι το τρελό κρυφό όνειρο και πόθος όλων όσων νιώθουν και είναι ΠΑΟΚ
2. Οι παίχτες δεν έχουν την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση και ενώ πριν μία βδομάδα έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι σε ένα καλύτερο αντίπαλο, σήμερα έκαναν τον πανσερραικό να μοιάζει Μπάγιερ Μονάχου….
3. Μπερδέψαμε τις γιορτές φαίνεται και αντί για Χριστούγεννα , εμείς ανοίξαμε το τριώδιο… καρναβάλια….
4. Αν κάποια ομάδα άξιζε να κερδίσει σήμερα, αυτή ΔΕΝ ΗΤΑΝ ο ΠΑΟΚ….
5. Ο ΛΑΟΣ έκανε και πάλι το «χρέος» του , η ομάδα και ο προπονητής όχι….

-
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ
ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!
ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΝΑΙ ΣΑΡΔΕΛΕΣ;;;;;;;;;ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ
ΑΕΤΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team

Thx, Admin Team
θα ηθελα να δωσω μια συμβουλη σε μερικους!
καντε οτι εκανα κι εγω!
παρτε πρωτα κανα 2 ανασες καντε κανενα πακετο τσιγαρα και μετα γραψτε!
αν εγραφα κι εγω αμεσως μολις εληξε το παιχνιδι δεν θα μου εφταναν 2
σελλιδες μπινελικια!
αφηστε το να περασει ερχοντε καινουριες μερες!
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ...
Υ.Γ αν ξανα δω τετειο παιχνιδι απο την ΠΑΟΚΑΡΑ ισα που σπαω και την τηλεοραση μου!!!
ΓΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!!!!!

καντε οτι εκανα κι εγω!
παρτε πρωτα κανα 2 ανασες καντε κανενα πακετο τσιγαρα και μετα γραψτε!
αν εγραφα κι εγω αμεσως μολις εληξε το παιχνιδι δεν θα μου εφταναν 2
σελλιδες μπινελικια!
αφηστε το να περασει ερχοντε καινουριες μερες!
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ...
Υ.Γ αν ξανα δω τετειο παιχνιδι απο την ΠΑΟΚΑΡΑ ισα που σπαω και την τηλεοραση μου!!!
ΓΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!!!!!

paokovia έγραψε:Αυτή η ΙΔΙΑ 11άδα πριν μία εβδομάδα έκανε την καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς με καμιά 15 ευκαιρίες για γκολ απέναντι σε μια από τις καλύτερες άμυνες.
Γι' αυτό ξεκολλάτε με τους δυο επιθετικούς και το πώς κατεβαίνει η ομάδακαι αν την τραβάει πίσω και μπροστά....
Ήταν μια κακή μέρα.τέλος.
με εκφραζεις απολυτα......+....βαλε οτι θες
Όλα καλά αυτά που λέτε και συμφωνώ με τους περισσότερους ότι ήταν μια κακή εμφάνιση...αλλά γιατί ρε SANTOS είναι 1-1 και βγάζεις το κλασσικό σέντερ φόρ που έχουμε και βάζεις μέσα έναν όχι καθαρό σέντερ φορ..ναι βάλε μέσα το μαύρο βέλος αλλά μην βγάζεις Αναστασάκο....βγάλε αυτό το πράγμα που νομίζει πως παίζει μπάλα και ονομάζετε Μπαλάφας...γιατί κρεμάς την ομάδα και την αφήνεις χωρίς φόρ...τώρα πάει αυτό..πάμε για άλλα αν και θα πέσει πολύ κράξιμο αυτήν την εβδομάδα στα μέσα της πόλης μας για την εμφάνιση..το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τις μεταγραφές για να δυναμώσει η ομάδα στις θέσεις που πονάμε...
ΥΓ..Σε παρακαλώ PAMPLO όχι άλλα μπουνίδια και δαγκώματα φανέλας γιατί δεν μπορώ να βλέπω άλλο αυτόν τον Μπαλάφα μέσα!!κράτησε τα νεύρα σου για τον λαό αυτόν που δεν μπορεί άλλο να βλέπει παίχτες που δεν ξέρουν ούτε να τρέχουν μέσα στο γήπεδο..σαν συγκαμένος πηγαίνει...

