Π.Α.Ο.Κ. - Ολύμπια Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Π.Α.Ο.Κ. - Ολύμπια Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από arrwstos »

τελικα χασαμε ρε φωτη?
Άβαταρ μέλους
garbe4

Δημοσίευση από garbe4 »

κι εγώ μόλις γυρισα απο το γηπεδο.
συμφωνω με τα παραπανω αν και δεν καταλαβα απο τι ξεκινησε η φασαρια!
παντως επεξε τον ρολο της γιατι σε εκεινο το σημειο γυρισε το παιχνιδι!
οποιος ξερει ας πει να μαθουμε!

Η ΔΙΑΙΤΙΣΙΑ ΜΑΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΕΕΕΕΕΥΥΥΡΑΑΑΑΑΑ!

ΟΥΣΤ!

ΠΑΜΕ ΓΙΆΛΛΑ!!!!

:? :? :?
Άβαταρ μέλους
garbe4

Δημοσίευση από garbe4 »

α ξεχασα mvp για μενα ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ στο τελος επαιξε ρολο ο αρχηγος!!!
Άβαταρ μέλους
paok24partizan

Δημοσίευση από paok24partizan »

τι εγινε γιατι καναν φασαριες πειτε και σε μας π δεν μαθαμε κατι/..... :? ΣΕ ΛΕΩ
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Τοσο θλιβερούς ψηλούς είχα να δω απο...πέρισυ...
Μα καλά ποιός τους ΔΙΑΛΕΞΕ θέλω να ξέρω... Ποιός??

Τον Βρύζα με τον Σάντος να βάζανε, τοσο ΜΑΠΑ μπασκετμπολίστες δεν θα φέρνανε... Μα, είναι κυριολεκτικά μαύρα χάλια.

Το μόνο θετικό, η νίκη και το ξεκίνημα με το δεξί του νέου μας προπονητή. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλειά μπροστά του... Πως θα κάνει αυτο το τσούρμο, ομάδα μπάσκετ που να παίζει άμυνα και να παίρνει ριμπάουντ δεν ξέρω....
Χρειάζεται αλλαγή ξένου ή ξενων και η προσθήκη τουλάχιστον 1 καλού ψηλού.

Καλή Επιτυχία κ. Καλαφατάκη.

Edit: Ψήφισα Diarra για ΜVP.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

MVP Diarra. Περίμενα πιο εύκολη νίκη. Αν δε μπορούμε να κερδίσουμε στο χαλαρό την Ολύμπια δε κυνηγάμε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

ΜΑΜΑΝΤΟΥ ΝΤΙΑΡΑ
ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΑ 3-4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ..

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Ανέβηκα Θεσσαλονίκη μόνο και μόνο για να δω δύο παιχνίδια μπάσκετ κα ποδόσφαιρό.
Σήμερα αύτο που είδαμε ήταν ξυλίκι και όχι μπάσκετ, αλλά κερδίσαμε και δεν με νοιάζει και πολύ το χάλια θέαμα.
Η ομάδα δεν είναι ομάδα αλλά τσούρμο, το έχω ξαναπεί ότι την εποχή που φτιάχτηκε η ομάδα δεν υπήρχαν και πολλές άλλες επιλογές αρα δεν μπορώ να κατηγωρήσω τη διοίκηση, νόμίζω ότι φταίει ο Πεδουλάκης που δεν κατάφερε να τους κάνει έστω και λίγο ομάδα. Προσωπικά δεν τον γούσταρα ποτέ αλλά....

Ελπίζω ο Καλαφατάκης να καταφέρει να τους κάνει ομάδα.
Αυτό που είδα το 2ο ημιχρονό ήταν περισσότερο πάθος και καλύτερη άμυνα και αυτό μου δίνει ελπίδες.
Το τι έγινε με τον σεκουριτά είναι άνευ σημασίας.
Επίσης μου άρεσε που είδα τον πρόεδρο παρόντα με όλη του την ψυχή και ικανό να σταματάει καταστάσεις όπως αυτή με μερικούς ηλιθιους.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

με τον περγαμηνελη αντι του μπαλογιαννη παμε για πρωταθλημα..
δροσο ασε μεσα κ κανενα που ξερει την ιστορια του παοκ.
ολοι γηπεδο για τον ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gagas την Σάβ 22 Νοέμ 2008, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

δυο σεκιουριταδες απο οτι καταλαβα πουλησαν τραμπουκισμο(κ προκαλεσαν)κ τους ορμηξε ο κοσμος..
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Δεν έγιναν φασαρίες.
Μια μικρομαλακία.
Μη δίνεις σημασία, μεμονομένο.
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

Ειδα κ εγω το παιχνιδι....ανυπαρκτη αμυνα στο πρωτο ημιχρονο....κ εντος κ εκτος ρακετας....Τομασεβιτς ξεχασε το μπασκετ????Κυριτσης εβγαζε ματια με το Μαρουσι......Ουεσον ...πολυ λιγος...Γκρεγκορυ...πολυ κακη εμφανιση...(δεν ξερω αν υπαρχει διακαιολογια)...Βασιλειαδης...ασταθεις....μονο ο Ντιαρα ειναι τιμα τα χρηματα που παιρνει....και το παιχνιδι σημερα το πηραμε απο την ευστοχια του Χαριση(απροσμενη)......Οπως τα εχω πει αν δεν γεμισουμε τη ρακετα με σεντερ βαρβατο.....δεν εχουμε ελπιδες για τριτη θεση.......Θα αλλαζα Τομασεβιτς,Ουεσον κ Γκρεγκορι......
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Ο Γκρέγκορυ θα παίξει κάνε λίγο υπομονή, ξέρει μπάσκετ.
Ο Ουέσον έτσι κι αλλιώς είναι ρολίστας και αυτό θα το κάνει όταν ξεκαθαρίσουν οι ρόλοι στην ομάδα, ο Πεδουλάκης δεν το έκανε αυτό.
Ο Τομάσεβιτς δεν ξέχασε το μπάσκετ αλλά το κορμί του είναι εδώ και χρόνια αδύναμο, δεν μπορεί να βοηθήσει πολύ.
Έτσι νομίζω.
telihawk

Δημοσίευση από telihawk »

Επειδή ήμουν δίπλα στο σκηνικό, σε ένα φαλτσοσφύριγμα των διαιτητών κάποιος πέταξε αντικείμενο στο γήπεδο. Ένας σεκιουριτάς πήγε και ήθελε να τον βγάλει απ'το γήπεδο. Φυσικά υπήρξε αντίδραση και ενώ όλοι του έλεγαν να φύγει και να τελειώσει εκεί, αυτός το έπαιζε μάγκας και συνέχισε. Όταν πήγαν να τον διώξουν μόνο με σπρωξιές ήρθε και ένας δεύτερος σεκιουριτάς που το έπαιξε τσαμπουκαλής. Ε αυτός ήταν που τις άρπαξε τελικά και λίγες έφαγε...

Τομάσεβιτς τον πούλο !! Είσαι ταγάρι...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Η μισή κουβέντα που γίνεται εδώ είναι για το επεισόδιο και αυτό είναι κατάντια. Μετά τα όσα προηγήθηκαν όλη την εβδομάδα ήταν φυσιολογική η τραγική εμφάνιση. Ευτυχώς δεν την πληρώσαμε γιατί τώρα θα μιλούσαμε για σωτηρία. Καλύτερα να μην πούμε περισσότερα γιατί πάνω στην απογοήτευση θα πούμε πολλά και μάλλον κακό στην ομάδα θα κάνουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”