ΥΓ..Σε παρακαλώ PAMPLO όχι άλλα μπουνίδια και δαγκώματα φανέλας γιατί δεν μπορώ να βλέπω άλλο αυτόν τον Μπαλάφα μέσα!!κράτησε τα νεύρα σου για τον λαό αυτόν που δεν μπορεί άλλο να βλέπει παίχτες που δεν ξέρουν ούτε να τρέχουν μέσα στο γήπεδο..σαν συγκαμένος πηγαίνει...

Συγχαρητηρια στο ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Και για την αψογη εμφανιση του και για την ψυχραιμια μετα το παιχνιδι, οταν επιβεβαιωθηκε οτι η ομαδα τους εστησε στο εβδομαιδιαιο ραντεβου. Το τελος του πρωτου γυρου μας βρισκει στη 2η θεση, με διαφορα ( μαλλον ) 1 βαθμου απο τον 3ο, διαφορα που απο 5 βαθμους εξανεμιστηκε για πλακα. Δυστυχως οι απουσιες στοιχισαν, αλλα θα μπορουσε να ειναι και χειροτερα. Αλλα αυτα τα παιχνιδια πρεπει να τα παιρνουμε, ακομα και με παικτες που ειναι 2ης και 3ης διαλογης. Δεν υπαρχει δικαιολογια για το σημερινο παιχνιδι....δεν υπηρχε ουτε ενα καλο 5λεπτο, στην εδρα που ο Τελης εκανε χαβαλε 0-2!
Ευχομαι το νεο ετος να μας επαναφερει στις καλες εμφανισεις.
Ευχομαι το νεο ετος να μας επαναφερει στις καλες εμφανισεις.
- fofanaserres
ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΚΙΣ_19871 ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΙΛΑΣ?ΕΛΕΟΣ.ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ?
ΣΕ ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑ,ΠΑΝΙΩΝΑΚΙ,ΟΦΗ,ΕΡΓΟΤΕΛΑΚΟΣ,ΤΥΡΙ,ΚΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ,ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΦΕΤΟΣ.ΚΑΙ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ,ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΟΜΑΔΑ ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΚΙΣ,ΔΕΝ ΣΕ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ 0-1 ΣΤΟ 5 ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ 2 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ,ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝ 1-1.ΚΑΙ 1000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ 1-1.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 3-1.ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ.Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΣ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ.ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕΣ ΡΕ ΤΑΓΓΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ?ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ?Ο ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ ΔΙΑΝΥΕΙ ΦΟΡΜΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ?Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ 60 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ 30?ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ 85 ΤΙ ΤΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ?ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΠΛΟ?ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ?ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ.ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΝ ΒΕΡΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ?ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΧΑΝΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ?ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΝΙΝΗΣ ΓΙΟ-ΓΙΟ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ?ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ.....
Υ.Γ.ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ.ΣΗΜΕΡΑ 15 ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΕΙΧΑΜΕ..Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑ....ΕΛΕΟΣ
Thx, Admin Team
ΣΕ ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑ,ΠΑΝΙΩΝΑΚΙ,ΟΦΗ,ΕΡΓΟΤΕΛΑΚΟΣ,ΤΥΡΙ,ΚΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ,ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΦΕΤΟΣ.ΚΑΙ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ,ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΟΜΑΔΑ ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΚΙΣ,ΔΕΝ ΣΕ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ 0-1 ΣΤΟ 5 ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ 2 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ,ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝ 1-1.ΚΑΙ 1000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ 1-1.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 3-1.ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ.Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΣ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ.ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕΣ ΡΕ ΤΑΓΓΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ?ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ?Ο ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ ΔΙΑΝΥΕΙ ΦΟΡΜΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ?Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ 60 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ 30?ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ 85 ΤΙ ΤΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ?ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΠΛΟ?ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ?ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ.ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΝ ΒΕΡΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ?ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΧΑΝΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ?ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΝΙΝΗΣ ΓΙΟ-ΓΙΟ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ?ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ.....
Υ.Γ.ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ.ΣΗΜΕΡΑ 15 ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΕΙΧΑΜΕ..Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑ....ΕΛΕΟΣ
Thx, Admin Team
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fofanaserres την Σάβ 20 Δεκ 2008, 19:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.